Forum » Pomoč in nasveti » ne morem izbrisati direktorija
ne morem izbrisati direktorija
primo ::
Problemov z računalniki ni nikoli konca. Končno sem rešil enega v enem od prejšnih postov, imam že drug problem na enem od PC (winXP prof.) Nikakor ne morem izbrisati enega direktorija ali datotek v njemu. Direktorij je C: document in setting/administrator/application data/real/real one player/history. Ta history nikakor ne morem izbrisati. Ne morem niti pogledati kaj je v njem. Praska po disku in direktorija ne odpre. Ostale direktorije poleg tega lahko pregledujem normalno. Problem je tudi v tem, da ko poženem antivirus program ali disk defrag, vse se ustavi na tistem direktoriju in ne gre naprej. Deinštaliral sem Real Player, odstranilo je program, ostali pa so razni direktoriji in med njimi tudi ta ki mi povzroča težavo.
Prosim za nasvet. Lep pozdrav!
Prosim za nasvet. Lep pozdrav!
Cr00k ::
ja najprej se mors logirat kot admin...
pa ce ti se vedno ne rata zbrisat... RESET pa v SAFE MODE... pol pa mas da zbrises! (ce ne, pol pa disk v kanto, ker kokr si navedu je neki z diskom narobe...)
pa ce ti se vedno ne rata zbrisat... RESET pa v SAFE MODE... pol pa mas da zbrises! (ce ne, pol pa disk v kanto, ker kokr si navedu je neki z diskom narobe...)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cr00k ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem izbrisati direktorijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1102 (1047) | TheJack |
» | Ne morem izbrisati ikone z namizjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2253 (2094) | kovk |
» | Kako izbrisati datoteko ?!??!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2690 (2289) | ahriman |
» | Problem z brisanjem pokvarjene AVI datoteke!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1564 (1300) | smolep |
» | Kako popolnoma izprazniti seznam "Address" v IE?Oddelek: Pomoč in nasveti | 876 (803) | boštjan |