» »

Samsung ali Iphone

Samsung ali Iphone

1
2
»

link_up ::

pri telefonih je vseeno, mej kar hoces ... za macos bi pa jaz preprsto nekomu odbil 15 letno placo ... window commands na levi.... in niti premaknit ne mores ... tisto je pa visek oz. razlog, da nikdar vec ne pogledas v tisto smer.
In and Out

iKst_ ::

srus je izjavil:

Android mi ni všeč od takrat, ko sem moral vsakemu starejšemu sorodniku, ob nakupu novega telefona, razlagati v stilu "in potem moraš pritisniti na tipko, ki je ne vidiš". Gre za tiste tri simbole na dnu, ki so izginili, če dlje časa nisi pritisnil ničesar (kar je običajno za starejše uporabnike).

Knofe imaš lahko ves čas na ekranu, če hočeš. Drugače pa ima moj trenutni android ravno toliko teh virtualnih gumbov kot iPhone. Nobenega, ker tako ali tako vse delaš z gestami, ki so praktično enake.

link_up je izjavil:

pri telefonih je vseeno, mej kar hoces ... za macos bi pa jaz preprsto nekomu odbil 15 letno placo ... window commands na levi.... in niti premaknit ne mores ... tisto je pa visek oz. razlog, da nikdar vec ne pogledas v tisto smer.

Katastrofa, ti povem :) Dnevno uporabljam MacOS in Windows, včasih imam hkrati na mizi zraven Windows desktopa odprtega Macbooka in skačem med sistemoma, pa nimam popolnoma nobenih težav.

Je pa res, da se ne spomnim, kdaj sem nazadnje kliknil gumb za zapiranje ali resize okna, glede na to, da imaš vse potrebne bližnice za delo z okni na tipkovnici in trackpadu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: iKst_ ()

ivanuscha ::

iKst_ je izjavil:

N26 meni dela na google wallet BP.

Kako ti je to uspelo? Katera kartica?

Trenutno metal, delala pa je tudi povsem osnovna. Edino če ima kaj veze s tem, da sem v Avstriji... možno, da N26 ni tega uredil za Slovenijo.

iKst_ ::

Ja, to je kar bistven detajl. V Sloveniji zadeva ne dela.

bambam20 ::

PacificBlue je izjavil:

Ios ima boljšo intuitivno in varnejšo uporabniško izkušnjo kot pa android. Tle ni debate.

Ostale stvari so pa odvisne od preferenc.

To bi res .. za stare ljudi iphone ni.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

iPhone nasveti (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
21736523 (4934) PINki
»

Iphone 16 PRO ali Samsung S24+

332290 (1447) pes132
»

Nov telefon za 600-800€ (strani: 1 2 )

589373 (6955) Vetrpiha
»

Apple predstavil nov poceni iPhone SE (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
32863312 (48035) MrStein
»

Galaxy S10 vs iPhone 11

449242 (8180) GenZNPC

Več podobnih tem