Forum » Na cesti » USB - AUX bluetooth
USB - AUX bluetooth

Barko ::
Imam Fors Focus letnik 2011, ki nima vgrajenega bluetootha in originalni radio nima USB vmesnika. Na voljo je zgolj AUX vhod.
Dokler sem ime telefon s klasičnm izhodom za slušalke, je bilo OK, sedanji telefon pa ima samo USB C, kar onemogoča, da hkrati poslušam galsbo in polnim telefon, poleg tega pa uporabnik, ki se pogosto pelje kot sovoznik in uporablja Iphone ne more streamat svoje glasbe.
Zanimam me ali kdo uporablja, kakšen bluetooth vmesnik, ki se ga lahko priključi na AUX vhod oz. lahko predlaga kakšno drugo rešitev.
Vem, da bi lahko vgradil drugi avtoradio z Androidom, vendar je to stroškovno precej neugodna rešitev.
Dokler sem ime telefon s klasičnm izhodom za slušalke, je bilo OK, sedanji telefon pa ima samo USB C, kar onemogoča, da hkrati poslušam galsbo in polnim telefon, poleg tega pa uporabnik, ki se pogosto pelje kot sovoznik in uporablja Iphone ne more streamat svoje glasbe.
Zanimam me ali kdo uporablja, kakšen bluetooth vmesnik, ki se ga lahko priključi na AUX vhod oz. lahko predlaga kakšno drugo rešitev.
Vem, da bi lahko vgradil drugi avtoradio z Androidom, vendar je to stroškovno precej neugodna rešitev.

Ales ::
Tale podpira najboljše Bluetooth codece za glasbo (LDAC, aptX-HD, ...) in ima vgrajeno baterijo.
1Mii Aux Bluetooth Adapter (Amazon.de)
1Mii Aux Bluetooth Adapter (Amazon.de)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Car FM Transmitter (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10372 (750) | acookook |
» | Vgradnja multimedijske enote/avtoradiaOddelek: Na cesti | 3153 (2487) | akulp |
» | Bluetooth v avtuOddelek: Pomoč in nasveti | 1306 (968) | OK.d |
» | Modificiranje notranjosti avtaOddelek: Na cesti | 5344 (4128) | IL_DIAVOLO |
» | dodatek USB k avtoradiu CD30 MP3Oddelek: Na cesti | 5611 (5333) | guardy |