» »

NBA sezona 2025-2026

NBA sezona 2025-2026

««
12 / 15
»»

Groot ::

Uf danes pa ena izmed tistih tekem LAL. Tukaj se jim vidi da ne glede na dobre predstave v zadnjem obdobju pač manjka nekaj kvalitete in globine, da bi bila to res contender ekipa. Nimaš kaj, gremo dalje.

Mato989 ::

Sem bil ziher da bodo zmagali pa so me presenetli :))
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

IL_DIAVOLO ::

A si se lahko bolj ociten pri tvojem fockanju, ko lakersi izgubijo?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

A si se lahko bolj ociten pri tvojem fockanju, ko lakersi izgubijo?

Ne dejansko sem včeraj pogledal da igrajo in sem rekel eh to bodo itak zmagali...

Ganon ::

Morebitni prestopi:

https://www.espn.com/nba/story/_/id/468...

Ziona si po moje nihče ne želi.

Kurzweil ::

Evo, nova zmaga LAL. Tole res ni bilo užitek za gledat, namreč matranje med LAL in CHA. CHA kot vemo igra močno oslabljen, tako da so tekmo že 3. tekmo v seriji začeli s tremi rookiji v prvi postavi. LAL je igral v prvem delo obrambo, ki je praktično ni bilo. Ne znam opisat, kako me jezi ta mehkoba Aytona, ko mu branilci tipa Sexton delajo težave v delu z rokami, na trenutno dobim podoben občutek, kot nekoč, ko sem gledal igrati Žigo Dimca, Alena Omića in podobne, ko nihče ne ve, zakaj ne igrajo bolj na moč in zakaj so tako mehki v vseh aspektih igre. Ayton bi definitivno rabil delat ne rokah, ker je milo rečeno šibek. Na koncu bolj kot neka kvaliteta odločila večja širina oz. roster, ki sta ga imeli ekipi na voljo. Kako že pravijo, šteje samo zmaga, čeprav meni te floskule niso preveč všeč.

In the meantime, nov poraz DAL, tokrat proti MIL, to bi rekel, da je bilo še pričakovano. Cooper Flagg je danes odigral dobro, 26 točkam je dodal še 9 skokov, 4 podaje, 2 ukradeni žogi in blokado. Ampak bolj kot to, je šov ukradla poteza enega možakarja, ki se je začel dreti "Fire Nico", na kar je sledil velik del dvorane. Že kar nekaj dni se govori o tem, da je Nico na izhodnih vratih, pa nisem hotel o tem še pisat, ker je v ligi NBA pogostokrat tako, da gre zgolj za prazne trače, sedaj pa stvar že vendarle izgleda, da gre v to smer, sedaj že tudi kakšen insider upa povedati kaj naglas, predvsem pa se naj ne bi lastnik Dallasa Patrick Dumont hotel niti pogovarjat z Nicom, Dumont je bil tokrat celo na tekmi, kar se je zgodilo, pozoro, prvič po uvodni tekmi leta 2022, vsaj tako je rekel na ESPNu. Kako si lahko lastnik kluba in par let ne greš niti na eno tekmo? Jaz, da te večino časa ni, zaradi posla, potovanj in dejstva, da mu je to samo en delček mozaika v njegovem premoženju. Sem pa mislil, da ne gleda na stvar zgolj kot neko naložbo, da mu vsaj toliko pomeni, da bi parkrat na leto prišel na tekmo se malce pokazat oz. bi peljal na tekmo kakšne poslovne partnerja, sploh v času, ko jih je Dončič popeljal do finala recimo. Zanimivo v glavnem, je pa seveda možakar videl, da pade vrednost in zanimanje za klub, ki ima bojda najslabšo prodajo vstopnic v tem tisočletju, kar seveda tudi ne preseneča.

Musashi ::

Tole pa ne bo držalo, Dumonta in njegovo taščo (večinsko lastnico) sem videl na tekmi lani.

Musashi je izjavil:

Tole pa ne bo držalo, Dumonta in njegovo taščo (večinsko lastnico) sem videl na tekmi lani.

