Forum » Loža » Dostop do lounge-v letališč
Dostop do lounge-v letališč
shadowfax ::
Pozdravljeni,
zanima me kako najbolj ugodno do dostopa loungev na letališčih. Vem, da imajo nekatere banke v paketih vključen dostop pa me zanima, če je kdo bolj na tekočem s temi informacijami.
zanima me kako najbolj ugodno do dostopa loungev na letališčih. Vem, da imajo nekatere banke v paketih vključen dostop pa me zanima, če je kdo bolj na tekočem s temi informacijami.
link_up ::
pojma nimam kaksne so omejitve, ampak jaz z NKBM zlato viso pridem povsod kjer sem probal.
In and Out
smarkic ::
Kartice NKBM še veljajo do izteka. OTP pa ima takole: LOUNGEKEY
Baje da deluje, znanec se je hvalil s free viskiji na dubajskem letališču.
Baje da deluje, znanec se je hvalil s free viskiji na dubajskem letališču.
c3p0 ::
...Premium ali Private banking debetno kartico Visa... Koliko pa ta hec stane, oz. kaki so pogoji za pridobitev?
Morda to: Paket Premium vam za 14,99 EUR mesečno omogoča brezskrbno, udobno in varno bančno poslovanje.
Morda to: Paket Premium vam za 14,99 EUR mesečno omogoča brezskrbno, udobno in varno bančno poslovanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
kow ::
Malo offtopic, ampak. Ce so ti loungi relativno poceni. A ni potem notri gneca? Kaj je pol poanta?
Grimnir3 ::
Imaš različne nivoje. Te cenejše ki so relativno dostopni in pa tudi mnogo bolj ekskluzivne.
Pa tudi v teh cenejših ni zares gužve. Če folk leti z nizko cenovnikom, ne bo potem dal par deset eur za lounge.
Pa tudi v teh cenejših ni zares gužve. Če folk leti z nizko cenovnikom, ne bo potem dal par deset eur za lounge.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Grimnir3 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera banka? (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 166524 (2370) | amacar |
» | katera Banka (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 56571 (6094) | cortez |
» | Menjava banke (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 33461 (16557) | nejc_nejc |
» | Predplačniška visa (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 41561 (19717) | sbawe64 |
» | Kreditna kartica - kje, kaj in koliko stane? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18108 (14593) | Picero |