Forum » Na cesti » Bencinski avto - Dilema
Bencinski avto - Dilema

CartmanF ::
Pozdravljeni,
do sedaj sem si vedno lastil avto, ki je bil dizel. Ker sem trenutni avto prodal in ker delam malo km (10000 letno) ampak kljub temu imam otroka, sem se nekako navdušil nad hatchbacki, ki imajo kolikor toliko velik prtljaznik, me zanima ali mi lahko kdo svetuje kaj gledati, oz. kaj kupiti? Moj budget je 20000, nimam zadržkov imeti rabljen avto, bi mi pa bila zelja da je masina vsaj 150km (ali se motim?)
Gledam predvsem Audi A3 (2017 cca), ti Peugeoti 308 / Opel Astra imajo vsi 1.2 masine kar mi je malo tako, na kitajce se ne spoznam, po drugi strani se hvali Mazde, da so baje bencinske masine vrhunske, Toyote so mi vizualno res katastrofa, res sem zgubljen, ce ima kdo kak nasvet :)
do sedaj sem si vedno lastil avto, ki je bil dizel. Ker sem trenutni avto prodal in ker delam malo km (10000 letno) ampak kljub temu imam otroka, sem se nekako navdušil nad hatchbacki, ki imajo kolikor toliko velik prtljaznik, me zanima ali mi lahko kdo svetuje kaj gledati, oz. kaj kupiti? Moj budget je 20000, nimam zadržkov imeti rabljen avto, bi mi pa bila zelja da je masina vsaj 150km (ali se motim?)
Gledam predvsem Audi A3 (2017 cca), ti Peugeoti 308 / Opel Astra imajo vsi 1.2 masine kar mi je malo tako, na kitajce se ne spoznam, po drugi strani se hvali Mazde, da so baje bencinske masine vrhunske, Toyote so mi vizualno res katastrofa, res sem zgubljen, ce ima kdo kak nasvet :)
- poskusil klonirati: CartmanF ()

d_DJ ::
Škoda Scala 1.5TSI 150KM. Ima pomojem največji prtlažnik, med temi hatchbaki. Za mazdo 3 kolikor vem ima bolj malo placa v zadnji vrsti, tut manjši kufer, sicer so lepše.

mugen999 ::
Poglej če se da dobiti še toyoto corollo sedan z 1.5 trivalnim bencinarjem za slabih 20k eur. Prtlaznik ima dovolj velik, če pa rabiš več pa daš trugo gor. VW grupa(škoda, seat) za ta denar od novega ne ponuja nič dobrega. Da se pa dobiti rabljenega karavana 2.0 tdi.
Sem pogledal, sedanki je cena narasla iz 18k(ne dolgo nazaj) na 22k, kar je absurd.
Sem pogledal, sedanki je cena narasla iz 18k(ne dolgo nazaj) na 22k, kar je absurd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mugen999 ()

val46 ::
Poglej če se da dobiti še toyoto corollo sedan z 1.5 trivalnim bencinarjem za slabih 20k eur. Prtlaznik ima dovolj velik, če pa rabiš več pa daš trugo gor. VW grupa(škoda, seat) za ta denar od novega ne ponuja nič dobrega. Da se pa dobiti rabljenega karavana 2.0 tdi.
Sej ne vem, a eni ne znate brat, al se sam neumni delate? Tip je napisal, pazi to...išče hatchback in predvsem ne toyote. In kaj mu ti ponudiš? Ravno toyoto, pa še to s 4imi vrati. Bože mili...
Drugače pa OP, če iščeš novo, bo do 20k€ bolj malo izbire, če pa ti ni problem avto k je tudi 2017 letnik, maš tega kot hočeš. Sam dej, ne dajat 20k€ za 8 let star avto prosim no...Kot so ti pa že povedali, Škoda, Golf, morda kak seat leon, hyundai i30/i40...jst bi kaj v tej smeri iskal. Tisti audi A3 k si prvo napisal, ne vem, malo drage kose imajo, če se kaj pokvari. In pri 8 let starem avtu gre lahko hitro kaj vitalnega, če ni bil ravno redno in pravilno servisiran.

