Forum » Loža » Kako boste danes žurali? (Silvestrovo 2020)
Kako boste danes žurali? (Silvestrovo 2020)
feryz ::
Jaz tudi na hrib. Bomo gledali pirotehniko, 600 metrov pod nami. Potem pa dol na rakijo. Upam, da bo jasno, ker je polna luna.
pffff ::
Doma, otroka, zena, hrana pripravljena (za cel teden :D), filmi pa tudi (ravno lovim se en podnapis).
No bos povedal, koliko jih krsi vladni odlok. Ker letos je pirotehnika prepovedana.
Sicer pa srecno novo leto vsem, za poseben dodatek pa tistim, ki greste na zur, v pricetku 2021 zelim ventiliranje v bolnici.
Jaz tudi na hrib. Bomo gledali pirotehniko, 600 metrov pod nami. Potem pa dol na rakijo. Upam, da bo jasno, ker je polna luna.
No bos povedal, koliko jih krsi vladni odlok. Ker letos je pirotehnika prepovedana.
Sicer pa srecno novo leto vsem, za poseben dodatek pa tistim, ki greste na zur, v pricetku 2021 zelim ventiliranje v bolnici.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: mgermo ()
mzakelj ::
Doma s drago in biftekom ter par klobas, pa kak liter vina.
Enga srečnega in manj zamorjeno leto 2021 vam želim
Enga srečnega in manj zamorjeno leto 2021 vam želim
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mzakelj ()
mojsterleo ::
Letošnje leto je za pozabit, zato ga nimamo kaj dosti za praznovat. Novo leto pa upam da bo kaj boljšega prineslo. Bomo v ožjem krogu družine, nekaj pojemo, potem pa vsak svoje 'drkat' - starci TV, mlajši pa playstationa. Pirotehnike nič.
filip007 ::
Filani kalamari, alkohola nič, ker so pač zdravila, v glavnem zaključujem vse skupaj.
Božič je bil boljši...
Božič je bil boljši...
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
xardas ::
Malo se je popilo v službi, en pir sem spil sedaj. Zdej iščem en film, ki me bo pripeljal do polnoči. Zatem spat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xardas ()
feryz ::
SmeskoSnezak ::
Pa kako cudno leto je to, da ljudje se na 31ga delajo? Jaz sem ves dan se ucila stvari, ki jih zelim delati, brala znanstvene revije, na vecer si privoscila kopel, sedaj pa mojo najljubso vegi brezglutensko pico naredila za obed.
Smeska
p.s.:A ni danes praznik?
Smeska
p.s.:A ni danes praznik?
@ Pusti soncu v srce... @
Mimogrede, naj svojim zeljam za 2021 dodam se, da vam zelim:
Manj hipsterstva, manj lovljenja trendov, manj fanboyisma, manj ameriskih sanj (ker so samo sanje za idiote brez mozganov) in predvsem veliko vec zdrave pameti. Mlajsi, kot ste, vec potrebujete predvsem slednje.
Manj hipsterstva, manj lovljenja trendov, manj fanboyisma, manj ameriskih sanj (ker so samo sanje za idiote brez mozganov) in predvsem veliko vec zdrave pameti. Mlajsi, kot ste, vec potrebujete predvsem slednje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pffff ()
No bos povedal, koliko jih krsi vladni odlok. Ker letos je pirotehnika prepovedana.Kje to piše, razen v komentarju na sloteh forumu?
Sicer sem že priletel dol, sem se spomnil, da moram tudi jaz tisto 15 kilsko škatlo pripaliti. Če ne, jo bo hudič vzel.
Bo treba malo stran od influencerjev pogledat: https://duckduckgo.com/?q=prepoved+piro...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pffff ()
zobnik ::
Že to da si pripraviš topel obrok, si na toplem, se stuširaš, greš za TV, računalnik, kaj bereš....je luksuz....nekak takole je pri meni ne sam včeraj, kar stalnica.
D3m ::
Jaz sem včeraj popokal kar sem imel.
Imamo pa v vasi tako, kot drugod vsaj enega zagrenjenega človeka, ki rad prijavla.
Tak, da policije ni bilo ker so imeli verjetno kaj bolj pametnega za početi. xD
Pa srečno vsem in nesrečno tistim, ki tega ne želijo. :)
Imamo pa v vasi tako, kot drugod vsaj enega zagrenjenega človeka, ki rad prijavla.
