» »

MARKETPLACE ali BOLHA

MARKETPLACE ali BOLHA

d3spirit ::

kje rajši prodajate stvari(BOLHA ali MARKETPLACE)? ker na MARKETPLACE se mi zdi, da je 3/4 kupcev neresnih:
-ne po pošti
-ti pripelji(MARIBOR, PODČETRTEK ipd.)
-jaz ne bom plačal poštnine
-se na polno zanima, nato samo prebere
  • zaklenil: kuglvinkl ()

s1m0n ::

Oboje... Gre pa različno neodvisno od cene artikla, ki ga prodajam. Je pa definitivno bolj živahno na FB marketu. Ne vem, če eni to nonstop prebirajo, da včasih na oglas, ki ga objavim v par minutah prileti povpraševanje. Resne težave sem imel samo s kupovanjem , da ljudje ne želijo pošiljati po pošti pol pa isti oglas vrtijo 2 meseca ali več...

delavec44 ::

Obstoječe teme niso ok, rabimo spet novo temo za isto debato?

marketplace kupci
Bolha

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

digitalcek ::

s1m0n je izjavil:

Oboje... Gre pa različno neodvisno od cene artikla, ki ga prodajam. Je pa definitivno bolj živahno na FB marketu. Ne vem, če eni to nonstop prebirajo, da včasih na oglas, ki ga objavim v par minutah prileti povpraševanje. Resne težave sem imel samo s kupovanjem , da ljudje ne želijo pošiljati po pošti pol pa isti oglas vrtijo 2 meseca ali več...

Ne vem, če je čisto tako.

Zadnjič dam na Bolho ob polnoči oglas za neko tehnično zadevico.
Ob 0.45, pred spanjem, pogledam še enkrat, čisto iz heca.
19 ogledov v 45-ih minutah, praktično sredi noči...

Tudi sam ne pošiljam o pošti, še manj po povzetju. Ker če sem (bil) pri štirih paketih dvakrat "nategnjen" (kupec ne prevzame), nisem naredil nič...

Sploh pa imam občutek, da je kupna moč ljudi tako padla, da niso pripravljeni več dajati za poštnino in skoraj vsak ima kakšnega znanca, ki pride v Ljubljano (UKC, kaj drugega).

kuglvinkl ::

delavec44 je izjavil:

Obstoječe teme niso ok, rabimo spet novo temo za isto debato?

marketplace kupci
Bolha
Your focus determines your reallity

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

CPU dela na polno, ram tudi

Oddelek: Pomoč in nasveti
328939 (8195) m0LN4r

A je to SCAM?

Oddelek: Loža