» »

floyd1: Pojasni, zakaj rabiš vsak teden drug nick na forumu?

floyd1: Pojasni, zakaj rabiš vsak teden drug nick na forumu?

hamurabi5 ::

Bom jaz pojasnil: zato ker moderatorstvo pisce, ki ne vidijo problematike Ukrajine črno-belo, na veliko cenzurira.

Cenzura se izvaja, tako z brisanjem pripomb v temi o Rusiji, kakor tudi z izločanjem piscev iz teme, za povrh še z bednimi izgovori.

Tule si recimo lahko pogledate, zakaj sem bil iz debate izločen jaz (seveda samo butast izgovor), ker je bil nekoč že izločen nek ha_murabi in se moj nick ujema z njegovim.

https://slo-tech.com/forum/t530830/p853...

Za povrh, sem bil izločen še iz teme Pritožbe, ker sem opozoril na hinavščino moderatorstva, ki si očitno želi vojne v EU ( in pridno neguje ksenofobijo in netenje sovraštva proti rusom, v temi: Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?" ) in nepotrebnega zapravljanja EU denarja za orožje, ki ga ne potrebujemo.

Naj samo pripomnem, da je prvo pravilo foruma:

1.1. Prepovedano je spodbujati k narodni, rasni, verski, spolni ali drugi neenakopravnosti, k nasilju in vojni ter izzivati ali razpihovati narodno, rasno, versko, spolno ali drugo sovraštvo, razdor ali nestrpnost.

In ta tema je polna kršenja tega pravila, Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?" . Pa se nore pisce v njej vseeno tolerira in celo brani pred kakšnim koli drugačnim mnenjem, preko cenzure.

Echo chamber, vzdrževan in negovan s strani moderacije foruma.

.
  • zaklenilo: Samael ()

redtech ::

Zakaj bi se človek sekiral? Ugasneš komp in tvoji problemi izginejo, niti spomnil se ne boš na slo-tech :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nam je Facebook zasenčil pogled? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
8016314 (11023) CaqKa

Več podobnih tem