Forum » Pomoč in nasveti » GPRS + PRENOSNIK
GPRS + PRENOSNIK
boggi ::
Pozdravljeni!
A mi lahko kdo napiše kako dostopati do interneta na prenosniku , z uporabo gsm-ja kot GPRS modem se pravi preko gprs povezave. Namreč imam Nokio 5100, in lahko se povežem prek IR na prenosnik, in potem nastavim modem 5100 in se lahko povežem na internet, vendar samo z hitrostjo 9.4 kb.... In zanima me če lahko prek gprs kličeš in se povežeš na isdn modem na drugi strani, npr. da se hočeš od doma povezat v omrežje v službo???
Hvala v naprej!
LP
Boggi
A mi lahko kdo napiše kako dostopati do interneta na prenosniku , z uporabo gsm-ja kot GPRS modem se pravi preko gprs povezave. Namreč imam Nokio 5100, in lahko se povežem prek IR na prenosnik, in potem nastavim modem 5100 in se lahko povežem na internet, vendar samo z hitrostjo 9.4 kb.... In zanima me če lahko prek gprs kličeš in se povežeš na isdn modem na drugi strani, npr. da se hočeš od doma povezat v omrežje v službo???
Hvala v naprej!
LP
Boggi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik + mobitel = internetOddelek: Omrežja in internet | 15391 (6733) | mat89 |
» | Kakšen fotoaparat kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3255 (2608) | fujtajksel |
» | Hrvaška in NET, potovanje z prenosnikomOddelek: Mobilne tehnologije | 5403 (4176) | steev |
» | Internet over GPRS - Nokia 6610iOddelek: Mobilne tehnologije | 1343 (1121) | bobby |
» | PC zvocniki za domaci kinoOddelek: Zvok in slika | 1207 (1088) | phoenix(tm) |