» »

NBA sezona 2025-2026

NBA sezona 2025-2026

Temo vidijo: vsi
««
34 / 34
»
»»

Musashi ::

Tale Pelinka je omejen totalno dal je 130m/4y Kesslerju seveda s player option zadnje leto in trejd kickerjem plus 2first izbora. Tip je nor totalno....

Pa Grimesa za 60m/4y pa Mamukelashvili za 52m/4y. Rui je izgleda out.

Pa Sextona za 2 leti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Musashi ()

Zimonem ::

Bron pa sedaj na borzi za minimalca.

Kurzweil ::

Collin Sexton has agreed to a two-year, $19 million deal with the Los Angeles Lakers.

Duhec ::

Premalo vem. Zakaj Kennarda LAL ni hotel obdržati?
http://blackbird.si/

Evo, smo nekak prav napovedali... za Mamukelashvilija, Grimesa in Kesslerja... edino Sexton ni bil na radarju.

@Musashi, ne boš verjel, ampak jaz sem pričakoval, da bo Kessler dobil še več... pa da me kdo ne bo razumel napak, ne pravim, da si zasluži več, ampak sem se bal, da bo Pelinka v nekem deliriju dal Kesslerju kaj blizu max pogodbe... ker na marketu res ni nič več oz. skoraj nič...

Sem že prej napisal in bom še enkrat, Kessler je lani odigral 5 tekem...

Tako je to okrog LAL... če ne bi pobral nič bi ga kritizirali, karkoli pa bi pripeljal, pa bi ga isto... glede na to, da pa LAL trenutno ni v položaju, ko lahko nekaj izbira, pa je pač tako... glede na vse okoliščine, nisem pričakoval nič več, kvečjemu manj...

PG: Dončič, Carr
SG: Reaves, Sexton, Knecht
SF: Grimes, Laravia, Thiero
PF: Mamukelashvili, Vanderbilt
CE: Kessler, Ayton

Igralci na položaju 1-2 so po večini combo guardi, tako da tu je mogoče kar nekaj telovadbe... Grimes je lahko tudi SG, Mamukelashvili lahko igra tudi na položaju 5... za silo tudi Grimes in Laravia na 4... nekako manjka en Smart... in seveda bomo videli, kaj se bo zgodilo s Haysom... jaz bi ga definitivno podpisal, ker je buddy od Dončič pa tudi Kessler je še vedno uganka, kar se poškodb tiče... Ayton bo očitno tam, kjer mu je mesto, menjava s klopi, pa se naj dokazuje. Manjka še malce obrambe in hustle igralcev...

[BREAKING]
Los Angeles Lakers traded Bronny for a pack of Skittles

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

Manjka defense krilo al pa 2. DFS ali pa PJ v najboljših letih. Vanderbilt, LaRavia to nista. Tudi POA beka tudi nimajo. Carr ni PG, vsaj prvo leto ne bo. Edino če Carr in Thiero defenzivno odskočita letos, predispozicije imata. So se pa očitno odločili da gredo z mlajšimi, zato ni Smarta in Kennarda.

Obramba itak manjka... Vanderbilt in Laravia skupaj nista za enega decent igralca, pa ne samo v obrambi... Carr če je PG ali SG, imam občutek, da tako ne bo nič igral, je pa bolj SG, ja... bi pa bilo prav, če bi počasi začeli kaj forsirat mlajše, da sploh lahko sanjajo, da bo v bodoče kaj bolje... mlajša ekipa definitivno, niti ne mlada, nekako mlada, ki gre oz. je v prime letih, zato tudi vse te večletne pogodbe, kaj več glede na trenutek v katerem smo tako LAL ne bi dobil...

Evo, sem jih celo zložil po starosti:

Reaves 28 let
Vanderbilt 27 let
Ayton 27 let
Dončič 27 let
Mamukelashvili 27 let
Sexton 27 let
Grimes 26 let
Knecht 25 let
Laravia 25 let
Kessler 24 let
Thiero 22 let
Carr 21 let

Lepo so zloženi... kot se vidi, nihče starejši od 28 let... večina ima dolgoročne pogodbe, tako da če se tole poklopi in da se počasi še dodaja, imajo neko zdravo jedro... največja enigma sigurno Kessler in njegovo zdravje, za začetek... Bronnyja sem slučajno pozabil napisati.

Zimonem ::

Sej bodo še tradi in poškodbe.

Itak da bodo, prej kot slej :D

Menda je LAL odprt za morebitne deale, kjer so vključeni Ayton, Vando, Laravia, Knecht in 1 pick swap... torej nič kaj, dvomim pa, da bodo kaj od tega novega jedra ekipe tradali, pustimo se sicer presenetit, ampak dvomim. Menda pa bi naj bil v igri Oubre, podaljšanje z Hachimuro in Hayesom... ain't going to happen...

