» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
132 / 132
»
»»

nejclp ::

Daniel je izjavil:

Torej praviš da laže, čeprav je kolikor mi je znano praktično vse svoje navedbe podkrepil z medijskimi članki?

Ja naj enako podkrepi svojo trditev o 30% bogvedi česa.

xeon je izjavil:

da si želiš biti levo usmerjen, ti res morajo neki koleščki v glavi narobe vrtet...

jah, desno usmerjenim so koleščki očitno zaribali in se sploh ne vrtijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

Utk ::

Vse tisto na kar vlada nima vpliva, je šlo na bolje, tam kjer ima vpliv pa na slabše.
Zdravstvo je slabše, davki višji, železnice v razsulu in počasi smrtno nevarne, na avtocestah vse stoji, stanovanja niso nič cenejša, samo dražja, domovi za starejše vse bolj prazni, ker ni ljudi, zdaj bojo pa tisti ljudje, ki imajo zdaj 30 ljudi na kupu na oddelku se vozakali od hiše do hiše, kar pomeni da bo potrebnih vsaj 5x več. Pa jih je že zdaj premalo. Po poplavah od obljub niso naredili nič. V TEŠ6 bomo še zmeraj metali par 100 mio letno, samo da ne bo elektrike iz nje.

Jaz ne vem kdo vodi to vlado sploh, ampak nekdo z možgani sigurno ne.

D3m ::

Se vam res zdi, da se je kvaliteta zivljenja, ki jo dejansko obcutite danes spremenila na slabse glede na 4 leta nazaj in zakaj?

Kljub dobri plači si lahko privoščimo manj, kot 4 leta nazaj.
|HP EliteBook|R7 8840U|

MrStein ::

chort je izjavil:

133780 je izjavil:

Koga, potem? Koga, svetuj!

V Sloveniji smo tako uspešno odrekali poklic politika, da je to vprašanje resnično vredno milijon evrov.

Vsakič je na listku kup strank, ki niso ne jajo, ne antijajo. Samo jih nočejo, nočete obkrožiti.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

mtosev ::

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

skumpl ::

Res sta lep par, jima zelo privoščim. Upam, da hitro dobimo slikce:D

c3p0 ::

Buggy je izjavil:

Rumencki eno vprasanje, ce se lahko iz pedistala desno revansistinega predvolilnega napuha brez razloga, spustite v trenutni momentum.

Se vam res zdi, da se je kvaliteta zivljenja, ki jo dejansko obcutite danes spremenila na slabse glede na 4 leta nazaj in zakaj?

Pred casom smo namrec jokali o dragi elekriki, o dragih enegrentih, o cenah ki so se sporadicno spreminjale v trgovinah...kaj vam je tako hudega sedaj, da bi si zeleli arestantovo mentaliteto pokvarjencev in nespoobnezov, ki so vas zapirali v obcine, naredili najvecji deficit v proracunu in deklasirali in omejili medije, ker resnica albanskega dementnega revansisticnega arestanta je tista prava za nas slovence :D

Imamo relativno ugodne energete in ne turbo podrazitev, ceprav kriza kot izgovor ceha GZ in podjetnikov, ki maksimizirajo dobicke. Tudi ta vlada jo ima ne covid ima pa poplavljencke.

Kje TF zivim jaz!!!

Brezvezna debata, dokler v Palestini umirajo. Vsi naši problemi so proti temu nula. Ne bodi sebičen in se ukvarjaj s Palestino, kot vsi mi, s spoštovano predsednico Musar vred.

MrStein je izjavil:

chort je izjavil:

133780 je izjavil:

Koga, potem? Koga, svetuj!

V Sloveniji smo tako uspešno odrekali poklic politika, da je to vprašanje resnično vredno milijon evrov.

Vsakič je na listku kup strank, ki niso ne jajo, ne antijajo. Samo jih nočejo, nočete obkrožiti.

Obkrožil LMŠ na volitvah.

c3p0 ::

Utk je izjavil:

Vse tisto na kar vlada nima vpliva, je šlo na bolje, tam kjer ima vpliv pa na slabše.
Zdravstvo je slabše, davki višji, železnice v razsulu in počasi smrtno nevarne, na avtocestah vse stoji, stanovanja niso nič cenejša, samo dražja, domovi za starejše vse bolj prazni, ker ni ljudi, zdaj bojo pa tisti ljudje, ki imajo zdaj 30 ljudi na kupu na oddelku se vozakali od hiše do hiše, kar pomeni da bo potrebnih vsaj 5x več. Pa jih je že zdaj premalo. Po poplavah od obljub niso naredili nič. V TEŠ6 bomo še zmeraj metali par 100 mio letno, samo da ne bo elektrike iz nje.

Ni pomembno, v Palestini namreč umirajo. Odstranimo si plašnice.

/harmonkar69

bbbbbb2024 ::

Utk je izjavil:

+1
Podpišem! Zapovrh se nam rogajo (oziroma Musarci/Golobu & kamarili se rogajo) tako Hrvati, Plenković ni zaploskal niti iz vljudnosti. Vučić je poslal Slovenijo v rit. Odkrito. Niti ne zadržuje se ne več.
Zelo slabo.

Vučić je govno. Mi je všeč, da ni prišel.

Utk ::

Konferenca kjer hočeš dosečt nek mir med skreganimi, je precej brezvezna če ni tam nobenga "govna". Ti bi organiziral mirovno konferenco leta 38 brez Hitlerja? V bistvu potem bolje da je niti ne organiziraš. Kot so dokazali levaki letos.
Sicer je pa bilo letos tam kar nekaj govna. So spet levaki poskrbeli za to.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()
««
132 / 132
»
»»