Forum » Kaj kupiti » AirTag-i, dobra ideja za potovanje?
AirTag-i, dobra ideja za potovanje?

GregiB ::
Halo... V kratkem nameravam počitnikovati v oddaljenih krajih... Do sedaj načeloma z prtljago in drugimi predmeti, ki potujejo z menoj nisem imel problemov. Kljub temu t+razmišljam, da bi nabavil set Applovih AirTagov, da dam po enega v kovčke, denarnico, ruzak, ključe, mapo z dokumenti ipd...
Vem, da so sorazmerno slaba rešitev proti tatvinam, saj v kolikor ima tat Applov iphone, le tega začne kar hitro opozarjati, da je v njegovi bližini ne-njegov AirTag, ki mu... sledi... Pa vendar...
Ima kdo? Kako in zakaj ga uporabljate? Kakšen story, kako vam je rešil življenje... ali kaj podobnega? Ali je nakup pač... brezveze? Thx
Vem, da so sorazmerno slaba rešitev proti tatvinam, saj v kolikor ima tat Applov iphone, le tega začne kar hitro opozarjati, da je v njegovi bližini ne-njegov AirTag, ki mu... sledi... Pa vendar...
Ima kdo? Kako in zakaj ga uporabljate? Kakšen story, kako vam je rešil življenje... ali kaj podobnega? Ali je nakup pač... brezveze? Thx
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

miteq ::
Sem Airtage pred kakšnim letom namestil na vse moje in ženine ključe in v najini denarnici. Do sedaj so napravice najbolj prav prišle takrat, ko sem v torbi ali po stanovanju iskal ključe. Nekega hudega dometa za kak precision finding Airtagi nimajo, moraš bit kar blizu, da ti na iPhonu kaže smer, kje se napravica nahaja. Da bi kaj izgubil, se mi še dosedaj ni zgodilo. Sem pa enkrat na poti iz službe na telefon dobil obvestilo, da sem domače ključe pozabil v službi. Pa še to, ko sem bil kar nekaj minut hoje stran.
Tako da jih imam bolj za peace of mind. Škodi ne, če jih imaš. Morda ti kdaj res pridejo prav.
Priznam pa, da manjka funkcija, da z Airtagom poiščeš telefon, kot ima npr. Chipolo. Telefon doma založim dnevno.
Potem se pa derem v homepod Siri find my iphone!
Tako da jih imam bolj za peace of mind. Škodi ne, če jih imaš. Morda ti kdaj res pridejo prav.
Priznam pa, da manjka funkcija, da z Airtagom poiščeš telefon, kot ima npr. Chipolo. Telefon doma založim dnevno.

OutOfTheBox ::
Jaz sem dal na mačka. Blo je super, dokler ga avto ni zgazil. Airtag je ostal nepoškodovan in ga mam sedaj na ključih.
Uporabna zadeva ja.
Za to je dober Apple Watch
Uporabna zadeva ja.
Priznam pa, da manjka funkcija, da z Airtagom poiščeš telefon, kot ima npr. Chipolo. Telefon doma založim dnevno. ;(( Potem se pa derem v homepod Siri find my iphone!
Za to je dober Apple Watch

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()

hojnikb ::
BTW, za airtag imas kitajske kopije za 3-4€. Nimajo tistga super preciznega iskanja z UWB, delujejo pa sicer ok in ena baterija zdrzi slabo leto.
Pri taki ceni jih kupis 10 in pozabis na njih...
Pri taki ceni jih kupis 10 in pozabis na njih...
#brezpodpisa

aborko ::
KAj potem te kopije piskajo ko so v bt range, da jih najdeš? Drgač original airtagi so super zadeva, če bi le imel Iphona... Sam uporabljam od Samsunga smarttag2 in je tudi ok, je pa že 15€ en.

hojnikb ::
KAj potem te kopije piskajo ko so v bt range, da jih najdeš? Drgač original airtagi so super zadeva, če bi le imel Iphona... Sam uporabljam od Samsunga smarttag2 in je tudi ok, je pa že 15€ en.
ja če jih sproziš, piskajo
#brezpodpisa

GregiB ::
Sem naročil... glede Kitajskih kopij, kaj pa vem, sem malo gledal, zadeve so zelo hit and miss... načeloma glih ne delajo tako, kot bi morale...
Sem nabavil tudi samolepilne kapsule / nosilce, da jih "skrijem" v kovčke, pa zvočnik imam namen odmontirat... če zadevo ukradejo, se bodo moral vsaj potrudit, da ga najdejo...
Sem nabavil tudi samolepilne kapsule / nosilce, da jih "skrijem" v kovčke, pa zvočnik imam namen odmontirat... če zadevo ukradejo, se bodo moral vsaj potrudit, da ga najdejo...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

Glugy ::
A je to kdo kdaj uporabil za domačega ljubljenčka če ga spuščate ven /oziroma če bi slučajno kdaj ušel ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obeski in pomoc pri najdbi predmetov, kaj kupitiOddelek: Kaj kupiti | 2768 (383) | aborko |
» | Android dobiva svojo verzijo AirTagOddelek: Novice / Android | 7857 (3698) | no comment |
» | Apple se bori proti zlorabam AirTagaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9434 (5324) | poweroff |
» | Zlomili AirTagOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11776 (6650) | GupeM |