» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
131 / 131
»
»»

nejclp ::

paradajzos je izjavil:

ok harmonkar

PS: Pazi, Janša gre!

človeček, daj se obnašaj. očitno ti ni jasno, da smo še globoko v enopartijskem sistemu. Da ne boš v Murglah v kleti končal. Ko pride Kučan v značilnem rdečem trikoju, se je še vsak zlomil in mamico klical. Ne se zajebavat.

harmonkar9 ::

paradajzos je izjavil:

Policija: v Štrancarjevem zapisu možni elementi kaznivih dejanj

https://siol.net/novice/slovenija/polic...

Verbalni delikt se vrača. Ko se ustrahuje nasprotno stran, je vse ok, če pa kdo samo grdo pogleda v “levo”, pa takoj hiper odziv.

Sicer pravilno, da ta štancar leve fašiste kritizira, ampak Musolinija vseeno ne bi rabil žalit s primerjavo s pernatim, saj je Musolini hotel leta 1941 pri nas plemenito izkoreniniti komunizem skupaj pomočjo pravih slovenskih domoljubov, Natlačena, Rožmana in drugih, ki so jih kasneje komunisti strahopetno pobili ali pregnali.

Ni mi tudi všeč, da se ta štancar že vidi kot premier Slovenije. Ko levake vržemo dol, je na vrsti Gospod Janša, ne pa nek štancar.

Daniel ::

Vlada kupuje propagandno mašinerijo

https://n1info.si/novice/slovenija/nove...

paradajzos ::

nejclp je izjavil:

paradajzos je izjavil:

ok harmonkar

človeček, daj se obnašaj. očitno ti ni jasno, da smo še globoko v enopartijskem sistemu. Da ne boš v Murglah v kleti končal. Ko pride Kučan v značilnem rdečem trikoju, se je še vsak zlomil in mamico klical. Ne se zajebavat.

Ok harmonkar.
Zdej te bo pa res Janša.

FireSnake ::

ripmork je izjavil:

Fiskalni svet - mesečno poročilo

Super nam gre.

Pernati bedak pa je porabo nastavil kot, da pred nami ni črnega scenarija.
Vrhuuuuunski meneđer nas pelje v pogubo!

Lahko pogledamo nazaj, da sem 3 mesece pred volitvami rekel, da tale ne bo ne vem kaj.
Da bo pa tako destruktiven se pa še meni ni sanjalo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

bbbbbb2024 ::

Še več drugih problemov se je akumuliralo:

Hrvati so postali agresivni:
https://necenzurirano.si/clanek/novice/...

in zelo samovšečni:
https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...

Mene skrbi predvsem ta agresivnost. Če bodo kupili ljubljansko borzo, smo pečeni.

bbbbbb2024 je izjavil:

Še več drugih problemov se je akumuliralo:

Hrvati so postali agresivni:
https://necenzurirano.si/clanek/novice/...

in zelo samovšečni:
https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...

Mene skrbi predvsem ta agresivnost. Če bodo kupili ljubljansko borzo, smo pečeni.

Musarca pa vsem soli pamet:
https://nova24tv.si/kadic-o-govoru-nata...

Ne vem, no. Koga ima ta kura za svetovalce, da ji pišejo take glupe govore.

Zgodovina sprememb…

Velki ::

Mi lahko kdo razloži zakaj bi bila to katastrofa? Si tudi sam lastim SBITOP, bo name to kaj vplivalo?

No, meni je čudno, da ni bilo v prodajni pogodbi (ko smo Slovenci prodajali borzo) klavzule, da ne sme lastništvo preiti v roke druge države, ampak mora ostati v zasebni lasti.
Sicer meni osebno borza dol visi, ker nimam ne časa in ne volje se ukvarjati z lokalnimi pizdarijami.

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

Velki je izjavil:

Mi lahko kdo razloži zakaj bi bila to katastrofa? Si tudi sam lastim SBITOP, bo name to kaj vplivalo?

Trenutno raste 50% na leto, zna pozitivno vplivati in bo rast še hitrejša.
Quack !

Polda ::

Sicer manjka podatek za 2024 ampak glede na to kako raste znesek pod Golobovo skrajno levo vlado bomo letos preko 100 000 000 eur

Migranti so prihodnost Slovenije, tako da slej ko prej se bo morala država prilagoditi, manj cerkev, več mošej, manj pravic za ženske, itd. Če ne prej, pa potem ko bodo dovili volilno večino.
Quack !