Tak, da policije ni bilo ker so imeli verjetno kaj bolj pametnega za početi. xD
Pa srečno vsem in nesrečno tistim, ki tega ne želijo. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|
HappyPills ::
Mirna scena včeraj v LJ. Zelo malo petard in raket. 10 čez polnoč je bila smrtna tišina. Super.
dexterboy ::
HappyPills je izjavil:
Mirna scena včeraj v LJ. Zelo malo petard in raket. 10 čez polnoč je bila smrtna tišina. Super.
Če je to zate super, pomeni, da imaš težave. Sorry, ker sem napisal odkrito.
You still have much to learn...
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
roCkY ::
Imaš težave z definicijo normalnega. Ropotanje neko noč v letu definitivno ni normalno. Je le privzgojena neumnost.
Comandante ::
Danes je pokalo bolj kot pretekla leta.
Tudi na nasem koncu Maribora, morda krajse, bolj strnjeno, ampak bolj intenzivno. Jaz sem sel all-in s 30 raketami ena za drugo, se 20 iz pistole, gorele so fontane. En v blizini je imel dve nori bateriji ki sta streljali cca 50m v zrak, precej ostalih sosedov je tudi fajn zgalo manjse baterije. Super je bilo!
Generalno bi rekel da v moji cetrti neumni rezimski odloki niso popularni. Ce bi v casu nabave pirotehnike vedel da bo za silvestrovo prepoved, bi nabavil dvojno kolicino vsega.
facepalm ::
m0LN4r ::
1. Nam je zaradi pokanja ze poginla enkrat ena srna, ker se je tako prestrasila, da se je nekako uspela z glavo zatakniti v vrata ograje, da smo jo zjutraj nasli mrtvo in verjetno pol ure skakala saj je imela z vratu zdrgnjeno kr nekaj koze.
2. Nase macke od vceraj ni vec domov.
Tak.
Tak.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
FTad ::
1. Nam je zaradi pokanja ze poginla enkrat ena srna, ker se je tako prestrasila, da se je nekako uspela z glavo zatakniti v vrata ograje, da smo jo zjutraj nasli mrtvo in verjetno pol ure skakala saj je imela z vratu zdrgnjeno kr nekaj koze.
Tak.
Jaz sem tudi poskusal pomiriti moji dve macki. Sta sicer obe v stanovanju, vendar sta se vec ali manj skrivali pod posteljo. Sem jima posprical igracke z catnipom, z upanjem, da se pomirita. Na sreco je bilo okoli 00:30 pokanje mimo in sta sedaj ok.
zobnik ::
Imaš težave z definicijo normalnega. Ropotanje neko noč v letu definitivno ni normalno. Je le privzgojena neumnost.
in to počnejo tudi odrasli stari 50let+-
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zobnik ()
jojw ::
Lansko leto mi je bilo super, letošnje leto pa smo tudi pričeli fajn... dobra papica, fajn družba in skoraj nič pokanja...
shadeX ::
Taip4n ::
V eni izmed tem je nekdo izjavil, da če pes trpi zaradi poka je baje pes slabo vzgojen. To pa je baje krivda lastnika in da živali niso tako občutljive na poke kot bi to radi prikazali. Predvidevam, da bi ti enako povedal v primeru srne. Vidim pa, da so imele težave tudi mačke. Očitno so tudi slabo vzgojene kar je spet poslecica krivda lastnika. Lulz.
Sarkazem off: Škoda za srno in mačko :/
111111111111 ::
Comandante je izjavil:
Generalno bi rekel da v moji cetrti neumni rezimski odloki niso popularni. Ce bi v casu nabave pirotehnike vedel da bo za silvestrovo prepoved, bi nabavil dvojno kolicino vsega.
Eh, če bi vedel bi tudi jaz zgonil manjše bogastvo. :( Tako pa je bilo 10 raketic in konec. Sem jih kupil bolj za foro, da bi se ogreli od božiča do novega leta, pa je bilo edino kar je bilo. :(
P.S.: Prekeleti 30% popust med božičem in novim letom. Za obisk Hrvaške ali Avstrije pa nisem imel časa.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Seveda.. enako je z izgubljenimi otroci.
Peesda je danes tezko brezpogojno pokazati malo socutja.
Vcasih so govorili, da je razlika med clovekom in zivaljo ta, da je clovek čuteč. Menim, da temu ni (več) tako.
Novodobne egocentricne p* so čuteče le do samih sebe.
Peesda je danes tezko brezpogojno pokazati malo socutja.
Vcasih so govorili, da je razlika med clovekom in zivaljo ta, da je clovek čuteč. Menim, da temu ni (več) tako.
Novodobne egocentricne p* so čuteče le do samih sebe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: facepalm ()
D3m ::
Torej zlorabljaš otroka?