hojnikb ::
za 21 jurjov dobiš MG4 comfort, _nov_.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...
Če maš šanso filat in ti doseg ne predstavlja problema, potem je to kr dost avta za ta dnar. Dobiš pa 204HP, kar bo več kot pri večini ICEjašov v tem cenovnem rangu novih.
Če maš šanso filat in ti doseg ne predstavlja problema, potem je to kr dost avta za ta dnar. Dobiš pa 204HP, kar bo več kot pri večini ICEjašov v tem cenovnem rangu novih.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()

pero50 ::
https://shorturl.at/NBxrY
za 20 jurjov dobiš novo kio ceed, 140 konjev bencin. Ljudje imajo sicer težave s kia connectom, ampak se baje da bypassat to. Če imaš željo po kaj več opreme boš pa moral bolj odpreti tošn, ali pa kupiti rabljen avto. Sicer bi mogoče bili tudi i30 hyundai v tem cenovnem rangu, ker so avti delani na isti platformi, ampak na avtonetu ne najdem nič pod 24 jurjov.
Avto se pa tudi pelje spodobno. Primerljivo z golfom ali a3.
da bi dal 20 jurjov za 5 let star avto ranga golf.. ne hvala.
Mazde skyactivv x so 180hp, jih zelo pohvalijo ampak imajo atmosferski motor. Težav ni, vedi pa da vleče šele nad 4-5000 obrati, na nižjih obratih je pa verjetno bolj živahen 1.0 turbo bencinar. Je pa avto klavstrofobičen, na kar se verjetno navadiš, je pa lep. Druga stvar je spet to, da je 5 let star avto ~18 jurjov. Rabljene se tudi prodajajo v nedogled, na kar vplivajo definitivno tudi nerazumno visoke cene. Ko sem gledal seate leone in mazde 3, se je leonov prodalo 8/10, medtem ko mazde 2/10 v enakem časovnem obdobju.
za 20 jurjov dobiš novo kio ceed, 140 konjev bencin. Ljudje imajo sicer težave s kia connectom, ampak se baje da bypassat to. Če imaš željo po kaj več opreme boš pa moral bolj odpreti tošn, ali pa kupiti rabljen avto. Sicer bi mogoče bili tudi i30 hyundai v tem cenovnem rangu, ker so avti delani na isti platformi, ampak na avtonetu ne najdem nič pod 24 jurjov.
Avto se pa tudi pelje spodobno. Primerljivo z golfom ali a3.
da bi dal 20 jurjov za 5 let star avto ranga golf.. ne hvala.
Mazde skyactivv x so 180hp, jih zelo pohvalijo ampak imajo atmosferski motor. Težav ni, vedi pa da vleče šele nad 4-5000 obrati, na nižjih obratih je pa verjetno bolj živahen 1.0 turbo bencinar. Je pa avto klavstrofobičen, na kar se verjetno navadiš, je pa lep. Druga stvar je spet to, da je 5 let star avto ~18 jurjov. Rabljene se tudi prodajajo v nedogled, na kar vplivajo definitivno tudi nerazumno visoke cene. Ko sem gledal seate leone in mazde 3, se je leonov prodalo 8/10, medtem ko mazde 2/10 v enakem časovnem obdobju.

mugen999 ::
Ja dobiš, ampak kasko ti pa vdarijo na ceno 28k eur. Pa kdo garanrira da ta el. kitajec po parih letih ne bo več na servisu kot na cesti.

Sparkxl ::
Saj vem da si akutno možgansko omejen, ampak vsaj naslov pa menda znaš prebrat...BENCINSKI AVTO??

HotBurek ::
Evooo.... imamoooo gaaaa... tuu jeeee.... bbbBBBBEEE, eeeMMMM, vvvvvvVVEEE.
Tale je sicer lahka.
Če si pravi moški in imaš močno in trdo osebnost, potem E36 Compact.
Info: 37.000 prevoženih, 2.5L mašina - 6 cilindrov (170PS), 20.000€
Je pa ta avto letniiiik... 1997. S to informacijo bodo bili pacienti zelo zelo užaljeni in tudi pisali, grde grde stvari! But, who cares about them anyway. Rigth? Yes. Lets move one.
https://www.autoscout24.com/offers/bmw-...
Če si pravi moški, a malo cvikaš, potem E46 Compact:
Info: 155.000 prevoženih, 2.5L mašina - 6 cilindrov (192PS), 9.950€
Jst bi brez kakeršnega koli premisleka (za tak denar) takoj kupil tega črnega kompakta in... mirna bosna (v kokoški bo gorel, ker ene kure motijo črni bmw-ji).
Tale je sicer lahka.
Je pa ta avto letniiiik... 1997. S to informacijo bodo bili pacienti zelo zelo užaljeni in tudi pisali, grde grde stvari! But, who cares about them anyway. Rigth? Yes. Lets move one.
Jst bi brez kakeršnega koli premisleka (za tak denar) takoj kupil tega črnega kompakta in... mirna bosna (v kokoški bo gorel, ker ene kure motijo črni bmw-ji).
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

