Forum » Šport » NBA sezona 2025-2026
NBA sezona 2025-2026

bambam20 ::
Tam kje je Lavine, igrajo slabo košarko. Zanimivo, kako je ta osebek tako neprilagodljiv in to znova in znova.
Ganon ::
Ne morem se znebiti občutka, da bo James porušil ravnovesje v ekipi. Nekako ga ne vidim zraven. Trenutno so res dobro povezani, vsak lahko izstopa na svoj način in to pridoma izkoriščajo.

Ne morem se znebiti občutka, da bo James porušil ravnovesje v ekipi. Nekako ga ne vidim zraven. Trenutno so res dobro povezani, vsak lahko izstopa na svoj način in to pridoma izkoriščajo.
Seveda bo porušil, saj si bo vzel svojih 16-18 žog. Upam samo, da je to njegova zadnja sezona v Lakersih in da niti pod razno ne pomislijo, da bi z njim podaljšali.
Podaljšali zagotovo ne bodo, verjetno jim že za letos ni prav, da je izkoristil opcijo. Bolj me zanima, katera ekipa bo zanj naslednja. Ima prevelik ego, da bi kar končal kariero. On potrebuje THE DECISION že pred zadnjo sezono in potem pozornost do zadnje sekunde sezone. Na srečo ne v LAL.
Po moje si bo poskušal kupiti še en prstan ...

Podaljšali zagotovo ne bodo, verjetno jim že za letos ni prav, da je izkoristil opcijo. Bolj me zanima, katera ekipa bo zanj naslednja. Ima prevelik ego, da bi kar končal kariero. On potrebuje THE DECISION že pred zadnjo sezono in potem pozornost do zadnje sekunde sezone. Na srečo ne v LAL.Po moje si bo poskušal kupiti še en prstan ...
Mogoče gre za zadnjo sezono nazaj v Cleveland? Se bo poba vrnil nazaj domov in mu bodo dali poslovilno turnejo, kjer bodo ljudje jokali od žalosti, da odhaja v pokoj. NBA obožuje dramo, sluzaste zadeve..
Kurzweil ::
Jaz si ne bi upal z gotovostjo trdit, da se bo Lebron konec te sezone poslovil, kdo ve, mogoče bo naslednji Udonis Haslem, še kakšnih 5 let na vet minimum, ravno toliko, da bo mešal... 
Lahko on v teh absolutnih številkah halucinira, dejstvo pa je, da nikdar ne bo največji. Najprej mi je treba dati pohvalo, da je do teh številk sploh prišel in to zaradi discipline in trdega dela. V samem talentu ni blizu nekega Jordana, ki ga nikdar nisem maral (Utah fanboy v tistih časih), ima Jordan tudi 2 naslova več.
Če bi hotel Jamesa po gostilniško ujeziti, bi mu recimo lahko rekel, da ima Robert Horry 3 naslove več od njega, pa bi lahko takšnih primerjav naredil še kar nekaj, itak dobro vemo, kje je James na seznamu igralcev, ki kdaj osvojili naslove. Jasno, to je malce za šalo, malce zares... jasno imamo igralce, ki nikdar niso prav zares igrali, pa imajo par naslovov, če se malce pohecam, že v Sloveniji jih je par, ki so imeli manjše in malce večje vloge.
Dejstvo je, da je redko kdo imel ob sebi igralce tipa Bosh, Wade, Irving, Davisa... po drugi strani imamo zgodbe tipa Nowitzki/Dallas, ki nam nekako verjetno vsem skupaj prve padejo na pamet.
Da ne bo pomote, James je izjemen košarkar, predvsem zgodba o tem, kaj lahko z disciplino, trdim delom in jekleno voljo dosežeš, tudi če nisi največji prospect tega sveta, dejstvo pa je tudi, da če tudi bo utrujal v NBA še do abrahama, ne bo spremenil dejstva, da pač ni najboljši. Eden od najboljših, najboljši pa ne.
Lahko on v teh absolutnih številkah halucinira, dejstvo pa je, da nikdar ne bo največji. Najprej mi je treba dati pohvalo, da je do teh številk sploh prišel in to zaradi discipline in trdega dela. V samem talentu ni blizu nekega Jordana, ki ga nikdar nisem maral (Utah fanboy v tistih časih), ima Jordan tudi 2 naslova več.
Če bi hotel Jamesa po gostilniško ujeziti, bi mu recimo lahko rekel, da ima Robert Horry 3 naslove več od njega, pa bi lahko takšnih primerjav naredil še kar nekaj, itak dobro vemo, kje je James na seznamu igralcev, ki kdaj osvojili naslove. Jasno, to je malce za šalo, malce zares... jasno imamo igralce, ki nikdar niso prav zares igrali, pa imajo par naslovov, če se malce pohecam, že v Sloveniji jih je par, ki so imeli manjše in malce večje vloge.
Dejstvo je, da je redko kdo imel ob sebi igralce tipa Bosh, Wade, Irving, Davisa... po drugi strani imamo zgodbe tipa Nowitzki/Dallas, ki nam nekako verjetno vsem skupaj prve padejo na pamet.
Da ne bo pomote, James je izjemen košarkar, predvsem zgodba o tem, kaj lahko z disciplino, trdim delom in jekleno voljo dosežeš, tudi če nisi največji prospect tega sveta, dejstvo pa je tudi, da če tudi bo utrujal v NBA še do abrahama, ne bo spremenil dejstva, da pač ni najboljši. Eden od najboljših, najboljši pa ne.