Možno, da je napaka, ampak na ESPN so to povedali med tekmo, pa sem slučajno zasledil potem še enkrat na ESPN v članku:

"Mavericks governor Patrick Dumont attended a game for the first time since the Oct. 22 season opener. Several league sources have told ESPN that it seems to be a matter of when, not if, Dumont decides to fire embattled general manager Nico Harrison."

ja to pa ja (nazadnje je bil na uvodni tekmi te tekoče sezone), samo ti si napisal; "Dumont je bil tokrat celo na tekmi, kar se je zgodilo, pozoro, prvič po uvodni tekmi leta 2022"

Legon ::

Kurzweil je izjavil:

Musashi je izjavil:

Možno, da je napaka, ampak na ESPN so to povedali med tekmo, pa sem slučajno zasledil potem še enkrat na ESPN v članku:

"Mavericks governor Patrick Dumont attended a game for the first time since the Oct. 22 season opener. Several league sources have told ESPN that it seems to be a matter of when, not if, Dumont decides to fire embattled general manager Nico Harrison."

Pomesal si dan in leto. Nazadnje je bil na tekmi 22. oktobra 2025 in ne oktobra 2022.

A ni do prodaje prislo sele v drugi polovici 2023?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Aja, moja napača. Bolj malo spal, sem pa zato pogledal 2 tekmi :)

Zvezdica27 ::

meni osebno je tale neprenešanje NBA začelo iti močno na organ. Ne da se mi kompa laufat zjutraj, sam druge ni...

Kar se tiče Nica... s svojimi milijončki bo že preživel. Če drugega ne mu lahko rečemo hvala, da je resetiral Duko Lončiča, da zdaj spet izgleda prime. Pa še otresel mu je Milića, fotra in ostalih mamojebcev... tko da... Problem je samo, ker je res stavil na ostarele zvezdnike in to pač ni šlo...

zz

https://x.com/ShamsCharania/status/1988...

izgleda bo Nico res odletel

Bojda še danes/jutri...

Tip je z eno potezo ubil že tako zahojeno franšizo in imel podporo priženjenega igralničarja brez izkušenj. :)) Upam, da se zavedajo, da nihče od bolj zvenečih imen, ki jih imajo v klubu, ne bi igral za Dallas, če ne bi njihovega dresa nosil Luka. Novi lastniki so odvratni, enako kot Nico.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

fur80 ::

Ganon je izjavil:

Tip je z eno potezo ubil že tako zahojeno franšizo in imel podporo priženjenega igralničarja brez izkušenj. :)) Upam, da se zavedajo, da nihče od bolj zvenečih imen, ki jih imajo v klubu, ne bi igral za Dallas, če ne bi njihovega dresa nosil Luka. Novi lastniki so odvratni, enako kot Nico.

Tale Nico bo šel v anale, kot najslabša poteza v zgodovini lige NBA! :D Pa vedar je tukaj dvom, da je bilo to vse zaigrano in ima tip sedaj kupček $$$ več v neki davčni oazi.

Še Cuban je rekel, da bi raje imel Luko kot ženo! :D

Je že uradno:

Dallas odpustil arhitekta Dončićeve menjave Nica Harrisona

https://www.rtvslo.si/sport/kosarka/lig...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

https://x.com/TheNBACentel/status/19871...

Haha never wrong, always early :))
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

The Mavericks are firing Harrison nine months after the jarring and stunning Luka Doncic trade - a move for which Dumont took accountability and accepted as a mistake in a court-side interaction with a fan on Monday night.

:))

Samael ::

Na nek način mi je, priznam, rahlo privoščljivo, kar žal za ta milostni strel. Pa ko bi lahko človek še par mesecev švical in na vsaki tiskovki zagovarjal svoje stališče. Tako pa ostane za njim samo razsuta, disfunkcionalna franšiza.
Si pa seveda Dallas fani ne zaslužijo tega.
Samael != Samuel

Še slika:

Duhec ::

"Po poročanju novinarja Mavericksov Rona Harroda ml. je ime mladega navijača Nicholas Dickason. Razkril je, o čem je govoril z Dumontom. Mladi navijač je povedal, da je Dumonta med porazom Mavericksov proti Spursom na otvoritveni večer razjezil, zaradi česar mu je oče rekel, naj se opraviči."