Utk ::
Jst bi brez kakeršnega koli premisleka (za tak denar) takoj kupil tega črnega kompakta
To ti pa verjamem. Nekdo, ki čisto nič ne misli, res lahko kaj takega naredi.
Ni dolgo kar sem ravno takega, compacta, vozil en krog. Ni imel te mašine, ampak ni problem v mašini. Problem je v tem, da je to pač faking oldtimer. Kot da bi vozil stoenko proti današnjim (mislim mlajšim od 15 let) avtom.

Tale avto se prodaja za devet devetsto pedeset. S čim "današnjim" za devet devetsto pedeset zdej to primerjaš? Prosim za konkreten primer.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HotBurek ()

S katerimkoli podobne velikosti. Vsak se lepše pelje.
10 jurjev za 23 let star avto...imaš isto logiko kot pri svojih težavah s programiranjem. Nimaš je.
10 jurjev za 23 let star avto...imaš isto logiko kot pri svojih težavah s programiranjem. Nimaš je.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()

mr_chai ::
Poglej še kakšen Subaru Crosstrek. Sploh če se kdaj zapelješ izven glavnih cest.
Hmm, ne bi reku da se vsak novejši za 9k lepše pelje. Od kje ti to ? Kot da smo naredili astronomske skoke v tehniki podvozja.
S katerimkoli podobne velikosti. Vsak se lepše pelje.
Hmm, ne bi reku da se vsak novejši za 9k lepše pelje. Od kje ti to ? Kot da smo naredili astronomske skoke v tehniki podvozja.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mr_chai ()

A kej več kot "katerikol" ne gre? 
Dej prlimi link do avta, pa da vidmo še tvojo logiko.

Dej prlimi link do avta, pa da vidmo še tvojo logiko.

A ne veš kateri avti so tu nekje po velikosti in 15 let novejši za ta denar? Golf, megan, focus, 308, kakšna toyota, hyundai, kia, tudi audi bi se sigurno našel vsaj 10 let novejši, pa tudi bmw 1, če že hočeš nek "premium".
Ti ne veš, ker pač nikoli najbrž nisi imel nič novejšega od 15 let, da tisto kar je leta 2002 veljalo za "športno" in "wau", dobiš danes v osnovnem cliotu.
Ti ne veš, ker pač nikoli najbrž nisi imel nič novejšega od 15 let, da tisto kar je leta 2002 veljalo za "športno" in "wau", dobiš danes v osnovnem cliotu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()

matobeli ::
Če že hočeš imet 1.5t težek avto z 2.5l prostornine in 192KM za 9.9k eur se da seveda dobit 10let novejši avti ki za povrh še ni tako grd.
Pa še za 2l nižjo porabo ima.
Pa še za 2l nižjo porabo ima.

hojnikb ::
Saj vem da si akutno možgansko omejen, ampak vsaj naslov pa menda znaš prebrat...BENCINSKI AVTO??
Glede na zahteve je tudi kamot lahko EV.. Aja ne, povprečen slotechovec je akutno mozgansko omejen in ne dojema stvari izven pike in veje, k mu je postavljena...
Ja dobiš, ampak kasko ti pa vdarijo na ceno 28k eur. Pa kdo garanrira da ta el. kitajec po parih letih ne bo več na servisu kot na cesti.
In kako je to drugače kot pri drugih znamkah, k majo base ceno visoko in ti potem dejejo popuste na končno ceno? Pa tale kitajc ni glhi nekaj ,kar je na trzišču zadnjo leto. Za servise res ni skrbt. Sj ne kupuješ VW, da bo že od novga vsak mesec na servisu.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()

bambam20 ::
Evooo.... imamoooo gaaaa... tuu jeeee.... bbbBBBBEEE, eeeMMMM, vvvvvvVVEEE.
Tale je sicer lahka.
Kaj sem lepiš ta zgonjena stara precenjena jajca.

