Forum » Mobilne tehnologije » RCS na Samsung A20e
RCS na Samsung A20e
MrStein ::
Kako vklopiti RCS podporo na Samsung A20e ?
V Settings od aplikacije Messages je na vrhu nekaj o klepetu (slovenski GUI je) in je vklopljeno, ampak če kdo z delujočim RCS pošlje recimo kaki video posnetek, prispe v kvaliteti MMS.
Operater je Telemach.
Kot sem razumel, imajo A1, Telekom in Telemach, v bistvu vsi slovenski operaterji že podporo za RCS.
V Settings od aplikacije Messages je na vrhu nekaj o klepetu (slovenski GUI je) in je vklopljeno, ampak če kdo z delujočim RCS pošlje recimo kaki video posnetek, prispe v kvaliteti MMS.
Operater je Telemach.
Kot sem razumel, imajo A1, Telekom in Telemach, v bistvu vsi slovenski operaterji že podporo za RCS.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
MrStein ::
Popravek, Telemach support pravi, da te funkcije nimajo.
Preostane Google Messages?
Preostane Google Messages?
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Master_Yoda ::
Kolikor jaz vem na Androidu dela RCS edino preko Google Messages aplikacije. Plus dodatno moras imeti seveda Google Play Services namescene - na de-googlanem telefonu, tudi z Google Messages applikacijo ne bo delalo.
Dovie'andi se tovya sagain.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po treh desetletjih SMS-ov je čas za RCS (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 22274 (651) | Lonsarg |
» | Beeper obupal nad iMessageOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3842 (2233) | Lonsarg |
» | Zakaj sms kot google messages?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2119 (1423) | starfotr |
» | Najpreprosteje poslati slike in videje na smartphone? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 6175 (4803) | Badwolff |
» | Kratka sporočila (prek RCS) v Androidu dobila šifriranjeOddelek: Novice / Varnost | 6996 (5627) | poweroff |