Vir:
https://www.totalprosports.com/nba/luka...
http://blackbird.si/

Samael je izjavil:

Na nek način mi je, priznam, rahlo privoščljivo, kar žal za ta milostni strel. Pa ko bi lahko človek še par mesecev švical in na vsaki tiskovki zagovarjal svoje stališče. Tako pa ostane za njim samo razsuta, disfunkcionalna franšiza.
Si pa seveda Dallas fani ne zaslužijo tega.

Jaz priznam še vedno pogledam kako igra Dallas! ;) Prav tako edine tekme, ki jih gledam so sevada sedaj od LA in pa Dallas, mogoče kdaj še Jokić, ostalo me ne zanima! :D hehe

Duhec je izjavil:

"Po poročanju novinarja Mavericksov Rona Harroda ml. je ime mladega navijača Nicholas Dickason. Razkril je, o čem je govoril z Dumontom. Mladi navijač je povedal, da je Dumonta med porazom Mavericksov proti Spursom na otvoritveni večer razjezil, zaradi česar mu je oče rekel, naj se opraviči."

Vir:
https://www.totalprosports.com/nba/luka...

A on pa pride z Lakers dresom in 77 število? :D Kaki car, mali bo še daleč prišel!!! :D

Zgodovina sprememb…

https://m.youtube.com/shorts/Nn6H5pv7ky4

Ne vem, zakaj zmajuje z glavo, ker je sokrivec. :P Denar mu je bil pomembnejši od kluba.

Ce mu me bi bil, ne bil tam ker je. Vsaka stvar ima svojo ceno.

Ne tolko jokcat.

To kar se je zgodilo Doncicu, je nekaj najboljsega kar se mu je lahko zgodilo.

Niti ne vemo, kakšni interesi so bili od zadaj.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ne tolko jokcat.

Res je, samo vseeno je bil Dallas slovenski! :) Vrteli so našo muziko, delali reklamo Sloveniji,... tega v LA ne bo. ;) Če bi bil pa prvak z Dallasom, bi pa tako naredili redno linijo Dallas - Ljubljana.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ne tolko jokcat.

Meni se ne toži po Dallasu, zabava me, da se jim je dogodila slaba karma. Luka je material za velike franšize. In ne glede na višje davke v Kaliforniji, bo lahko zaslužil nekajkrat več z dejavnostmi izven igrišč, če bo le dovolj zagnan. Znašel se je v meki šovbiznisa.

No pa da vidimo zdaj pravi test za Lakerse... Oklahoma

Me zanima ce bodo uspeli zmagat

bambam20 ::

Breaking. Novi GM dallasa je Dirk Nowitzki.

@Mato989, Oklahoma je tu favorit, tako kot proti vsem ekipam letos, ker so seveda prvi contender za naslov. Za nameček OKC igra doma, tako da so te možnosti še toliko večje. Seveda vsi vemo v katero smer gre tvoja naracija, tako da moram postavit protiutež v obliki napovedi, da je OKC favorit, se pa strinjam, da se bo pokazalo, kakšen je domet LAL letos, glede na to, da LAL do sedaj ni igral veliko tekem s prvokategorniki. Na eni strani bosta pri LAL manjkala Gabe Vincent in Lebron James, na drugi strani pa zaenkrat kaže, da bodo pri OKC out Dort, Wiggins in oba Williamsa. Vsekakor bo zanimiva tekma in jo bom tudi zagotovo pogledal.

Vsekakor pa bom poleg omenjene tekme verjetno vrgol oko še na kakšno tekmo, bo namreč kar nekaj zanimivega na današnjem sporedu:

01:00 ... Charlotte - Milwaukee
01:00 ... Detroit - Chicago
01:00 ... New York - Orlando
01:30 ... Boston - Memphis
01:30 ... Miami - Cleveland
02:00 ... Houston - Washington
02:00 ... New Orleans - Portland
02:00 ... San Antionio - Golden State
02:30 ... Dallas - Phoenix
03:30 ... Oklahoma - Lakers
04:00 ... Sacramento - Atlanta
04:30 ... Clippers - Denver

Torej danes bo na parketu kar 24 od 30 ekip lige NBA. Bomo šli danes zgodaj spat ponoči pa se bo pač gledal danes in mimogrede delalo še malce tisto, kar bi se moralo zjutraj, ko bom cel zmešan. Sigurno bo zanimiva tekma vodilnega DET in letos več kot solidnega CHI, mimogrede bom pogledal še NYK-ORL in BOS-MEM. Zanimiva bo tekma CLE-MIA... pa potem malce kasneje tekma GSW-SAS, pol ure kasneje še DAL in PHO, pa potem še LAL in OKC, za za finiš še LAC in DEN, torej v seriji kar 3 odlične tekme zahoda, tam od 2:00 dalje.