Mato989 ::
Jaz si ne bi upal z gotovostjo trdit, da se bo Lebron konec te sezone poslovil, kdo ve, mogoče bo naslednji Udonis Haslem, še kakšnih 5 let na vet minimum, ravno toliko, da bo mešal...
HORRY Ma vec naslovov od marsikaterega boljsega kosarkasa ce primerjamo po tem je pol maraikateri slab
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Horry kot znimivost ni izgubil NBA finala :). Izjemen igralec, sploh izjemen clutch igrlec, ki je zadel precej pomembnih metov.
@Mato989, dejansko nisi razumel, da je to joke? Še napisal sem, da je to joke... pa potem še dopisal, da število naslovov ni vedno merodajno, sploh ker imajo nekateri, ki sploh igrali niso naslove... eh...

endelin ::
Podaljšali zagotovo ne bodo, verjetno jim že za letos ni prav, da je izkoristil opcijo. Bolj me zanima, katera ekipa bo zanj naslednja. Ima prevelik ego, da bi kar končal kariero. On potrebuje THE DECISION že pred zadnjo sezono in potem pozornost do zadnje sekunde sezone. Na srečo ne v LAL.Po moje si bo poskušal kupiti še en prstan ...
Mogoče gre za zadnjo sezono nazaj v Cleveland? Se bo poba vrnil nazaj domov in mu bodo dali poslovilno turnejo, kjer bodo ljudje jokali od žalosti, da odhaja v pokoj. NBA obožuje dramo, sluzaste zadeve..![]()
Kaj pa vem. Že prisiljen father&son duo je ratal tarča posmeha kot kaj drugega.
Jaz upam da se lebron po letošnji sezoni upokoji. Res edina velika črna pika je prva finalna serija z Miamijem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Morant za eno tekmo suspendiran zaradi neprimernega vedenja, škodljivega za ekipo. Ta je samo za v geto.

IL_DIAVOLO ::
Ja Morant mislim da bo zahteval trade sooner or later. Po včerajšnjem izbruhu aka ask the coaching staff je bil danes discipliniran.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Duhec ::
A ni to malo presenečenje, da je GSW izgubil z Indiano?
Da ne govorim o zmagi Sacramenta nad Milwaukee.
Da ne govorim o zmagi Sacramenta nad Milwaukee.
http://blackbird.si/
Musashi ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ja Morant mislim da bo zahteval trade sooner or later. Po včerajšnjem izbruhu aka ask the coaching staff je bil danes discipliniran.
Pa Ja je že dosegel da so prejšnjega trenerja zamenjali s temle...
Faking Diva z možgani dvanajstletnika
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Musashi ()

