» »

Telovadba na delovnem mestu

Telovadba na delovnem mestu

dronyx ::

Tole je letak, pod katerim so navedeni Olimpijski komite Slovenije, Univerza v Ljubljani – Fakulteta za šport, Evropska unija – Naložba v vašo prihodnost in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, torej gre za neko resno in uradno zadevo, ki verjetno ni bila mišljena kot humor.

Če jaz prav razumem ta letak, so predstavljene vaje, ki jih delaš ob pomoči pisarniške mize. Ampak potem pa ko gledam slikice, kako vaje izgledajo, se mi pa na nekaterih zdi, kot bi zaobšel naravne zakone fizike, sploh pa občutek gravitacije, ki te vleče proti tlom.

Zloženka ima sicer par strani. Ostale vaje se mi ne zdijo tako ekstremne. Ko šefi naredijo kakšno res veliko neumnost je priporočljivo, da par ur počneš tole:

Tej vaji se menda reče ljubkovalno OMG!
No ja, je pa tudi res, da moraš včasih upoštevati tudi perspektivo, ne samo fizikalne zakonitosti. Sploh v slikarstvu.

Koliko je tole stalo, pa raje ne razmišljam.
  • spremenil: dronyx ()

kixs ::

Edino kar manjka, je senca. Tako imas pa res obcutek, da vse nekje lebdi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

kixs je izjavil:

Edino kar manjka, je senca. Tako imas pa res obcutek, da vse nekje lebdi.

Ja, meni je šlo na smeh ko sem to prvič videl. Saj se bo še kdo ubil, sem najprej pomislil. :D

garrv ::

IL_DIAVOLO ::

Zadnja slika se je najboljsi prikaz.

:facepalm:
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Miki N ::

Ne podcenjujte. Pri nekaterih vajah se pizdun dvigne v zrak samo na dlaneh - pa to so že šaolinske nindža fore!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

srus ::

Ne se hecat, to so resne stvari. Pričakujem, da bo ministrstvo objavilo javni razpis za pripravo izobraževalnega videa. Na primer, nekaj podobnega temu:

Proračun izobraževalmega videa - verjetno sto jurčkov.

No meni se zdi super, da se naš denar porabi v dober namen.

Miki N je izjavil:

Kakšen dober namen? Meni je bizarno, ko se gredo to promocijo zdravja na delovnem mestu, se pa jebejo v glavo, mobing, razne psihopatske fore, ni da ni. To ni zame niti črni humor. To je za bruhat. Od vseh teh vežb ima samo tista smisel, ko se držiš za glavo.

Zgodovina sprememb…

garrv je izjavil:

LOL, mislim da mi je malo urina ušlo...:))

dronyx je izjavil:

Miki N je izjavil:

Kakšen dober namen? Meni je bizarno, ko se gredo to promocijo zdravja na delovnem mestu, se pa jebejo v glavo, mobing, razne psihopatske fore, ni da ni. To ni zame niti črni humor. To je za bruhat. Od vseh teh vežb ima samo tista smisel, ko se držiš za glavo.

Oprosti, mislim, da me je obsedel duh mtoseva. Samo zdaj sem že v redu, je šel že naprej. Upam, da nisi preveč bruhal - čeprav tako se telo čisti in razstruplja, ni nujno slabo.

Miki N je izjavil:

Oprosti, mislim, da me je obsedel duh mtoseva. Samo zdaj sem že v redu, je šel že naprej. Upam, da nisi preveč bruhal - čeprav tako se telo čisti in razstruplja, ni nujno slabo.

Se oproščam.. Zjutraj sem vzel eno tableto proti sarkazmu, pa še ni popustila. Drugič moram vzet polovičko.

Zgodovina sprememb…

dronyx je izjavil:

Miki N je izjavil:

Se oproščam.. Zjutraj sem vzel eno tableto proti sarkazmu, pa še ni popustila.

Ja saj. Ravno to je zdaj vprašanje. Nas s to telovadbo zgolj cinično trolajo, ali mislijo resno? Danes res več ne veš, kaj je res in kaj štos.

hamez66 ::

Ne verjamem, da bi si oblast privoščila trolanje, zagotovo gre za resen projekt, ki bo dolgoročno koristil ljudem in reševal življenja.

hamez66 je izjavil:

Ne verjamem, da bi si oblast privoščila trolanje, zagotovo gre za resen projekt, ki bo dolgoročno koristil ljudem in reševal življenja.

Pas še po zraku se bomo naučili letati, ker bo zmanjšalo prometne zastoje v konicah.

Zimonem ::

Pa sej ni slaba ideja. Pa programiranje na družinskem pikniku. To res popestri življenje.

Asociacijo na Monty Python sem dobil po takoj ko sem videl da je spodaj napisano Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.
No offense, dizajn je bizaren, nimam pojma kako gre to skozi in v tisk, fak v OŠ smo stilsko lepše
miselne vzorce risal. Vem da je telovadba pomembna pa da moramo paziti na držo in te fore, samo tole je too much.
Naj povejo kolko keša se je razdelilo iz EU skladov za takšne projekte, veretno bi koga kap.