GrimReaper3 ::
Jaz sem vozil starega Peugeot-ja, Fiata, Alfo in Renaulta. S stare mislim 5-8 let in ne 15-20 let. Pa je že vse ropotalo. Na glasbo v avtu si lahko pozabil, ker je bilo slišati bolj brnenje plastike na vratih.
Sem imel Astro H 2005 do 2015 in zdaj Astro K 2017 (se pravi 10 in 8 let) pa nič ne ropota, tako da verjetno ne bo tudi pri 15 letih. To je 2 razreda bolje sestavljeno kot omenjeni štirje.
Tako da povsem možno da se tak BMW še zdaj pelje lepo. Ne vem, bi moral probat. Ne izgleda drugače nek višek voznosti, kaj točno pa boš delal s takim avtom, šel malo hitreje v ovinek? Meni osebno ne pomeni povsem nič ali grem lahko v ovinek 80 ali 100, ponavadi še za ziher raje malo pribremzam, zakaj pa bi moral iti povsem po limitu. Tudi mi še zdaj ni jasno kaj točno dela sosed z M2. Greš sam kam ven, imaš pa same omejitve 50, na regionalkah pa 70, po AC si pa s 160+ že med bolj nevarnimi in nezaželjenimi vozniki. No saj zastopim da je tudi po omejitvah bolj užitek vozit če imaš več konj, ampak ne pa toliko kot če ga lahko izkoriščaš 100%.
Aja, še nekaj, tale E46 Compact z okroglimi lučmi je grd.
Sem imel Astro H 2005 do 2015 in zdaj Astro K 2017 (se pravi 10 in 8 let) pa nič ne ropota, tako da verjetno ne bo tudi pri 15 letih. To je 2 razreda bolje sestavljeno kot omenjeni štirje.
Tako da povsem možno da se tak BMW še zdaj pelje lepo. Ne vem, bi moral probat. Ne izgleda drugače nek višek voznosti, kaj točno pa boš delal s takim avtom, šel malo hitreje v ovinek? Meni osebno ne pomeni povsem nič ali grem lahko v ovinek 80 ali 100, ponavadi še za ziher raje malo pribremzam, zakaj pa bi moral iti povsem po limitu. Tudi mi še zdaj ni jasno kaj točno dela sosed z M2. Greš sam kam ven, imaš pa same omejitve 50, na regionalkah pa 70, po AC si pa s 160+ že med bolj nevarnimi in nezaželjenimi vozniki. No saj zastopim da je tudi po omejitvah bolj užitek vozit če imaš več konj, ampak ne pa toliko kot če ga lahko izkoriščaš 100%.
Aja, še nekaj, tale E46 Compact z okroglimi lučmi je grd.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GrimReaper3 ()

MadMax ::
GrimReaper3 je izjavil:
Jaz sem vozil starega Peugeot-ja, Fiata, Alfo in Renaulta. S stare mislim 5-8 let in ne 15-20 let. Pa je že vse ropotalo. Na glasbo v avtu si lahko pozabil, ker je bilo slišati bolj brnenje plastike na vratih.
Imam 19 let starega Fiata s 350kkm in leto mlajšo Alfo z nekaj manj km, pa nič ne šklepeče kot po tvojemu opisu.
Oh wait! Ti si un iz sosednje teme, ki niti tankat ne zna

Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

krho ::
Jest sem mel tud Astro H. Ko je bila stara 15 let je začela hodit v safety mode. Noben mehanikar ni pogruntal kaj in kako. Vse kar je bil otreba narest, da je šla ven je bilo ugasnit avto in ga nazaj prižgat. Pol če si avto zalaufal in ugasnil recimo čez 5min naslednjič ni kresnil, dokler nisi avto zaklenil na daljinca in ga nazaj odklenil. tud noben nič pogrntal. Kolega je imel Novejši model, Najbrž je bila res K. Je crknil menjalnik, na srečo je imel še jamstvo in je bila zadeva popravljena v garanciji.
Kar hočem povedat da je vsak avto lahko problematičen. Sej tud na bencinski Octavi, ki jo imam sedaj je bila v jamstvu menjanja vodna pumpa, ker je puščala.
Kar hočem povedat da je vsak avto lahko problematičen. Sej tud na bencinski Octavi, ki jo imam sedaj je bila v jamstvu menjanja vodna pumpa, ker je puščala.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krho ()

