Forum » Konzole » Nintendo Switch 2
Nintendo Switch 2
Temo vidijo: vsi

endelin ::

Seljak ::
Zanimivo, kako je lahko tako brezvezna konzola tako prodajana.
Nintendo ima tudi izreden marketing
Saj po mojem je to edini razlog.Pač ciljajo na male otroke in starše, ki se nimajo časa ubadati z njimi, pa jim raje potisnejo konzolo pre oči.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Seljak ()

111111111111 ::
Saj po mojem je to edini razlog.Pač ciljajo na male otroke in starše, ki se nimajo časa ubadati z njimi, pa jim raje potisnejo konzolo pre oči.
S svojimi otroci igram Mario kart, športe, pokemone... Se zafrkavamo in se odlično zabavamo. :D
Ne zamenjam svojega nintenda. Doma držim N64, wii in switch. Vsemu skupaj se bo pridružil še Switch 2 letos poleti.
Bolje kot youtube ali tiktok.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Ganon ::
Na Japonskem prodali 948 tisoč konzol in v to številko niso vštete konzole, ki so bile kupljene preko uradne My Nintendo spletne strani, s katere so pošiljali povabila, niti z Amazona. To je najmanj dvakrat višja številka od prejšnjega rekorda.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ganon ()

Zelo slabe številke, glede na to, koliko nas je na planetu. Torej prodaja le ni tako uspešna.

Gregor P ::
Moraš upoštevati še nas ostale, ki bomo tole konzolo kupili, šele ko pride obnovljena OLED različica.

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

chuck ::
Najbolj pomemben podatek je koliko so jih poslali na trg in koliko/če se jih vala po skladiščih.

DejchSLO ::

Gregex ::
Je baterija res tako porazna? Bojda Cyberpunk in podobne igre zdrži malo čez 2 uri. Kak Mario ca. 4-5 ur?

Lahko le, da bolj požrešna grafika porabi več baterije?
/ / / / / / / Switch 2 / Switch OLED / Switch 1
Battery Size 5,220 mAh 4,310 mAh 4,310 mAh
Battery Life 2-6.5 hours 4.5-9 hours 4.5-9 hours
/ / / / / / / Switch 2 / Switch OLED / Switch 1
Battery Size 5,220 mAh 4,310 mAh 4,310 mAh
Battery Life 2-6.5 hours 4.5-9 hours 4.5-9 hours
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()

Je baterija res tako porazna? Bojda Cyberpunk in podobne igre zdrži malo čez 2 uri. Kak Mario ca. 4-5 ur?
Zavedati se moraš, da je konzola desetkrat močnejša od predhodnice. Na internetu imaš teste neprekinjenega igranja Cyberpunk 2077, dve uri in pol. ROG ally je umrl po uri in 15 minutah. To ni več game boy/DS.

oo7 ::
Japan: Nintendo Switch 2 already outsold lifetime sales of Xbox Series X|S and PS5 Digital Edition
https://mynintendonews.com/2025/06/20/j...
https://mynintendonews.com/2025/06/20/j...

elrado ::
Jaz še malo čakam da pošljejo v Slovenijo drugi batch in cene padejo na priporečene EU (470 brez igre), potem ga nabavim. Se mi ne budi preveč.
Enko sem dobil šele cca 2 leti nazaj in je konzola top, na dvojko ne bom čakal tako dolgo.
Enko sem dobil šele cca 2 leti nazaj in je konzola top, na dvojko ne bom čakal tako dolgo.

Ransom ::
Jaz še malo čakam da pošljejo v Slovenijo drugi batch in cene padejo na priporečene EU (470 brez igre), potem ga nabavim. Se mi ne budi preveč.
Muller pri nas jih ima po normalnih cenah, preveri če imajo še kje kakšnega, jaz sem 14 dni nazaj dobil "zadnjega" z MKW za 509€..

Muller pri nas jih ima po normalnih cenah, preveri če imajo še kje kakšnega, jaz sem 14 dni nazaj dobil "zadnjega" z MKW za 509€..
Po normalnih cenah? Torej 230€ z igro?! To je normalna cena za to šklopocalo

Po normalnih cenah? Torej 230€ z igro?! To je normalna cena za to šklopocalo![]()
He, he, he... Seljak je slabe volje, ker je Switch 2 uspešnica. :D

Ne, to pa ne! Srečen sem, da je moj sin že odrasel in mu ne rabim kupiti tako brezvezne konzole po tako veliki ceni. Vi otroci pa se le igrajte z njo

111111111111 je izjavil:
Po normalnih cenah? Torej 230€ z igro?! To je normalna cena za to šklopocalo![]()
He, he, he... Seljak je slabe volje, ker je Switch 2 uspešnica. :D
Ne hrani slaboumnih trolov. Ignoriraj.

Uradna cena prednaročila je 69,99€. Tudi v slovenskih trgovinah. Res je, da ga nekateri ponujajo za 10€ več.

scipascapa je izjavil:
kdor rabi SWITCH 2 igre, naj mi javi.
DONKEY KONG BONANZA cca 69€.
Kaj pa morda Death stranding 2?

scipascapa je izjavil:
kdor rabi SWITCH 2 igre, naj mi javi.
DONKEY KONG BONANZA cca 69€.
To so kartuše ali digitalne verzije.

Očitno fantje znajo :-)

Kaj reči, bilo je vredno, da so skrenili s poti in se posvetili Kongu, za Maria bo še čas. Fantastično, nasmeh do ušes.

Novička iz ZDA. Switch 2 je najhitreje prodajana konzola v zgodovini. Zdaj bo še Bananza dodala svoje.

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nintendo Switch 2 prihaja 5. junijaOddelek: Novice / Konzole | 4274 (2565) | OK.d |
» | Nintendo naposled pokazal Switch 2Oddelek: Novice / Konzole | 4816 (2885) | Gregor P |
» | Jeseni prispe prenovljeni Switch z OLED zaslonomOddelek: Novice / Konzole | 10942 (8584) | Gagatronix |
» | SNES Classic Mini (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 19652 (13012) | hojnikb |