Forum » Loža » Blokiran dostop do FB Marketplace
Blokiran dostop do FB Marketplace

Pentium ::
Nekaj dni nazaj sem ugotovil, da so mi izklopili dostop do FB Marketplace.
Gor sem imel 3 oglase, nič takšnega.
Ko odprem FB Marketplace, mi napiše:
"Storitev Marketplace zate ni na voljo
To sporočilo je lahko prikazano, če si se Facebooku pridružil/-a nedavno, če Marketplace še ni na voljo v tvoji državi ali če tvoj račun ne izpolnjuje zahtev za upravičenost. Več informacij je na voljo v središču za pomoč."
Nimam pojma zakaj se je to naredilo oz. kako to rešiti?
Gor sem imel 3 oglase, nič takšnega.
Ko odprem FB Marketplace, mi napiše:
"Storitev Marketplace zate ni na voljo
To sporočilo je lahko prikazano, če si se Facebooku pridružil/-a nedavno, če Marketplace še ni na voljo v tvoji državi ali če tvoj račun ne izpolnjuje zahtev za upravičenost. Več informacij je na voljo v središču za pomoč."
Nimam pojma zakaj se je to naredilo oz. kako to rešiti?

Djole ::
Enako se je meni zgodilo ze nekaj casa nazaj... Uporabljal sem ga vec ali manj za nakup kakih baby zadev, prodajal sem mislim, da samo avto, ne vem ce se kaj. No potem sem nekomu pisal za eno stvar, vprasal ce mi poslje sliko racuna, ker ni hotel, sem rekel, da mi je vse skupaj sumljivo in pac artikla nisem kupil. Kak dan po tem, so tudi meni skenslali marketplace. Zdaj a je on kaj prijavil, ali je bilo kaj drugega, v glavnem zadeve nisem mogel resiti. Naredil nov profil samo za marketplace, ker sem potem prodajal se neke druge stvar. Ta laufa zaenkrat bp.

Pentium ::
Ja se mi je zdelo, da ne bo druge rešitve.
Škoda, ker FB Marketplace je bil edina zadeva, ki sem jo dejansko uporabljal (celo več prodal kot preko bolhe).
Mi je pa zanimivo, preden so me blokirali, sem na enem oglasu izbrisal eno fotko, ki je bila napačna (od drugega izdelka). Čez cca 15 minut mi pa napiše da sem blokiran. Seveda razloga g. Zuckerberg ni uspel navesti :D
Škoda, ker FB Marketplace je bil edina zadeva, ki sem jo dejansko uporabljal (celo več prodal kot preko bolhe).
Mi je pa zanimivo, preden so me blokirali, sem na enem oglasu izbrisal eno fotko, ki je bila napačna (od drugega izdelka). Čez cca 15 minut mi pa napiše da sem blokiran. Seveda razloga g. Zuckerberg ni uspel navesti :D