Forum » Loža » utp kabli
utp kabli
ideep ::
Zdravo,
Ali ima morda kdo kakšen kontakt od osebe, ki bi mi lahko npr. v Celju naredila homemade LAN kabel določene dolžine (10, 20 cm). Vsi kabli so nad meter dolgi, jaz pa rabim enga kratkega za lan switcher. Lahko tudi drugod po Sloveniji in plačam potne stroške. Na spletu ne najdem.
P.S. V bistvu bi si ga lahko sama naredila.. mi poveste katere klešče si kupim na mimovrste, ima kdo kakšen rookie tutorial?
Hvala,
Staša
Ali ima morda kdo kakšen kontakt od osebe, ki bi mi lahko npr. v Celju naredila homemade LAN kabel določene dolžine (10, 20 cm). Vsi kabli so nad meter dolgi, jaz pa rabim enga kratkega za lan switcher. Lahko tudi drugod po Sloveniji in plačam potne stroške. Na spletu ne najdem.
P.S. V bistvu bi si ga lahko sama naredila.. mi poveste katere klešče si kupim na mimovrste, ima kdo kakšen rookie tutorial?
Hvala,
Staša
- spremenilo: ideep ()
DamijanD ::
ma zihr se dobijo tudi krajši kabli - doma imam vsaj ene 2 20cm kabla (tech trade mogoče)
socialec ::
teoretično lahko podarim - delujoči X let, domači in preverjeni s pruferjem, original pridobljeni poleg ruterjev in podobnega, ker se samo navlaka nabere, mi je pa škoda proč zmetat :D ne vem izmer na pamet, od 20 cm+ in več.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Električna in internet napeljava pri prenovi hišeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4605 (3912) | Tribal |
» | IT v novi hisi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8829 (6823) | jero_no1 |
» | Preprosta ozrmljitevOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1299 (1018) | SaXsIm |
» | prenapetostna zaščitaOddelek: Kaj kupiti | 15296 (11762) | mojca |
» | Nov routerOddelek: Omrežja in internet | 1894 (1255) | jurre |