Forum » Kaj kupiti » K'tere ear budke kupt?
K'tere ear budke kupt?
globoko grlo ::
Zdej mam ene za 20 ojrov, sicer nekak je ok, sam zdrzijo kksne 2-3 ure.
Zdej bi mel pa kj bolsga, na prvi klik sem
najdu Sony WF-C700N, kostajo 90 ojrov pr anni. Te majo nek noise cancelation, kar mi niti ni nuja.
Vglavnem, kdo je na tekocem s temi ear budi? Kaj se kup med 50 in 100 ojri?
Aja, za telefonske pogovore in musko :)
Zdej bi mel pa kj bolsga, na prvi klik sem
najdu Sony WF-C700N, kostajo 90 ojrov pr anni. Te majo nek noise cancelation, kar mi niti ni nuja.
Vglavnem, kdo je na tekocem s temi ear budi? Kaj se kup med 50 in 100 ojri?
Aja, za telefonske pogovore in musko :)
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Drmr ::
Pred kaksnim mesecem sem bil v podobni situaciji, iskal sem slusalke za v fitnes, kjer mi ne sede imet over ear, par let stari in-eari za 20eur pa so uporabni za poslusanje podcastov, za musko pa ravno niso.
Sem pregledal kr veliko reviewjev in na koncu pristal na EarFun Air Pro 4 iz nemskega Amazona. Zaenkrat sem zelo zadovoljen.
Je pa res da mi dol visi za kvaliteto mikrofona, ne vem kako so kaj odrezejo na tem podrocju.
Na tvojem mestu bi gledal za EarFun, Sound Peats ali pa mogoce Nothin ear.
Sem pregledal kr veliko reviewjev in na koncu pristal na EarFun Air Pro 4 iz nemskega Amazona. Zaenkrat sem zelo zadovoljen.
Je pa res da mi dol visi za kvaliteto mikrofona, ne vem kako so kaj odrezejo na tem podrocju.
Na tvojem mestu bi gledal za EarFun, Sound Peats ali pa mogoce Nothin ear.
ZveeZ ::
Tudi sam sem nameraval priporocati Earfun https://www.myearfun.com/headphones
Skoda da se nisi spomnil en mesec prej, so imeli 40% popusta. Jaz sem kupil njihov BT zvocnik za drobiz in sem super zadovoljen.
Skoda da se nisi spomnil en mesec prej, so imeli 40% popusta. Jaz sem kupil njihov BT zvocnik za drobiz in sem super zadovoljen.
OutOfTheBox ::
Začetk decembra, sem v BigBangu kupil Phillips TAA5508BK. Naj bi ble znižane iz takrat dobrih 80€ na 32€. Majo app ki deluje tud na iOSu in noise canceling. Nikjer drugje se jih ni dalo dobit tako poceni, zato sem jih vseeno kupil. Ker si ravno vprašal, sem šel pogledat ampak zgleda da so sedaj v BigBangu še dražje kot pred akcijo - 99€.
Izgleda pa da majo drugo akcijo, sicer ne toliko znižano ampak se vseeno splača pogledat. Klik
Izgleda pa da majo drugo akcijo, sicer ne toliko znižano ampak se vseeno splača pogledat. Klik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje JBL slušalkeOddelek: Zvok in slika | 2242 (2089) | forg0tten |
» | Naglavne slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 28117 (17912) | jaot |
» | Ušesne slušalke? katere?Oddelek: Kaj kupiti | 5996 (3976) | vilonja |
» | In-ear slušalkeOddelek: Zvok in slika | 2636 (2211) | Bor H |
» | Slušalke za mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 6166 (5230) | zuz3k |