P.S.
Mačka bo pa že prišla nazaj. Lahko pa gre malo na cesto pogledati, če je ni kdo povozil.
P.S.
Mačka bo pa že prišla nazaj. Lahko pa gre malo na cesto pogledati, če je ni kdo povozil.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Horas ::
V eni izmed tem je nekdo izjavil, da če pes trpi zaradi poka je baje pes slabo vzgojen. To pa je baje krivda lastnika in da živali niso tako občutljive na poke kot bi to radi prikazali. Predvidevam, da bi ti enako povedal v primeru srne. Vidim pa, da so imele težave tudi mačke. Očitno so tudi slabo vzgojene kar je spet poslecica krivda lastnika. Lulz.
Sarkazem off: Škoda za srno in mačko :/
dejmo tega tipa ki je to izjavil v hišo nekam v bližino vojne kjer padajo bombe par ur zapored. pa da ga vidmo junaka potem...kake travme bo mel
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Če jaz celo leto poslušam sosedovega cucka, ki tuli v luno in pucam mačje dreke iz vrta od njegovih mačk. Mi pa res dol visi, če mu njegove živali en teden bezljajo, ker se bojijo pokanja. Kolega je rekel da je dal v hodnik 3 slojno zasteklitev in psa umakne v hodnik, kjer se poka praktično ne sliši. Tudi jaz se čez leto tako "borim" proti sosedovim psom.
Najboljši pa so oni, ki jambrajo da se kuža boji pokanja, a imajo psa v bloku.
Drek se biolosko razgradi, lahko pa pospesis z kosilnico.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Res? Tudi na gredici s korenjem ali petršiljem?
111111111111 je izjavil:
Če jaz celo leto poslušam sosedovega cucka, ki tuli v luno in pucam mačje dreke iz vrta od njegovih mačk. Mi pa res dol visi, če mu njegove živali en teden bezljajo, ker se bojijo pokanja. Kolega je rekel da je dal v hodnik 3 slojno zasteklitev in psa umakne v hodnik, kjer se poka praktično ne sliši. Tudi jaz se čez leto tako "borim" proti sosedovim psom.Lahko narediva test in sicer kaj bos dlje zdrzal, ce ti bom petarde metal pred nos al pa lajal pred nosom.
Ampak potem moras imeti res slaba okna, da slisis sosedovega psa. To se tista stara 1mm debela lesena? Ker jaz ne slisim sosedovega psa, razen ce okno odprem.
111111111111 je izjavil:
Res? Tudi na gredici s korenjem ali petršiljem?Tam pustis, saj je boljse od umetnega gnojila.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
HappyPills je izjavil:
Sami heroji.
Glede na to da je uradno strelišče 500m zračne razdalje stran, mislim da jaz nisem problem. Ima cela ulica 3 zasteklitev in mir. Problem ste neprilagodljivi heroji. Sam nisem nikoli težil sosedom zaradi lajanja oni pa meni ne zaradi pirotehnike.
kuall ::
mačke se precej bojijo pokanja, še bolj kot psi. govedo se skor nič ne boji, sem bil pri njih 5 čez polnoči in kot da ne bi bilo nič.
to pomeni, da so pse in mačke ljudje bolj streljali kot govedo. govedo že stoletja ne streljamo, medtem ko pse in mače ja, posebej mačke, ker jih je več potepuških. in če pogledate danes kakšna bo verjetnost, da bo kakšen lovec ustrelil govedo? 0%. razen v klavnici, kjer nima šans uiti in je vseeno ali se boji ali ne. potepuške pse in mačke se stalno strelja še danes. preživijo tisti, ki se pokanja bojijo in zato imajo to v genih.
to pomeni, da so pse in mačke ljudje bolj streljali kot govedo. govedo že stoletja ne streljamo, medtem ko pse in mače ja, posebej mačke, ker jih je več potepuških. in če pogledate danes kakšna bo verjetnost, da bo kakšen lovec ustrelil govedo? 0%. razen v klavnici, kjer nima šans uiti in je vseeno ali se boji ali ne. potepuške pse in mačke se stalno strelja še danes. preživijo tisti, ki se pokanja bojijo in zato imajo to v genih.
111111111111 je izjavil:
Če jaz celo leto poslušam sosedovega cucka, ki tuli v luno in pucam mačje dreke iz vrta od njegovih mačk. Mi pa res dol visi, če mu njegove živali en teden bezljajo, ker se bojijo pokanja. Kolega je rekel da je dal v hodnik 3 slojno zasteklitev in psa umakne v hodnik, kjer se poka praktično ne sliši. Tudi jaz se čez leto tako "borim" proti sosedovim psom.Lahko narediva test in sicer kaj bos dlje zdrzal, ce ti bom petarde metal pred nos al pa lajal pred nosom.