Polda ::

UKZ je hotela kandidirati za predsednico Svobode a to ni bilo všeč Tini Gaber zato jih je UKZ fasala.
UKZ ni všeč, da Tina Gaber postaja obraz Svobode in bo drugo leto kandidirala na listi Svobode.
UKZ je hotela prestopiti k Prebeliču a jo je ta odpikal.

HA HA HA

bbbbbb2024 ::

Velki je izjavil:

Borza je ena tržnica. Načeloma je nevtralna, kot neka tehtnica. Ampak če ima agendo zadaj, nekdo, lastnik, dobiva interne informacije, ter lahko da na tehtnico prst tako, kot mu paše.

Ker sta SI in HR konkurenčni državi, ima potem lastnik možnost dajati prst na tehtnico, kot mu paše in manipulirati v svojo korist.

Hrvati bi in bodo to gotovo počeli. Ugotoviti, da izrabljajo interne informacije, je izredno težko,dokazati pa še težje.

Zgodovina sprememb…

paradajzos je izjavil:

nejclp je izjavil:

paradajzos je izjavil:

ok harmonkar

Ok harmonkar.
Zdej te bo pa res Janša.
si pa res naiven.
Janša je itak kontrolirana opozicija.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

harmonkar9 ::

Ne laži, levak. Janša je edina opozicija brez kontrole

paradajzos je izjavil:

No, meni je čudno, da ni bilo v prodajni pogodbi (ko smo Slovenci prodajali borzo) klavzule, da ne sme lastništvo preiti v roke druge države, ampak mora ostati v zasebni lasti.
Sicer meni osebno borza dol visi, ker nimam ne časa in ne volje se ukvarjati z lokalnimi pizdarijami.

Kakšne klavzule? Hrvati so pravi domoljubi, ki ljubijo prosti trg in ne dovolijo vtikanja države v biznis, niso komunajzi kot pri nas, zato pa Gospod Janša tudi rad gre na obisk

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

paradajzos je izjavil:

nejclp je izjavil:

paradajzos je izjavil:

ok harmonkar

Ok harmonkar.
Zdej te bo pa res Janša.
si pa res naiven.

a zato ga kar naprej gonite tukaj?

Jasno, po naročilu, treba je ustvarjat iluzijo večpartijskega sistema. Saj si sam ugotovil, da "ni nobenega dvoma, da smo še globoko v enopartijskem sistemu". Me je zelo presenetilo, da si tako bister.

nejclp je izjavil:

Jasno, po naročilu, treba je ustvarjat iluzijo večpartijskega sistema. Saj si sam ugotovil, da "ni nobenega dvoma, da smo še globoko v enopartijskem sistemu". Me je zelo presenetilo, da si tako bister.

O kul, glasbene želje. Dej ene Tam kjer murke cveto - za tovariše.

Zgodovina sprememb…

Pazite se Nvidia, Intel in AMD. Namreč:

Slovenija zagnala center za čipe in polprevodnike, dobili so štiri milijone evrov
https://forbes.n1info.si/novice/sloveni...
Quack !

fur80 ::

nejclp je izjavil:

paradajzos je izjavil:

nejclp je izjavil:

paradajzos je izjavil:

ok harmonkar

Ok harmonkar.
Zdej te bo pa res Janša.
si pa res naiven.

Misliš, da sta bestiča z Kučanom in sta ustvarila globoko državo, v kateri bo kruha, iger, mleka in evriča za oba. Bi bilo možno, nenazadnje sta oba prisegala na učitelja Kardelja. Upam, samo da Logar ne gre v to igro in stori korak naprej. Si pa predstavljam, da so ti naši voditelji 3 korake umsko pred nami, nenazadnje Putin ze sanja o nesmrtnosti, medtem ko mi iščemo denar za upokojenski dom in evtanazijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

garrv ::

V duhu časa bližajoče se poroke desetletja, poglejte si zadnjo epizodo South Parka, videli boste zanimive podobnosti med vladavino Svobode in Trumpokracijo. Brain Rot in all its glory...

spaget ::

