Forum » Loža » Kje boste praznovali novo leto ?
Kje boste praznovali novo leto ?
2dark ::
Letos je pa bolj švoh s to municijo.
Folk škrtari. Sem šel ven, da bi se malo nagledal, pa je samo mraz zunaj. Drugega malo ali nič.
Pr nas poka že celih 17 minut.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
IL_DIAVOLO ::
Poka ze poka, samo vidi se nič.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
donvito ::
V Kranju poka in se bliska že od 21 ure naprej neprekinjeno, mularija zmešana. Srečnga, pa zdravga vsem skupaj!
Anney ::
Letos je pa bolj švoh s to municijo.
Folk škrtari. Sem šel ven, da bi se malo nagledal, pa je samo mraz zunaj. Drugega malo ali nič.
Jaz tudi, fukiš hlače pa srajčka se spodobi za ta dan, pol me pa pokliče pa reče malo rumenega muškata (penina) je še ostalo, pa sem se prec obrnil po dveh spricerjih, zlivali bek pa nebomo, je pa mrzlo zun -2.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Jusk ::
Doma,sam. Sem v stolpnici,malo pred polnočjo sem šel gor na streho,kjer je lep razgled naokoli. Pirotehnike že skoraj 10let ne kupujem,raje gledam ognjemete od drugih. Na polno pokalo in bliskalo okoli 20minut,vmes sem si privoščil penino. Srečno in zdravo 2025 vam želim
Gagatronix ::
Tu na mojem koncu so baje nekaj pokali, ampak imam zvocno izolirana okna, tako da hvala bogu nic ne slisim.
DamijanD ::
jaz bi rekel, da je vsako leto manj - na srečo... (a je minus 5 kaj pomagal pri tem pa ne vem)
OutOfTheBox ::
Glede pokanja, mogoče ena najboljših anti reklam za petarde. Grem zadnjič s tamalo v vozičku, on spi, pa zavoham smodnik v zraku (slišal sicer nisem še nič), pa vidim pred sabo dva sumljiva mulca. Ker nočem da bi ravno takrat prižgala petardo, se ustavim pa rečem:
"Ej, vesta kdaj sm jst nehu metat petarde? Ko sem ugotovil, da fortnit-a ne bom upu več špilat s sošolci zaradi tiste sekunde. Mislim, predstavljaj si, ko se v petek zvečer dobiš s sošolci na discordu, ti pa lahk sam poslušaš kako se zabavajo".
Pogledata, pa en reče "ej fak a veš da nism niti pomislu na to". Jaz rečem, uživejta in pičim naprej.
Pol slišim enga ko reče drugmu. "Ti a veš da ma model prav"
"Ej, vesta kdaj sm jst nehu metat petarde? Ko sem ugotovil, da fortnit-a ne bom upu več špilat s sošolci zaradi tiste sekunde. Mislim, predstavljaj si, ko se v petek zvečer dobiš s sošolci na discordu, ti pa lahk sam poslušaš kako se zabavajo".
Pogledata, pa en reče "ej fak a veš da nism niti pomislu na to". Jaz rečem, uživejta in pičim naprej.
Miki N ::
OutOfTheBox je izjavil:
Glede pokanja, mogoče ena najboljših anti reklam za petarde. Grem zadnjič s tamalo v vozičku, on spi, pa zavoham smodnik v zraku (slišal sicer nisem še nič), pa vidim pred sabo dva sumljiva mulca. Ker nočem da bi ravno takrat prižgala petardo, se ustavim pa rečem:
Dobra novoletna zgodbica, bro.
Srečnega in kreativnega!
Dobra storija.
Drugac pa ja, bojo ze ti mulcki sami pogruntal k bojo mel izmalicene roke. In prav bo njim in njihovim starsem, ki bodo jokal, kako bogi so njihovi soncki.
Drugac pa ja, bojo ze ti mulcki sami pogruntal k bojo mel izmalicene roke. In prav bo njim in njihovim starsem, ki bodo jokal, kako bogi so njihovi soncki.
2dark ::
Gagatronix je izjavil:
Dobra storija.
Dokler bodo tako neumni, pa prižigal dobesedno dinamit. S tistimi majnnimi piratkami, ki smo jih mi metaliv 90 ih ni nikomur odrtaglo roke. VSaj upam, da ne.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Avenger ::
Z mojo sva se par ur pred polnočjo odločla it na bližnji vrh. Malo megleno sicer, ampak fantastično je gledat 100 ognjemetov na različnih lokacijah.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Gagatronix je izjavil:
Dobra storija.
Dokler bodo tako neumni, pa prižigal dobesedno dinamit. S tistimi majnnimi piratkami, ki smo jih mi metaliv 90 ih ni nikomur odrtaglo roke. VSaj upam, da ne.
Tudi ko so bile samo piratke, ki si jih lahko n.pr. v Lovcu kupil, je bilo veliko poskodb rok vsako leto.
feryz ::
Dober je bil tip, ki sem ga srečal na poti dol s hriba.
Namesto čelke je imel v eni roki tapravo baklo (kar dejansko izpade zelo kul, ko primerjaš to s kitajsko hladnočo), v drugi pa kakih 10 raket. Upam da ni na ledu čofnil in to dvoje skombiniral skupaj.
No, očitno ni, drugače bi bili veliki naslovi v medijih.
Namesto čelke je imel v eni roki tapravo baklo (kar dejansko izpade zelo kul, ko primerjaš to s kitajsko hladnočo), v drugi pa kakih 10 raket. Upam da ni na ledu čofnil in to dvoje skombiniral skupaj.
No, očitno ni, drugače bi bili veliki naslovi v medijih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako boste danes žurali? (Silvestrovo 2020) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12851 (5910) | WizzardOfOZ |
» | Kako se braniti pred psi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17147 (11453) | Vice |
» | Pirotehnika (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28581 (23823) | jest10 |