Ampak potem moras imeti res slaba okna, da slisis sosedovega psa. To se tista stara 1mm debela lesena? Ker jaz ne slisim sosedovega psa, razen ce okno odprem.
111111111111 je izjavil:
Res? Tudi na gredici s korenjem ali petršiljem?Tam pustis, saj je boljse od umetnega gnojila.
Ti bi gnojil z mačjimi dreki? Daj preberi si sestavine, kaj maček izloča.
Nope imam 3 slojno zasteklitev. POleti imaš nekako okno odprto, da malo zračiš, se cucki ujedajo na polno. Kakšen maček se sprehodi mimo, se jim čisto odpelje. POleti ko si zunaj pa itak nonstop nekaj lajajo, osli rigajo, na strelišču streljajo. :D
LAhko prideš k meni, pa se boš pri ograji postavil ko ti bosta 2 bernardinca lajala 20 cm stran od face, pa boš frajer takrat.
IL_DIAVOLO ::
Odvisno od pasme. Imam enega posebnega muca, ki se boji notranjih prostorov, kot tudi hrupa.
Psa, ki ga imam trenutno, se pa ne boji nic. Prejšnji se je bal grmenja ko hudic kriza.
Ne mores posplosevat. Tudi živali imajo svojo osebnost.
Psa, ki ga imam trenutno, se pa ne boji nic. Prejšnji se je bal grmenja ko hudic kriza.
kuall ::
to je druga stvar, živali se zelo razlikujejo po tem, koliko so pogumne/plašne, enako kot ljudje. to sem opazil že velikokrat. to je evolucija vgradila v nas, da bodo bolj pogumni šli raziskovat okolico, drugi bolj boječi pa preživeli, ko bodo pogumni šli po gobe. drgač ne bi bilo ali novih odkritij ali pa bi vsi iz strahu čepeli doma.
111111111111 je izjavil:
Ah sem ze pozabil kak je to na nerazvitem podezelju. Tle folk pesov vec nima zunaj ponoci, pa ponavadi gredo zgodi spat.111111111111 je izjavil:
111111111111 je izjavil:
Ti bi gnojil z mačjimi dreki? Daj preberi si sestavine, kaj maček izloča.
Nope imam 3 slojno zasteklitev. POleti imaš nekako okno odprto, da malo zračiš, se cucki ujedajo na polno. Kakšen maček se sprehodi mimo, se jim čisto odpelje. POleti ko si zunaj pa itak nonstop nekaj lajajo, osli rigajo, na strelišču streljajo. :D
LAhko prideš k meni, pa se boš pri ograji postavil ko ti bosta 2 bernardinca lajala 20 cm stran od face, pa boš frajer takrat.
Macke pa res niso nic krive, pa se sluh majo za nekaj faktorjev obcutljivejsi kot ti in se ne zavedajo, kaj to pokanje pomeni, za njih je to nekje na istem nivoju, kot zate, ce bi ti na vrt bombe metali. Ce ze delas neke primerjave, potem bodi tolko fer.
Jaz ti mocno predlagam, da se preselis nekam v bolj civilizirane kraje ali pa v mesto. Tam zivalskih zvokov ni. Mene vsako jutro zbudi pticja simfonija sosedovih ptic, ti bi se pa seveda prizoteval, pol pa hodil v gozd na sprehod poslusati cudovito petje ptic.
Se mi zdi, da na momente je tudi po 5-6 razlicnih ptic, ki se zbirajo.
IL_DIAVOLO je izjavil:
Odvisno od pasme. Imam enega posebnega muca, ki se boji notranjih prostorov, kot tudi hrupa.Al pa sluh tega psa ni taksen kot bi moral bit. Dober pes prepozna ca. 500-1000 metrov dalec, ko se lastnik pripelje z avtom v ulico, po zvoku avtomobila, da je to njegov lastnik, ko bi clovek to slisal sele pr 100 metrih.
Navadis pa tudi tezko zivali na nekaj, kaj se 1x na leto dogaja, pol pa iz vidika zivali, kot svetovna vojna.
Ampak to je tisto, ko civilizirani mescani zivijo na vasi in se pritozuje nad naravo.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam silvestrovat - brez pokanja?Oddelek: Loža | 7303 (4954) | scipascapa |
⊘ | POMOČ NUJNO! [Zavetišče Horjul] (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 45133 (42750) | Gandalfar |