» »

Stanovanje ali kaj drugega

Stanovanje ali kaj drugega

Kapitan Jack ::

Kaj narediti z 200.000€

Stanovanje in dati v najem naslednjih 10 let.

Ker za 200k se da dobiti samo se luknjo.

Cilj, ne pustiti denar da lezi na banki, ampak ga nekam investirati.

zodiak ::

Koliko dobiš obresti, če ga daš na vezano vlogo???
Lahko pa daš v bitkojn...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zodiak ()

velikBrokoli ::

Vrži v nek brainless ETF, ki sledi SP500 ali svetu. SXR8 ali VWCE. Mogoče 5% v BTC, 10% v nek marketmaking fund (XEON), ce bos potreboval likvidnost.

Zgodovina sprememb…

Kiwix ::

Kar je napisal @velikBrokoli

Kapitan Jack ::

V BTC ne bi nikoli vlozil evra. Sem videl sedaj pri tradingu. Popolnoma nestabilna dolgorocna investicija. Nevem, ne verjamem mu.

Hexx ::

Kapitan Jack je izjavil:

V BTC ne bi nikoli vlozil evra. Sem videl sedaj pri tradingu. Popolnoma nestabilna dolgorocna investicija. Nevem, ne verjamem mu.

Vsakemu svoje!
 btc

btc

https://pbs.twimg.com/media/GDuIWrLWUAA...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Hexx ()

ššš ::

Jest bi vzel kredit in kupil en orenk flat. Neki na lokaciji.

hojnikb ::

obresti od kredita + operativni stroski + davki + zavarovanja + vzdrzevanje + jeba z najemniki

Ni najem tko lukrativn business; sploh ker ga vsak napol spodobn eft prehiteva po donosnosti za dobesedno nic dela
#brezpodpisa

velikBrokoli ::

Kapitan Jack je izjavil:

Glede na to, da je dolgorročna investicija, ne vem zakaj bi bila ta kratkoročna nihanja problematična. Sicer pa že dolgo časa BTC sledi SP500 gibanju, ni neka huda posebnost. Donosi pa so od začetka BTCja boljši od marsikatere investicije. Kratkoročno tudi jaz ne bi altcoinov v kriptu trejdal, ker je res preveč nestabilno in stresno, za dolgoročno pa je BTC postal kar OK del vsakega portfolia. Saj ne rabiš 100% notri vržti, imej 5% v kriptu, 80% etfjev in 15% v bolj likvidnih zadevah.

Odvisno je tudi koliko si star, starejši kot si, manj daš v delnice in več v bolj ziheraške, manj donosne, investicije, recimo MMF, obveznice, zlato, keš itd itd.

Če boš poslušal s cegli obsedene Slovence, boš seveda dobil nasvete, da vse fukneš v neko nepremičnino, čeprav so donosi slabši in je več dela z njimi.

Zgodovina sprememb…

denabiker ::

ššš je izjavil:

Jest bi vzel kredit in kupil en orenk flat. Neki na lokaciji.

A za oddajo? Moraš potem najti res poštene najemnike, da nimaš živčnih težav z njimi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bitcoin presegel marčevski rekord (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
23817083 (5496) tikitoki
»

Bitcoin dosegel zgodovinski rekord (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
21326144 (13223) investorius
»

Varčevanje denarja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9515527 (11161) Sparkxl
»

Bitcoin ponovno nad 9000 USD

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
204238 (2819) Meridian

Več podobnih tem