@bambam20, jaz prav uradno še nikjer nisem tega zasledil, bi pa tudi jaz pričakoval, da bo naslednji GM Nowitzki, bi dejansko njega pričakoval že pred leti glede na njegov status. Sicer pa kako že gre med stroko tista, da dober igralec ni dober fukncionar. Bomo videli, kaj se bo zgodilo, vprašanje pa za renome Nowitzkega, če je to še tako željeno delovno mesto, v primerjavi s kakšnim letom/dvema nazaj.

favorit za GM je Lindsey, če se bo dogovoril za prekinitev pogodbe z Detroitom kjer je Vice president

free_rider ::

A ni Nowitzki ravno dobro začel na NBA on Prime studijskem showu?
Malo čudno bi bilo, če bi takoj to skenslal.
Imagine there's no religion :)

Sedaj tudi jaz berem, da je frontrunner za GMa pomočnik/vice president Trajana Langdona pri Detroitu, torej Dennis Lindsey. Seveda, da ni ostalo neopaženo dobro delo DET, saj so s scorom 9-2 prvi na vzhodu, oz. drugi v ligi za Oklahomo. Bi pa bilo zanimivo videt, kakšen offer je to na mizi. Bi sicer napisal, kdo bo šel v tako razsuto franšizo, kot je trenutno DAL, ampak gre vendarle za GM-a.

@free_rider, jaz mislim, da to ne bi bil problem. Vemo, kaj Nowitzkemu pomeni Dallas in kaj Dallasu pomeni Nowitzki. Finančno je možakar loaded, tako da je tu samo vprašanje želje, ali si želi. Jaz bi večji problem videl v tem, da si človek noče mazati rok/renomeja s to franšizo, ker v nekem kratkoročnem oz. srednjeročnem času se tole franšizo ne da kar tako spravit k sebi. Jasno je, da bo prej kot slej prišel rebuild, sploh ker tale ekipa ne bo dosegala tega, kar je recimo že z Luko Dončičem, ki je imel po večini precej bolj ubogo ekipo in support s strani soigralcev. V praksi pa vemo, da tale ekipa praktično nikdar ne bo igrala skupaj zaradi starosti in poškodb. Davis bo več sedel kot igral, Irvingu se lahko hitro ponovi poškodba, Thompsona menda že hočejo tradat... nekega draft poola nimajo, mogoče bo visok draft pick na naslednjem draftu :D

Lindsey je bil v Dallasu 23/24. On naj bi bil zadaj za trejdi za Gafforda in PJja.

Kurzweil je izjavil:

Sedaj tudi jaz berem, da je frontrunner za GMa pomočnik/vice president Trajana Langdona pri Detroitu, torej Dennis Lindsey. Seveda, da ni ostalo neopaženo dobro delo DET, saj so s scorom 9-2 prvi na vzhodu, oz. drugi v ligi za Oklahomo. Bi pa bilo zanimivo videt, kakšen offer je to na mizi. Bi sicer napisal, kdo bo šel v tako razsuto franšizo, kot je trenutno DAL, ampak gre vendarle za GM-a.

@free_rider, jaz mislim, da to ne bi bil problem. Vemo, kaj Nowitzkemu pomeni Dallas in kaj Dallasu pomeni Nowitzki. Finančno je možakar loaded, tako da je tu samo vprašanje želje, ali si želi. Jaz bi večji problem videl v tem, da si človek noče mazati rok/renomeja s to franšizo, ker v nekem kratkoročnem oz. srednjeročnem času se tole franšizo ne da kar tako spravit k sebi. Jasno je, da bo prej kot slej prišel rebuild, sploh ker tale ekipa ne bo dosegala tega, kar je recimo že z Luko Dončičem, ki je imel po večini precej bolj ubogo ekipo in support s strani soigralcev. V praksi pa vemo, da tale ekipa praktično nikdar ne bo igrala skupaj zaradi starosti in poškodb. Davis bo več sedel kot igral, Irvingu se lahko hitro ponovi poškodba, Thompsona menda že hočejo tradat... nekega draft poola nimajo, mogoče bo visok draft pick na naslednjem draftu :D

Zanimivo, da ne menjajo trenerja, kot je to običaj v Evropi, ampak menjajo igralce! :D Poglejte samo naše klube v nogometu, ko zamenjajo 3 trenerje v 2 mesecih, Kidd bi pri nas po takem začetku še davnaj doma zlagal kovčke.

