» »

Katero znamko varnostnih kamer priporočate?

Katero znamko varnostnih kamer priporočate?

Laki_laik ::

Vem na tem forumu je že kar nekaj tem o kamerah vendar nikjer ni konkretne debate katera firma kamer je najboljša. Gledal sem malce po spletu ,po tem forumu in ostali tujih forumih pa nikjer ne najdem enega podkrepljenega odgovora zakaj je pa ta ali ona firma top glede kamer. Najdejo se Dahue, Tp- Link,Hikvision,Reolink,Imou,Ajax,Axis,Annke,Ubiquity, itd. Noben pa ne podkrepi zakaj je katera firma za njega top in pred vsemi drugimi. Sam iščem štiri PoE kamere z snemalnikom. Zahteve so zaznava oseb,vozil in živali, obvestila o zaznavi na telefon (sms,mail,... ),nočni pogled,obvezno PoE ter čim boljša kvaliteta videa če je le možno 1080p ali 4k in da se video ne zatika. Budget je tam do 1000€ za komplet (4x kamera + nrv). Sam sem gledal sicer reolink RLC-811A kamere.
Vsak pameten nasvet je dobrodošel

velikBrokoli ::

Jah vsak bo hvalil svoje, če so vsaj približno dobre. Redko kdo sproba več različnih, razen, če res neke shit nabavi.

Jaz imam 4x kamere ubiquiti G5 pro + video zvonec s svojo kamero, vse PoE. Ima zaznavanje oseb, vozil, živali, sve in svašta naštimaš, notificationi, night mode, kvaliteta je res dobra, vidiš vse detajle (registrske tablice, obraze). Mam pa vse to povezano v UDM Pro Max router, ki ima 2 slota za 2 diska (RAID1) tako da NVRja ne potrebujem. Notri sem dal 2x8TB disk, gor pride približno za 1 mesec posnetkov, kar mi je čez glavo.

Najbrž pa dobiš kakšno zadevo, ki je cenejša, ampak jaz imam po celi hiši networking gear od unifija in je bil nobrainer.

Zgodovina sprememb…

trololololo ::

Ubiquity je odličen, ampak precej drag. Reolink je OK in cenovno sprejemljiv.

c3p0 ::

Dahua in Hikvision, kvaliteta kamer tu-tu, imam oboje in nimam pripomb. SW mi je boljši od Hikvisiona.

Seveda pa eno je kamera za 60 EUR, drugo za 1000 EUR, tudi to imam oboje. Ne pričakovat čudežev za "male pare".

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

trololololo ::

c3p0 je izjavil:

Dahua in Hikvision, kvaliteta kamer tu-tu, imam oboje in nimam pripomb. SW mi je boljši od Hikvisiona.

Seveda pa eno je kamera za 60 EUR, drugo za 1000 EUR, tudi to imam oboje. Ne pričakovat čudežev za "male pare".

Kakšen je pa novejši software? Kolikor sem videl, so bili modeli vsaj nekoč kar se programske opreme tiče za žile rezat (pač dan in noč proti reolink (slabše))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Video nadzor

Oddelek: Kaj kupiti
71159 (263) c3p0
»

Nadzorne kamere (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11019155 (1504) sandmat
»

Video nadzor - kaj kupiti? (snemalnik, kamere)

183845 (854) Matic1295
»

Katero zunanjo IP kamero kupiti?

Oddelek: Pomoč in nasveti
238331 (3451) blackbfm
»

IP Kamera (strani: 1 2 )

577922 (3494) Kekec

Več podobnih tem