Gledajoč Tarčo se mi utrne misel, da gledam, poslušam amebe, ki poškušajo braniti
vladajoče klovne.
Očitno si na rtvSlo samo še Erika še upa.

redtech ::

Naša konkurenca je tam kamor odhajajo podjetja ala MAHLE, proizvodnje se prestavljajo v Bosno in Srbijo... tam bo vedno več aktivnosti na račun Slovenije.

xeon ::

https://www.24ur.com/novice/slovenija/k...

butalc misli, da se bo gospodarska rast čudežno obrnila sama od sebe...me zanima, koliko podjetnikov še čaka na volitve, da če golobovi davki ponovno zmagajo bodo selili svoja podjetja v tujino?

xeon je izjavil:

butalc misli, da se bo gospodarska rast čudežno obrnila sama od sebe...me zanima, koliko podjetnikov še čaka na volitve, da če golobovi davki ponovno zmagajo bodo selili svoja podjetja v tujino?

Sej si ne bojo upali, nihče ne more živet brez Slovenije. Slovenija je center Vesolja.

xeon ::

spaget je izjavil:

Gledajoč Tarčo se mi utrne misel, da gledam, poslušam amebe, ki poškušajo braniti
vladajoče klovne.
Očitno si na rtvSlo samo še Erika še upa.

bo Asta oblazinila 50 stolov za 1.2 mio

paradajzos je izjavil:

nejclp je izjavil:

madonca, kere vice pokaš. morš bit blazno popularen u tvojmu DSOju, al kjerkoli si že stacioniran

fur80 je izjavil:

nejclp je izjavil:

paradajzos je izjavil:

nejclp je izjavil:

paradajzos je izjavil:

ok harmonkar

Ok harmonkar.
Zdej te bo pa res Janša.
si pa res naiven.

Misliš, da sta bestiča z Kučanom in sta ustvarila globoko državo, v kateri bo kruha, iger, mleka in evriča za oba. Bi bilo možno, nenazadnje sta oba prisegala na učitelja Kardelja. Upam, samo da Logar ne gre v to igro in stori korak naprej. Si pa predstavljam, da so ti naši voditelji 3 korake umsko pred nami, nenazadnje Putin ze sanja o nesmrtnosti, medtem ko mi iščemo denar za upokojenski dom in evtanazijo.

nah, samo bedast odgovor sem napisal, na bedasto trditev. eni to itak verjamejo. ampak eni verjamejo tudi, da jih bo Logar reßil.

Zgodovina sprememb…

feryz ::

Cilj vsake vlade, vsakega politika, je točno to, kar se v tej temi dogaja.
Da se ljudje med sabo pričkajo kateri je boljši.
Namesto da bi se pogovarjali, kateri je slabši. Ker dobrega ni popolnoma nič in noben.
Ne obstaja boljše in slabše govno. Vse je eno in isto govno.

Gregor P ::

Če je, je zaradi nas, vključno s tabo ;)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

feryz je izjavil:

Namesto da bi se pogovarjali, kateri je slabši. Ker dobrega ni popolnoma nič in noben.

ja, tako pozitivno razmißljanje bo zagotovo ustvarlo klimo, v kateri bojo v politiko drli le najboljši kadri.

nejclp je izjavil:

paradajzos je izjavil:

nejclp je izjavil:

madonca, kere vice pokaš. morš bit blazno popularen u tvojmu DSOju, al kjerkoli si že stacioniran

To Zoki tvojim rihta, si se zmotil, ane?

PS: Zanimivo, kako se levajz fašisti ne obotavljate diskriminirati/zasmehovati ljudi po starosti, vam še niso signalizirali, da to ni lepo? Ali je to zato, ker se tvoji vnuki norčujejo iz tebe, pa si mislil' da je to ok?

nejclp je izjavil:

feryz je izjavil:

ja, tako pozitivno razmißljanje bo zagotovo ustvarlo klimo, v kateri bojo v politiko drli le najboljši kadri.

Vidiš feryz, nejc pravi, da je njegovo govno je boljše od tvojega, je oba poskusil.