Zgodovina sprememb…

Kakšen smisel v tem trenutku ima menjat trenerja? Dallas nima primarne težave s tem, da je ekipa slabo vodena ampak s tem, da je popolnoma nefunkcionalno sestavljena. Imajo tri veterane, ki so ali daleč izven prime ali poškodovani, totalen manjko ko pride do organizatorja igre in pa enega najbolj pričakovanih novincev, ki po moje že pol dva meseca samo razmišlja zakaj ni raje ostal še eno leto na univerzi.

IMO bo nov GM, kdorkoli bo to, šel v rebuild in za Thompsona, AD in Irvinga probal iztržit kak draft pick, zraven pa razvija Flagga in kemijo s pomlajeno ekipo.

Samael ::

Ja, razprodati, tankati & rebuild.
Samael != Samuel

Musashi je izjavil:

Lindsey je bil v Dallasu 23/24. On naj bi bil zadaj za trejdi za Gafforda in PJja.

Poznam Lindseya že res dolgo... native sem za Utah, tam je bil možakar dolga leta... takrat je pod njim prišel vzpon tega kluba.. je bil zraven, ko se je za nosilce postaivlo Mitchella, Goberta & Co. Ja, pri DAL pa je bil za draftom Livelyja, trade za PJWja in pripeljal je tudi Exuma, takrat je potem DAL prišel tudi do finala, seveda ima levji delež še vedno Luka, ampak tudi tu je pustil viden imprint. Pa sedaj pri DET... v glavnem kar prava izbira za DAL, da ne dolgovezim, če seveda pride do dogovora.

endelin ::

Dallas gre po mojem mnenju gotovo v rebuild.

To itak, tudi če bi sedaj osvojil 2-3 naslove bi šel, ker je ekipa tako sestavljena, da bodo čez 2-3 leta tudi ostali brez vseh nosilcev. Nekaj zaradi poškodb, nekaj zarad starosti, pa še kdo se bo našel, ker so, to morajo priznati tudi tisti, ki ne marajo Luke, prišli v DAL zaradi Luke oz. razvoja dogodkov v tem klubu, ki mu je vedno bolje kazalo tudi, kar se contenderjev za naslov tiče... sedaj bodo gotovo težje dobili kakšnega igralca, pa vsi dobro vemo, kako je to, kar smo videli na večletni časovni premici. Tudi draft pickov ne bo. Igralci tipa Gafford in Lively tako ne morejo igrati brez pick and roll čarovnika tipa Dončič, pa tudi težave s poškodbami so tu. Pač vse to kar smo govorili v zadnjem letu, še posebej 9 meseceih, se sedaj odvija, na trenutke se zdi, da celo v fast forwardu.

Legon je izjavil:

Kakšen smisel v tem trenutku ima menjat trenerja? Dallas nima primarne težave s tem, da je ekipa slabo vodena ampak s tem, da je popolnoma nefunkcionalno sestavljena. Imajo tri veterane, ki so ali daleč izven prime ali poškodovani, totalen manjko ko pride do organizatorja igre in pa enega najbolj pričakovanih novincev, ki po moje že pol dva meseca samo razmišlja zakaj ni raje ostal še eno leto na univerzi.

IMO bo nov GM, kdorkoli bo to, šel v rebuild in za Thompsona, AD in Irvinga probal iztržit kak draft pick, zraven pa razvija Flagga in kemijo s pomlajeno ekipo.