Pa še en fun fact, ki niti ni fun...

The Lakers now don't own a single tradeable first-round pick for the next seven years after acquiring Walker Kessler.

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Časovno okno je 2-3 leta in potem rebuild

endelin je izjavil:

Časovno okno je 2-3 leta in potem rebuild

Torej je New Yorku šlo časovno okno kot prvaku že mimo... ;)

Jordan Clarkson 34
Josh Hart 31
Karl-Anthony Towns 30
Jalen Brunson 29
Mikal Bridges 29
Landry Shamet 29
Jose Alvarado 28
OG Anunoby 28
Mitchell Robinson* 28
Trey Jemison III 26
Miles McBride 25

Zgodovina sprememb…

Oubre je podpisal z Indiano.

Musashi je izjavil:

Oubre je podpisal z Indiano.

Sem ravno prej videl ja... je dejansko nekdo omenil tudi ta scenarij, preden je postalo uradno, da gre Oubre v IND... namreč da bi LAL dal Aytona in nekaj šrota, za Oubreja... LAL podpiše Hayesa... Hachimura pa v SAS... Indiana se je dejansko res zanimala za Aytna, kot ena redkih ekip v tistem obdobju, ko ga je potem dobil LAL... je pa tole kafanska, tako da se verjetno ne bo zgodilo nič, razen tega, da bo Hachimura odšel v SAS...

Rui verjetno ne sas. So podpisali Tobiasa Harrisa.

Ganon ::

James bi si kupil prstan. Shams pravi, da je pripravljen igrati za minimalno pogodbo, če je ekipa prava.

Jaxson Hayes has agreed to a two-year, $12 million deal with the Utah Jazz.

Didn't expect that to happen :D

@Ganon, ja žre možakarja, ker ima "samo" prstane, kar je seveda daleč od tistih, ki jih imajo največ.

Jaylen Brown iz Bostona v Philly za Paula Georga in picke. Robinson iz NY v Boston.

globoko grlo ::

A cmo se raj pogovarjat kam nej donke cimprej prestop? Tale LOL je ena pogrebsna!
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Groot ::

Musashi je izjavil:

Jaylen Brown iz Bostona v Philly za Paula Georga in picke. Robinson iz NY v Boston.

Tega trejda pa ne razumem. Ce Brown misli da bo lahko v PHI bolj konkurenčen kot v BOS, potem res ne vem na kašnih drogah je. Po drugi strani pa BOS izgublja drugega oziroma na trenutke celo prvega igralca ekipe za ostarelega PGja. Dobro dobili so vsaj nekaj pickov, ampak vseeno. Dejansko bi rekel da so v tem trejdu čisto vsi na slabšem.

Bi bilo res zanimivo videt, kaj je razlog, da je Brown odšel iz BOS, ker tale trade se bere kot šala, seveda je moralo biti neko trenje znotraj ekipe. In potem ne morem mimo tega, da pomislim, kako bi bilo fino, če bi prišel v LAL, ampak si je Pelinka vmes očitno že ustvaril novo sliko, sliko, kjer je očitno čim bolj počitit roster. Brown je bil backbone Bostona... brez njega BOS v sezoni 2023/24 verjetno tuni ne bi videl naslova... je pa menda BOS hotel Edgecomba iz PHI, pa menda ni šlo skozi...

Je pa res, da je Brown na max pogodbi in bo kmalu star 30 let.... BOS je malce razočaral v zadnjem obdobju in se mogoče obeta manjši rebuild, pickov so dobili kar nekaj.

Brown je prepričan da bi moral biti najpomembnejši član ekipe. Boston pa meni da je to Tatum. Brown je malo moten, po eni strani izjemno pameten - študiral na Berkeleyu, celo nekaj delal na MIT (robotika), govori tekoče špansko, zelo dobro igra klavir, je pa rasist in prepričan v svojo večvrednost. Vsaj tako jaz razberem iz njegovih intervjujev. Glede košarke in njegove vloge v Bostonu pa ni enoznačnega mnenja. Njegov +- v ekipi je recimo komaj na 5 mestu, skoraj pol manj kot White. Sicer je Brown hotel menda na vsak način ven iz Bostona, imo je tole tudi Tatum požegnal. So bili pa članki da so bile ponudbe za Browna bistveno slabše kot je Boston računal oziroma upal. Verjetno zaradi zgornjega. Bo pa zanimivo kako bo funkcioniral z Embiidom, Maxeyem in Edgecombom. Vsaj prvi in zadnji sta tudi dosti egocentrična. Je pa seveda takoj začela floatati zgodba da je Philly kontaktirala LeBrona.