Zgodovina sprememb…

ripmork ::

Kot vedno, se bo tudi naslednje leto izbiralo najmanj slabo opcijo.
Sem precej kritično pisal čez prejšnjo vlado tule gor pred leti. A tako izrazito slabe, populistične in predvsem ekonomsko škodljive vlade kot je trenutna, dejansko še nismo imeli. Posledice bomo še dolgo plačevali vsi.

feryz je izjavil:

Namesto da bi se pogovarjali, kateri je slabši.

Že nekaj časa v tejle temi ugotavljamo: sedanji najslabši (z naskokom).

paradajzos je izjavil:

nejclp je izjavil:

paradajzos je izjavil:

nejclp je izjavil:

To Zoki tvojim rihta, si se zmotil, ane?

PS: Zanimivo, kako se levajz fašisti ne obotavljate diskriminirati/zasmehovati ljudi po starosti, vam še niso signalizirali, da to ni lepo? Ali je to zato, ker se tvoji vnuki norčujejo iz tebe, pa si mislil' da je to ok?

Sori, da sem premalo woke zate, ampak sem že sam star, tako da se lahko norca iz starih delam- četudi se načeloma ne, razen, če so goveda. plus, sori, da si ne moreš zrihtat postle v DSOju, pozanimaj se na CSOju glede dolgotrajne oskrbe.

paradajzos je izjavil:

nejclp je izjavil:

paradajzos je izjavil:

Vidiš feryz, nejc pravi, da je njegovo govno je boljše od tvojega, je oba poskusil.

Ne, ne pravim tega, preberi še parkrat, kaj sem napisal, mogoče boš dojel. plus, saj ti sam praviš, da Logar ne smrdi, anede, genijalček, zdaj pa sledi svoji lastni izpeljavi.

Zgodovina sprememb…

No no, travo ti bojo prinesli v jasli čez pol ure. Lepo se obnašaj.

Zgodovina sprememb…

paradajzos je izjavil:

No no, travo ti bojo prinesli v jasli čez pol ure. Lepo se obnašaj.

res škoda, da ne dobiš postle v DSOju, k si tak vic maher, bi bil ful priljubljen. mislm, sej si skor na ravni unga Šraufcigra. Al pa Tofa.

Sej vem da si fouš.

xeon je izjavil:

Pernati bedak, skupaj z grobarjem Adrie je porabo in zadolževanje nastavil tako, kor, da se v prihodnosti nič ne bo spremenilo.
Vsi pa govorijo, da smo tik pred krizo.
Kazalniki tudi kažejo na to:
https://siol.net/novice/svet/v-nemciji-...
V Sloeniji je 30% posredno ali neposredno povezano z nemško avto industrijo.

Ovca na vrhu planine bi bolje vodila državo, kot pernati bedak s svojimi nesposobneži.

feryz je izjavil:

Ni čisto res.
Očitno je sito vrano boljše fojtrati, kot lačno.

FireSnake je izjavil:

tole ne verjamem, da drži, a maš link?

D3m ::

Lol.

Še kako drži.
|HP EliteBook|R7 8840U|

MojsterX ::

nejclp je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Avtomobilska industrija v Sloveniji prispeva okvirno 10% k bruto družbenemu proizvodu ter več kot 20 % k slovenskemu izvozu, vsi člani SRIP ACS+ pa, vključujoč vsa področja mobilnosti, prispevajo k bruto družbenemu proizvodu več kot 17 %. V slovenski avtomobilski industriji deluje več kot 100 dobaviteljev 1. in 2. nivoja in več kot 600 poddobaviteljev nižjih nivojev dobaviteljske verige. Poleg tega pa več kot 25 % vseh nagrajenih inovacij Gospodarske zbornice Slovenije izhaja iz avtomobilske industrije.

https://www.acs-giz.si/novice/avtomobil...

Ko nemčija pade, bo tud naše gospodarstvo oreng klecnilo, ker tukaj v Slo je tudi razvoj ne samo proizvodnja in izvoz za avtomobilske dele. domino efekt.

D3m je izjavil:

Lol.

Še kako drži.

ja dej link, a ne?

MojsterX je izjavil:

nejclp je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Avtomobilska industrija v Sloveniji prispeva okvirno 10% k bruto družbenemu proizvodu ter več kot 20 % k slovenskemu izvozu, vsi člani SRIP ACS+ pa, vključujoč vsa področja mobilnosti, prispevajo k bruto družbenemu proizvodu več kot 17 %. V slovenski avtomobilski industriji deluje več kot 100 dobaviteljev 1. in 2. nivoja in več kot 600 poddobaviteljev nižjih nivojev dobaviteljske verige. Poleg tega pa več kot 25 % vseh nagrajenih inovacij Gospodarske zbornice Slovenije izhaja iz avtomobilske industrije.

