Forum » Zvok in slika » Servis AV receiver Onkyo
Servis AV receiver Onkyo
misek ::
V Mariboru ali okolici iščem en servis za popravilo AV receiverja Onkyo TX-SR508. Simptomi: ni zvoka. Zgleda gre za serijsko napako, kjer zaradi pregrevanja DSP čip izgubi stik. Potrebno ga je "termično obdelati".
Pred nekaj meseci sem uspel sam popraviti en LG TV (pcb dal v profi pečico), vendar bi tokrat raje nekoga z izkušnjami, saj bi receiver rad uporabljal še naprej.
Pred nekaj meseci sem uspel sam popraviti en LG TV (pcb dal v profi pečico), vendar bi tokrat raje nekoga z izkušnjami, saj bi receiver rad uporabljal še naprej.
Nikonja ::
Razen https://www.proelektronika.si/contact-u... iskreno ne vem če jih še kdo popravlja.
Po drugi strani to je vsaj 15 let star poceni model, tko da se popravilo finančno definitivno ne splača (ker zihr ne bo manj kot 100 eur) posebej ko danes dobiš za 300 eur kr dobr AV receiver, ampak tvoja odločitev.
Po drugi strani to je vsaj 15 let star poceni model, tko da se popravilo finančno definitivno ne splača (ker zihr ne bo manj kot 100 eur) posebej ko danes dobiš za 300 eur kr dobr AV receiver, ampak tvoja odločitev.
polozweii ::
Na bolhi nekdo prodaja rabljenega za 120€.
Čip okoli izoliraj s pločevino in segrej s čim manjšim fenom. Na ta način sem popravil grafično na prenosniku in še vedno pridno dela.
Če čip pregreješ lahko kupiš enak receiver in pokvarjenega odneseš na podstrešje če boš rabil za dele.
Čip okoli izoliraj s pločevino in segrej s čim manjšim fenom. Na ta način sem popravil grafično na prenosniku in še vedno pridno dela.
Če čip pregreješ lahko kupiš enak receiver in pokvarjenega odneseš na podstrešje če boš rabil za dele.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kak Hi FI komponenta internetni radio in Dab + hkrati kupitiOddelek: Kaj kupiti | 7473 (3973) | mat xxl |
» | Ojačevalec za Logitech Z5500 5.1 zvočnikeOddelek: Zvok in slika | 2747 (1930) | Tomson |
» | Kateri ojacevalec za klipsch r-51m zvocnikeOddelek: Zvok in slika | 2204 (1831) | T743 |
» | pravno posredovanje v avstriji?Oddelek: Pomoč in nasveti | 999 (685) | Smrkc |
» | Nakup integriranega ojacevalcaOddelek: Zvok in slika | 10112 (8305) | CMpunk |