Se bi načeloma strinjal s tabo, kar se tiče Kidda, do včeraj... ampak je ravno ponoči Shams Charania govoril o tem, da je Kidd že od samega začetka vedel za trade Dončiča... Jason Kidd reportedly knew about and approved Luka Doncic deal

Če malce pogrejem dogajanje, takrat smo vsi "čustvovali" s Kiddom na tistih tiskovnih konferencah, ko se je delal bogega in da mu ni nič jasno... pa kako smo mislili, da se mu dela krivica in da še sam ne vem kako je bogi in kako sploh brzda svojo jezo in čustva po tradu... tako, da če je to res, pa Charania ni ravno nezanesljiv vir, potem je Kidd lahko tudi del celotne zgodbe v kontekstu z Nicom....

Kidd ima še vsaj 4 leta pogodbo (imel do 2027 potem so pa letos podpisali še "multiyear" dodatek) tako da bo tole težka. Pa še Dumont se v svojem pismu navijačem ni nič kaj s pepelom posul zaradi samega Luka trejda ampak je samo generično napisal da klub ni na nivoju za katerega so upali pred začetkom sezone.

Vsi so isti gnoji. In nihče od boljših igralcev ne bo več povohal Dallasa, ki je bil privlačen zgolj zaradi vemo-koga.

@Musashi, to itak, pravim samo, da je očitno bil Kidd zraven v tem maslu... ker takrat v izjavah se je delal Francoza... je bil pa ves ta downfall zraven, tako da če je to preživel, bo še pogodbo oddelal do konca, sploh ker bodo šli zelo verjetno že kmalu v rebuild in ne bo nobenega rezultatskega pritiska. Spremeni pa seveda to v veliki meri pogled navijačev DAL do Kidda, kar tudi ni povsen nedolžna stvar... res noro, kako lahko ena poteza spremeni celo potek dogodkov... DAL je ponovno postal (tudi uradno) shithole za lep čas, tako slabega obiska DAL ni imel še nikdar v tem tisočletju. Če prenesem vse skupaj v neke poslovne okvirje, ki jih ti lastniki in fukcionarji najbolje razumejo, Nico je naredil res veliko poslovno škodo. Pa ne bi sedaj o zarotah, neglede na to, ali so resnične ali ne, da je za tem cela struktura ljudi in celo vodstvo lige NBA. Mogoče bomo nekega dne vedeli o tem kaj več, zaenkrat je vse skupaj samo ugibanje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

Legon je izjavil:

Ka tej vem, koliko se jaz spoznam na "trenerski posel" trener pove katere igralce rabi in klub mu jih pripelje. Nisem še videl trenerja in trenerskega štaba, ki ne bi 0 odločal katere igralce želi, kaj potrebuje in mu jih v 4-5 letih ne bi pripeljali.
Spet si me pa zapeljal na ćisto nekaj drugega. Hotel sem samo povedati, da v USA so trenerji manj krivi, več krivde dajo na igralce, kot v Evropi. To mi je zanimivo. V kaki Sloveniji bi pa že tako ali tako prvi odleto in to hitro.

Zgodovina sprememb…

judoka ::

According to ESPN's Shams Charania, there was "full alignment" within the Mavericks organization regarding the blockbuster deal to Los Angeles Lakers.

Ce je to res in za ta fiasko ni bil kriv samo 1 zblojen GM, potem je 1 odpoved premalo. Vsi ki so se strinjali s to odločitvijo nimajo kaj delat v športnem delu organizacije, vsi tisti vp-ji in ostali prisepetovalci + trener.
Ampak ne verjamem, da je Kidd vedel za tole. Bi bila prevec samomorilska poteza.

Zvezdica27 ::

malo ste preveč čustveni... športni del je eno, finančni pa drugo. Konec koncev - če bi bili zdravi, bi vsak šel gledati KI, AD in KT kako igrajo, pa še Flagg, pa da so nekje na 50% pa bi vse laufalo. Samo kaj ko so starostniki že out of their prime... še vedno pa so imena. če drugega ne ima vsak od njih prstan, Ki 2, AD 3, Klay pa koliko, 5? donke ga nima.

tole je samo neka reakcija, sam zadaj se nihče prav nič ne sekira, preveč zelencev se obrne... sicer pa ne vemo, kaj je zadaj z ligo samo - ki je lahko samo vesela, da je Donke zdaj shujšal..

Brez skrbi, nobenemu od njih ne bo hudo v življenju...

zz

Haha, ta pa jim je v nulo sla na roke :D
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Saintek ::

««
12 / 15
»»