Ko nemčija pade, bo tud naše gospodarstvo oreng klecnilo, ker tukaj v Slo je tudi razvoj ne samo proizvodnja in izvoz za avtomobilske dele. domino efekt.

ja, to mi je jasno, sam glede na to, tastavek ne drži.
Sloeniji je 30% posredno ali neposredno povezano z nemško avto industrijo.

Zgodovina sprememb…

MojsterX je izjavil:

nejclp je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Točno tako!
In pernati bedak je to ignoriral (pa se to že dolgo ve).

Zdaj, če nejči tišči glavo v pesek nam pa to prav nič ne pomaga.
Nejči, kaj ti verjameš ali ne je popolnoma nepomembno.
Že čutiš posledice haranja golobje hunte. A to je samo predjed.
V tvoje dobro upam, tudi, da si zelo zdrav (v nasprtnem primeru pa upam, da imaš veliko našparanega, ker boš krvavo rabil).

ja nevem, očitno si podatek iz riti potegnil.

če avtomobilska industrija predstavljala okoli 10 % slovenskega BDP in okoli 20 % izvoza, ajde, velik del ivoza gre v Nemčijo, ampak od kod ti 30 procentov?

plus, česa 30proc? delavcev, podjetij, bdpja?

Zgodovina sprememb…

Vse piše zgoraj, beri in razumi prebrano.

-------

Nesposobna krota na tnalu:
https://siol.net/novice/slovenija/posla...
seveda mu bo hunta držala štango.
Vse do volitev, ki so vsak dan bližje.
In glede na to, kakšno gonjo so začeli levaki v tej temi bo puljenje stran od korita zelo boleče in cvileče.

skumpl ::

Še ena interpelacija, ki bo spodletela. Super:D:))

FireSnake je izjavil:

Vse piše zgoraj, beri in razumi prebrano.

-------

Nesposobna krota na tnalu:
https://siol.net/novice/slovenija/posla...
seveda mu bo hunta držala štango.
Vse do volitev, ki so vsak dan bližje.
In glede na to, kakšno gonjo so začeli levaki v tej temi bo puljenje stran od korita zelo boleče in cvileče.

ja ful maš zagonetne zapise, to samo desnjakarji razumejo. Bulšiter si, saj je popolnoma jasno, da cifre iz riti vlečeš.

Daniel ::

Torej praviš da laže, čeprav je kolikor mi je znano praktično vse svoje navedbe podkrepil z medijskimi članki?

MojsterX je izjavil:

nejclp je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Brez skrbi, levičarji so na deli, rešeni smo.

Vlada je na včerajšnji seji sprejela sklep o seznamu elektronskih naprav, ki bodo morale imeti vmesnike v slovenščini.To so:osebni računalniki in prenosniki, elektronske tablice
https://www.finance.si/drzava-je-v-elek...
Quack !

Buggy ::

Rumencki eno vprasanje, ce se lahko iz pedistala desno revansistinega predvolilnega napuha brez razloga, spustite v trenutni momentum.

Se vam res zdi, da se je kvaliteta zivljenja, ki jo dejansko obcutite danes spremenila na slabse glede na 4 leta nazaj in zakaj?

Pred casom smo namrec jokali o dragi elekriki, o dragih enegrentih, o cenah ki so se sporadicno spreminjale v trgovinah...kaj vam je tako hudega sedaj, da bi si zeleli arestantovo mentaliteto pokvarjencev in nespoobnezov, ki so vas zapirali v obcine, naredili najvecji deficit v proracunu in deklasirali in omejili medije, ker resnica albanskega dementnega revansisticnega arestanta je tista prava za nas slovence :D

Imamo relativno ugodne energete in ne turbo podrazitev, ceprav kriza kot izgovor ceha GZ in podjetnikov, ki maksimizirajo dobicke. Tudi ta vlada jo ima ne covid ima pa poplavljencke.

Kje TF zivim jaz!!!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()
««
131 / 131
»
»»