Jaz razvijam par vežb s pomočjo pisarniškega obešalnika. Samo naj ostanejo zaenkrat presenečenje. :)

https://www.olympic.si/novica/780

Tole je iz leta 2018, se opravičujem sedanji vladi... Aja po nekem naključju je bila tudi tedaj kao leva opcija na ablasti.
Pri takšnih stvareh sem vedno ciničen, ker večina folka reče "pozdravljam takšne brošure, to je pametno porabljen denar".
Še enkrat, ne posmehujem se modelom na slikah, verjetno so 100 x bolj natreniran kot jaz, očitno so kineziologi. Oni sami verjetno niso
imeli vpliva na obliko in vsebino plakatov, rad bi pokazal na absurdnost takšnih projektov. V naši firmi 1x letno pošljejo maile s podobno vsebino,
ponavadi takrat ko je kao "Dan Zdravja", na oglasno desko nabijejo dva plakata da čiki ubijajo in da naj ne jem svinjine
in potem so vsi zadovoljni ker so full naredili za zdravje zaposlenih.

Sploh nisem bral drobnega tiska.

Operacijo Razvoj kadrov v športu 2016-2022 delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostna os 10. Znanje, spretnost in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost...

To je očitno neka stara operacija.

Zgodovina sprememb…

Projekt je iz 2018, OKS
"Vaje so skrbno načrtovane in premišljeno izbrane ter prenesene v delovno okolje. Lahko se izvajajo v pisarni, v delovnih oblačilih, pripomočki pa so lahko miza, stol, dežnik, kravata in podobno."
Ja, zaradi takih nebuloz smo kjer smo... KRAVATA

Partnerstvo za spremembe? To zveni kot kakšen slogan od Anžeta Logarja.

garrv je izjavil:

Projekt je iz 2018, OKS
"Vaje so skrbno načrtovane in premišljeno izbrane ter prenesene v delovno okolje. Lahko se izvajajo v pisarni, v delovnih oblačilih, pripomočki pa so lahko miza, stol, dežnik, kravata in podobno."
Ja, zaradi takih nebuloz smo kjer smo... KRAVATA

Kaj kravato lahko uporabiš da se obesiš na cevi od centralne kurjave?

Zgodovina sprememb…

V službi me res včasih prime da bi se obesil... Moti me ker je to način dela v veliko podjetjih, furajo promocijo zdravja na delovnem mestu, delavci pa potem delajo v nemogočih razmerah za minimalca.
V naši firmi imamo nonstop cca 1/4 izmene na bolniški zaradi težav neposredno povezanih s težkimi pogoji dela, odgovorni torej lastniki pa rečejo da pač tako je, če komu kaj ne paše
naj gre drugam. Ob dnevu zdravja (7.4 vsako leto) pa limajo podobne plakate pred menzo ker jim je mar za dobrobit zaposlenih.

Tole je tako gej, da ne bi pomagalo niti, če bi lik bjondo vrgnil na pisalno in jo nategnil.

Bi bila pa boljša telovadba.

Miki N je izjavil:

Tole je tako gej, da ne bi pomagalo niti, če bi lik bjondo vrgnil na pisalno in jo nategnil.

Jaz sem imel pred skoraj 30 leti sodelavko, ki ni nosila spodnjih hlačk. Njej sem potem zanalašč izpulil kakšen kabel od računalnika pod mizo, da sem šel lahko pogledat, kaj je spet narobe tam spodaj. Ohhh, lepi časi...:)

Zgodovina sprememb…

dronyx je izjavil:

Miki N je izjavil:

Jaz sem imel pred skoraj 30 leti sodelavko, ki ni nosila spodnjih hlačk. Njej sem potem zanalašč izpulil kakšen kabel od računalnika pod mizo, da sem šel lahko pogledat, kaj je spet narobe. Ohhh, lepi časi...:)

No, no, doktor... se mi zdi da je čas za kak tvoj novi "škofjeloški" prosti spis. :P

Miki N je izjavil:

No, no, doktor... se mi zdi da je čas za kak tvoj novi "škofjeloški" prosti spis. :P

To pa v spominih, ko bodo zadeve zastarale in ne bo več "pravnih posledic". :D

Ej, bi bilo pa zanimivo zbirati "Monty Python" fore naših javnih asov. Mislim klinc, če že plačujemo, se dajmo pa saj nasmejati!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Škofja Loka (prosti spis)

Oddelek: Loža
472361 (453) Eduardo
»

CAPTCHA kot igra Doom

Oddelek: Novice / Ostale najave
142015 (465) tetriandoch
»

Newyorško oblikovalsko priznanje za plakat

Oddelek: Loža
412382 (889) nejc_nejc
»

Predstavil bi (svoje) slike (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1477007 (2697) dronyx
»

Večina ne uporablja umetne inteligence (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
1769929 (2919) Mr.B

Več podobnih tem