Forum » Pomoč in nasveti » Popravljanje poškodovane mp4 datoteke
Popravljanje poškodovane mp4 datoteke
ananchel ::
Pozdravljeni.
S telefonom sem posnela en video in ga shranila na prenosni disk. Delal je normalno, saj sem ga večkrat poslušala, zdaj pa kar naenkrat ne dela več. Ničesar nisem spreminjala na njem. Naj povem še, da sem poskušala z različnimi predvajalniki, ampak z nobenim ga noče predvajati.
Mi lahko, prosim, kdo svetuje, kako naj popravim poškodovano mp4 datoteko? Poskusila sem z nekimi online programi, ampak ne deluje.
Se morda kdo od vas ukvarja s popravljanjem mp4 datotek oz. pozna koga, ki se?
S telefonom sem posnela en video in ga shranila na prenosni disk. Delal je normalno, saj sem ga večkrat poslušala, zdaj pa kar naenkrat ne dela več. Ničesar nisem spreminjala na njem. Naj povem še, da sem poskušala z različnimi predvajalniki, ampak z nobenim ga noče predvajati.
Mi lahko, prosim, kdo svetuje, kako naj popravim poškodovano mp4 datoteko? Poskusila sem z nekimi online programi, ampak ne deluje.
Se morda kdo od vas ukvarja s popravljanjem mp4 datotek oz. pozna koga, ki se?
Nikonja ::
MOžno je da je disk za nič in so podatki dejansko zgubljeni ali so "corrupted" tko da ne vem če se da popravit nekaj česa dejansko ni več. Predvidevam da backup nimaš, čeprav je mal tragikomično da je tudi na Slo-techu še vedno takih.
Tukaj je nekaj idej, mogoče ti rata:
https://www.lifewire.com/fix-corrupted-...
Lahko poskusiš še z data recovery programi.
Srečno!
Tukaj je nekaj idej, mogoče ti rata:
https://www.lifewire.com/fix-corrupted-...
Lahko poskusiš še z data recovery programi.
Srečno!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | napaka video datoteke rabim pomocOddelek: Zvok in slika | 798 (539) | krefi |
» | Težava Microsoft-Windows-Kernel-Power (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8335 (5345) | Anney |
» | DLNA mreža za TV (PROGRAM)Oddelek: Programska oprema | 3714 (2860) | radmannsdorf |
» | Nedokončan zapis indeksa particije. HELP!Oddelek: Pomoč in nasveti | 962 (860) | Alex- |
» | Pomoc pri eDonkeyu 2000 PLSOddelek: Pomoč in nasveti | 1629 (1016) | bodom |