Imam 19 let starega Fiata s 350kkm in leto mlajšo Alfo z nekaj manj km, pa nič ne šklepeče kot po tvojemu opisu.
Oh wait! Ti si un iz sosednje teme, ki niti tankat ne zna![]()
Sem se vsedel enkrat okoli 2010 še v enega drugega Punta II, tisti je bil šele zgonjen, če sem mislil da je moj slab. Ne me hecat, taki avti tudi če bi bili od prvega lastnika, to je za do 80k km, potem pa za v smeti. Sem videl že z opazovanjem avtov na cesti, okoli 2010 so že izginili vsi Bravoti prve generacije. Punte II so sicer nekateri vozili še do 2020, ampak to je bilo bolj redko, 2015 je imela ena s svojim že velike probleme. Stilo enako. Puntov III tudi ni več prav veliko na cesti. Prvi ki gredo iz cest so Fiati.
Če sem imel že 4 in to od 4 firm, ki so najbolj znane po slabi kvaliteti, potem bo že držalo. Lahko da je sedaj nek Clio 4 že bolje sestavljen, ampak govorim za cca. 2000-2010 letnike. Alfa tudi, valda bo neka Giulia bolje sestavljena kot Mito.
Menjalniki pri Oplu (in Alfi, ker so imeli Oplove) so bili problematični okoli 2010-2015, pa še to samo 6-stopenjski, se pravi Astra J.
Pa kako ne znam tankat, če tankam že 18 let. To je zame neznanje tankanja:
Zgodovina sprememb…

val46 ::
Jst bi dal še tebe, kako se pripelješ v rikverc na pumpo, pa žal nimam tega posnetka. Ali pa kako se praskaš po glavi, ko ne znaš potegnit cevi na drugo stran avta. Da o temu, kako hvališ ti to tvojo astro(čeprav celotni svet ve, da je najnižje po kakovosti in vzdržljivosti od nemške velike četverice), ostalo pa grajaš, kot da ne bi smelo it na cesto, ne bom niti razpredal, ker je škoda vsake besede. Pa tudi sicer nima z temo to čisto nobene veze.

Celotni svet je glup, Golf bi se hitreje pokvaril. Sicer pa kaj ti je to fora, tudi če res zdrži 200k namesto 150k, če stane 1,5x več, treba znati računati P/P.
Sicer so pa zdaj vsi avti precenjeni, plače so pa še vedno samo malo nad jurja. Opla se je splačalo za 20k kupit nazadnje 2017, ko sem ga jaz, Golf je bil pa 25k+. Zdaj se splača samo vozit kar imaš čim dlje, tudi če imaš navadno šajtrgo, po možnosti 20-25 let.
Pa spet se igraš nekega šerifa meni. Kaj točno si ti meni? Jaz poznam samo tvoj nick, to je pa vse. Pa še od enega na v. Vidiš, niti nickov ne poznam, ker nisem pacient, da bi se zanimal za druge. Vidva pa poznata še katere gate nosim, pacienta ena.
EDIT: jest10 je, vidim iz tiste bencin teme, nimam niti pojma nič o njem, niti kdo je. In tako je prav.
Sicer so pa zdaj vsi avti precenjeni, plače so pa še vedno samo malo nad jurja. Opla se je splačalo za 20k kupit nazadnje 2017, ko sem ga jaz, Golf je bil pa 25k+. Zdaj se splača samo vozit kar imaš čim dlje, tudi če imaš navadno šajtrgo, po možnosti 20-25 let.
Pa spet se igraš nekega šerifa meni. Kaj točno si ti meni? Jaz poznam samo tvoj nick, to je pa vse. Pa še od enega na v. Vidiš, niti nickov ne poznam, ker nisem pacient, da bi se zanimal za druge. Vidva pa poznata še katere gate nosim, pacienta ena.
EDIT: jest10 je, vidim iz tiste bencin teme, nimam niti pojma nič o njem, niti kdo je. In tako je prav.
Zgodovina sprememb…

