Forum » Omrežja in internet » Spojka RJ45 / RJ45 vodotesna
Spojka RJ45 / RJ45 vodotesna

moat ::
Iščem RJ45/RJ45 vodoodporen kabelski priključek za ploščate kable. Sicer ni nujno, da je vodoodporen, mora pa biti zaščiten proti prahu. Na netu nisem našel kaj pametnega. Prosim za kakšen link, hvala. Nekaj takega https://catena.si/katalog/izdelek/spojk....

Hvala za link, vendar sem večino že prej pogledal, pa ni kaj zame. Namreč rabim priključek, extender, splitter, za spajanje dveh ploščatih kablov, ne okroglih. Očitno bom moral improvizirati.

Hvala za info, seveda sem pomislil tudi na zalitje s silikonom ali podobno zalivno maso. To je tudi ena izmed možnosti, vendar je potem ta masa fiksna in ne rabim vodotesne. Sem bolj razmišljal o prilagoditvi spojke s poliuretansko peno ali kaj podobnega. Hvala, lep vikend.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vezava RJ45 vtičniceOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10408 (1712) | fulgur |
» | RJ45 konektorji (CAT 6)Oddelek: Omrežja in internet | 1944 (531) | starfotr |
» | Doaten el. vodnik na el. vodnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 950 (577) | waters |
» | iFixit želi popraviti svetOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 7429 (3120) | PrimozR |
» | Vtičnice RJ-45Oddelek: Omrežja in internet | 1460 (1218) | BoRDaH |