Se pa menda Lakersi trudijo dobiti še Kumingo, ki bi naj pokril mladega, obrembnega in atletskega igralca... predvsem iščejo še enega obrambnega igralca na položaju SF/PF, kar Kuminga je...

@Musashi, ja nekako tako tudi jaz poznam Browna, pa vseeno... za takšno ceno se potrudiš fanta vsaj približno spraviti v red... PHI ima zanimivo ekipo + nekaj pickov za v prihodnje in znebili so se tudi Georga... bi napisal kaj bolj optimističnega, pa ne bom, ker je Embiid še vedno Embiid. Sploh ne bi bil presenečen, če bi se Lebron že motal okrog PHI... kako smešno in ceneno bo prodal svoj ugled, kolikor ga je še... da ne omenim, kako gnila je bila tale poteza kar se tiče Bronnyja in tistih cca 2M$, sigurno ni tah 2M$ vrednih jeze navijačev LAL, pa tudi dejstva, da bo sedaj Bronny verjetno še manj dobil priložnost... Tatum pa bi rad bil glavni na vasi, bo zanimivo videt, kako dolgo bo George v BOS in koliko bo igral...

Kuminga bi bil super, je pa zopet pri njemu problem glava. Pa tudi ne vem kako bi ga sploh lahko dobili. Edino kakšen S&T s kakšno ekipo ampak ne vem kaj lahko sploh v zameno (razen Aytona, sam pol so samo z enim centrom...) ponudijo. Knecht, Vanderbilt, Bronny so pa igralci, ki jih noben noče. Je sicer FA Kuminga.

Aja, meni je zanimiva ideja za LAL Bonga iz Partizana. Tak ti igralca - defenzivno krilo, ki zadane korner trojko. Je že igral v LAL, hoče nazaj v NBA, defenzivno je vsaj na nivoju Vanderbilta, zadnja leta tudi trojke zadeva. Bi bil pa verjetno zadosti za njega veteran minimum kar LAL še ima. Ampak verjetno sploh ni ma njihovem radarju.

Tudi sam vidim Bongo kot zelo hvaležnega igralca in nekoga, ki bi sedel v trenutno ekipo LAL. Ampak kot praviš, vprašanje koliko je sploh kakšnega fokusa na njem. Je pa dejansko tudi res, da je Bonga že v Evroligi zmožen dobiti nekaj milijonski deal, kjer seveda igra, neke NBA izkušnje pa tudi ni lačen, ker je tam že bil. Sem pa zadnjič bral, ne vem kje, je bil to Basketnews, Eurohoops oz. na enem tovrstnem portalu kratek intervju z njim, da je dobil že nekaj ponudb, ampak da bo videl, ko dobi vse na mizo, če bo kaj zanimivega.

Vsekakor zanimiv iz vidike obrambe, ima kot si omenil ta corner 3, je pa hvaležen, ker ni porabnik žog, je pravi hustle player in že v Evroligi smo videli, da je zmožen igrati celo tekmo, brez da bi vrgel na koš, če bo tako bolj koristen ekipi.. pa to ne pomeni, da ne upa ali ne sme metati, da ne bo kdo narobe razumel, zgolj razume in zna dosledno slediti navodilom, željam in potrebam ekipe... ob igralcih tipa Dončič in Reaves zlata vreden.

Za Kumingo pa tudi jaz ne vem, kaj imajo za ponuditi, je pa interes baje velik... po drugi strani pa se menda že nekaj kuja Ayton, pričakovano, ko je verjetno ugotovil, da je druga opcija, kar je njegova realnost, imej je dovolj priložnosti za dokazovanje vsa ta leta in je pokazal, da je lahko zgolj to... manjka tem fantu želje, borbe, energije, da bi bolj grizal, vse je preveč mehko, mlahavo, jaz ga nikdar nisem maral.
««
34 / 34
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2024-2025 (strani: 1 2 3 477 78 79 80 )

Oddelek: Šport
3977291710 (89338) Kurzweil

NBA sezona 2023-2024 (strani: 1 2 3 456 57 58 59 )

2936241017 (94758) kuglvinkl
»

NBA sezona 2022-2023 (strani: 1 2 3 426 27 28 29 )

1419139905 (52285) Ganon
»

NBA sezona 2020-2021 (strani: 1 2 3 478 79 80 81 )

4013354068 (212211) Kurzweil
»

NBA sezona 2019-2020 (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

2236244798 (150318) Kurzweil

Več podobnih tem