Drugače bom pa avto hvalil dokler bo delal dobro, ko bodo veliki problemi, pa grajal. Normalno. Ampak če je star že 8 let, problemov ne more biti pred 15 leti, takrat je pa že težje grajat, ker za tako starost je to normalno.
Sigurno sem pa med 10 najhitrejšimi v SLO, če je to nekaj s čimer bi se lahko hvalil, policaj mi je enkrat rekel da to ne pomeni da dobro voziš. Ker jaz osebno še nisem videl koga iti 140 po regionalki (tudi na 70 omejitvi se da) ter 230 po AC. Če že, sem bil s kakšno Cupro vštric na AC, ker noben ni hotel odnehat, tudi on je pa očitno kupil prešvoh avto.
Sigurno sem pa med 10 najhitrejšimi v SLO, če je to nekaj s čimer bi se lahko hvalil, policaj mi je enkrat rekel da to ne pomeni da dobro voziš. Ker jaz osebno še nisem videl koga iti 140 po regionalki (tudi na 70 omejitvi se da) ter 230 po AC. Če že, sem bil s kakšno Cupro vštric na AC, ker noben ni hotel odnehat, tudi on je pa očitno kupil prešvoh avto.
Zgodovina sprememb…

Heh, ChatGPT se tudi ne strinja z vzvratnim parkiranjem na bencinski postaji:
can you position car in reverse on a petrol station?
Saj jaz sem takrat tudi opazil, da sem sebi in ostalim naredil probleme. Bolje če bi počakal. Ne gre pa drugače kot da enkrat probaš. Edino če že prej premisliš celo situacijo. Enako moraš enkrat probat tisto z vlečenjem cevi čez avto. Jaz sem samo enkrat in ni bil dovolj dolg doseg, mogoče če bi šel do 1 mm do robnika namesto 10 cm. Kot pri vsaki drugi stvari, več prakse, lažje gre. Jaz če sem enkrat videl da mi ne gre, sem pa kar takoj odnehal s tem. Ne vem kaj me je potem treba zafrkavata da ne znam, normalno da ne znam, če nimam prakse.
can you position car in reverse on a petrol station?
It is generally not recommended to position a car in reverse at a petrol station. Most petrol stations are designed for vehicles to pull forward into the pump so that the driver can easily access the fuel filler nozzle. Reversing could cause unnecessary complications for you and other drivers. Additionally, some stations have rules that require drivers to follow a certain flow of traffic.
Saj jaz sem takrat tudi opazil, da sem sebi in ostalim naredil probleme. Bolje če bi počakal. Ne gre pa drugače kot da enkrat probaš. Edino če že prej premisliš celo situacijo. Enako moraš enkrat probat tisto z vlečenjem cevi čez avto. Jaz sem samo enkrat in ni bil dovolj dolg doseg, mogoče če bi šel do 1 mm do robnika namesto 10 cm. Kot pri vsaki drugi stvari, več prakse, lažje gre. Jaz če sem enkrat videl da mi ne gre, sem pa kar takoj odnehal s tem. Ne vem kaj me je potem treba zafrkavata da ne znam, normalno da ne znam, če nimam prakse.
Zgodovina sprememb…

delavec44 ::
Pa saj ne rabiš v rikverc. Ti ga z ročno obrneš na mestu in natankaš.
Če nimaš dosti dolgega je pa problem, ja. Cev mislim.
Če nimaš dosti dolgega je pa problem, ja. Cev mislim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

jest10 ::
GrimReaper3 je izjavil:
Sicer so pa zdaj vsi avti precenjeni, plače so pa še vedno samo malo nad jurja.
Pri vsej tvoji inteligenci, ki jo tako radodarno deliš z nami, je zate že jurja plače neverjeten življenjski dosežek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali še obstaja kak normalen avto za normalno ceno? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 4299 (785) | Gambino |
⊘ | Realna poraba bencinarja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 6278 (2216) | AtaStanko |
» | Novi bencinar ali rabljeni dizel (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 7254 (3413) | WizzardOfOZ |
» | Škoda Scala - mnenja/alternative (Golf, Leon...)Oddelek: Na cesti | 3014 (1305) | blay44 |