endelin ::
Mah to je bilo skoraj nemogoče da bi dallas dvakrat v kratkem dobil generacijskega talenta.
Po drugi sezoni gredo v rebuild ker bodo pač stari
Nico pa za krupjeja v Las Vegas.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Mah to je bilo skoraj nemogoče da bi dallas dvakrat v kratkem dobil generacijskega talenta.
Ma ja, če bi bog dejansko obstajal, bi glede na vso dogajanje pri DAL bil zelo žleht. Namreč, s čim bi si DAL zaslužil prvi pick ob predpostavki - ja, še vedno se spomnim - da je imel 1,8% možnosti, da ga dobi na draft lotteryju in ga seveda je.
Je pa noro, da kolikor si je DAL pridobil simpatij z Nowitzkim, pa mi je bil relativno simpatičen že prej, in kako ga ne maram danes, noro. Se sprašujem, če bom v tem lajfu že sploh zmožen restorat pogled na DAL, tudi ko bo Nico odšel iz tega kluba, na takšen ali drugačen način. In posledično nekako Flaggu ne privoščim, da uspe, pa prav zares ni fant popolnoma nič kriv, zgolj znašel se je v napačnem klubu.
Sem ravno zjutraj prebiral številke Flagga, predvsem met iz igre... v tej sezoni meče iz igre 28/75, kar je 37,3%, za tri meče 6/21, kar je 28,6%. Torej pri metu je zaenkrat obupen. In če obrnem ploščo, ko bo fant popravil met, kar sem prepričan, da ga do neke mere bo. Koliko bo to, bomo videli, dejstvo pa je, da bo gotovo izboljšal to prvino in bo vse skupaj izgledalo precej drugače.
Legon ::
Ja, igra je bila postavljena za Reavesa, ostali pa itak niso vajeni takšnih vlog. Za to so v ekipi Reaves, Lebron in Dončič, ko bodo kompletni, če pa bo do 5 min pred koncem imel Laravia skoaj 100%, pa bo to sanjsko za LAL. Laravia je presegel samega sebe. Kot si napisal v zadnjem stavku... rotacija 8-ih pa zaradi manjka 5 igralcev, če govorimo o tistih, ki so faktor.
LaRavia kar lepo drži tempo, definitivno pozitivno presenečenje letos.

čigra ::
Ja, Dončič in Reaves sta bila danes pri metu za 3 točke zelo slaba, met za 2 točki ni bil problem. Trojke Reavesa in Dončiča so bil 5/25... je pa Luka to solidno kompenziral s svojim prvi tripple-doublom to sezono. Spet pa je seveda treba izpostavit Laravio, spet odlično - iz igre 10/12, trojke 2/3, 8 skokov, 3 podaje in 4 ukradene žoge!
Jake LaRavia zadnje 3 tekme:
21,7 točk na tekmo
7 skokov na tekmo
2,7 točk ukradenih žog na tekmo
2,3 asistence na tekmo
78% met iz igre
66% met za tri točke
Preti impressive, vsaj jaz nisem pričakoval niti približno takih številk.
21,7 točk na tekmo
7 skokov na tekmo
2,7 točk ukradenih žog na tekmo
2,3 asistence na tekmo
78% met iz igre
66% met za tri točke
Preti impressive, vsaj jaz nisem pričakoval niti približno takih številk.
Res je, ampak kot kaže ni samo preblisk. Vidim, da že folk uporablja neko kratico LAL oz. L.A.L. kao v smislu Luka Austin Luke... mnogokrat ne manjka dodan še kakšen sestavek, da Lebrona LAL ne rabi več.
/////
Pa dododajam mimogrede še rookie ladder v tem trenutku:
1. VJ Edgecombe, Philadelphia 76ers
Season stats: 22.3 ppg, 5.8 rpg, 5.5 apg
Draft pick: No. 3
2. Cedric Coward, Memphis Grizzlies
Season stats: 16.5 ppg, 3.8 rpg, 2.3 apg
Draft pick: No. 11
3. Dylan Harper, San Antonio Spurs
Season stats: 14.8 ppg, 5.3 rpg, 4.8 apg
Draft pick: No. 2
4. Cooper Flagg, Dallas Mavericks