Forum » Problemi človeštva » V Nemčiji razpad vladne koalicije. Spomladi bi lahko potekale predčasne volitve.
V Nemčiji razpad vladne koalicije. Spomladi bi lahko potekale predčasne volitve.
Temo vidijo: vsi
socialec ::
Tile zobje so navadno bolj msm interpretacija, včasih dejansko zaleže že za kak obstreljen uhelj.
Sparkxl ::
Res je do določene mere, msm in vladajoče garniture so nas natrenirali, da vse kar ni skrajno levo je hard right, alt right, far right, flat earth right, extreme right, ampak afd je res četica ubrisancev brez kompasa. To ugotoviš če jih malo bolj pozorno poslušaš. Se bi jih pa dalo pomoje hitro zdresirat, ko bi šlo zares. Zdaj samo lajajo iz opozicije
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sparkxl ()
Mislim, da ta četica dobiva zagon kot posledica splošnih razmer in nespametnih, škodljivih odločitev, ki se jih vedno teže skriva tudi preko msm.
bm1973 ::
AfD je kar lepo organizirana stranka, ki pač ne tuli v rog z MSM standardi.
KAr se tiče nemčije, bi bolje poskrbela zanjo kot kombinacija CSU/CDU...
Sc0ut ::
AfD je kar lepo organizirana stranka, ki pač ne tuli v rog z MSM standardi.
Afd ne bo na oblasti, ker je vseeno toliko pametnih nemcev, ki se prvič spominjajo nacistov in ki drugič, vedo, da jim pod Afd grozi nemški Maydan.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
Malidelničar ::
No, potrebno je vedeti, da se je z AfD-jem skregala celo Marine Le Pen
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
mtosev ::
AfD je smet stranka. Upam, da dobijo čim manj podpore.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Kot sem rekel, pustimo zdaj obe obrobji in AfD ter BSW, meni osebno je najbolj fascinantno, da 1) v Nemčiji FDP ne zmore dobiti velike podpore - če upoštevamo recimo zdaj libertarni pro-business globalni push pod duetom Trump&Musk ter uspeh Javierja Mileia ter 2) da Die Grünen še vedno niso ob popolnoma zgrešenem zelenem prehodu (ki ga zavračajo mase ljudstva po Evropi) po podpori padli na mejo nivoja vstopa v Bundestag.
Kako si to razlagate? So mladi v Nemčiji res anti-business? Pa veliko mladi Nemci vlagajo v ETF-e, imajo Trade Republic, številnim je v interesu delati v nemških srednje-velikih firmah t.i. Mittelstanda ....
Tega res ne razumem. Tudi kar sem hodil po Nemčiji (v glavnem službeno) so Nemci delovni, varčni, preudarni, spoštujejo posel .....
Kako si to razlagate? So mladi v Nemčiji res anti-business? Pa veliko mladi Nemci vlagajo v ETF-e, imajo Trade Republic, številnim je v interesu delati v nemških srednje-velikih firmah t.i. Mittelstanda ....
Tega res ne razumem. Tudi kar sem hodil po Nemčiji (v glavnem službeno) so Nemci delovni, varčni, preudarni, spoštujejo posel .....
NajiM ::
svecka ::
Malidelničar je izjavil:
Kot sem rekel, pustimo zdaj obe obrobji in AfD ter BSW, meni osebno je najbolj fascinantno, da 1) v Nemčiji FDP ne zmore dobiti velike podpore - če upoštevamo recimo zdaj libertarni pro-business globalni push pod duetom Trump&Musk ter uspeh Javierja Mileia ter 2) da Die Grünen še vedno niso ob popolnoma zgrešenem zelenem prehodu (ki ga zavračajo mase ljudstva po Evropi) po podpori padli na mejo nivoja vstopa v Bundestag.
tipično pozuabljaš na vse teroristične napade, klanja z noži, posilstva itd s strani ilegalnih migrantov. Statistika pove vse kdo največ problemov dela v Nemčiji procenutalno po populaciji.
Malidelničar je izjavil:
Tudi meni je to fascinantno. Še več...zadnjih nekaj tednov jim je podpira celo narasla na 14%.
Jaz si to razlagam kot rezultat 2 desetletja dolge zelene indoktrinacije. In koliko sem sam v stiku z nemci, oni še vedno verjamejo v zelene pravljice. Potrebno bo še veliko bolečine da se zbudijo iz transa in se preusmerijo
Kresnik ::
Malidelničar je izjavil:
Kot sem rekel, pustimo zdaj obe obrobji in AfD ter BSW, meni osebno je najbolj fascinantno, da 1) v Nemčiji FDP ne zmore dobiti velike podpore - če upoštevamo recimo zdaj libertarni pro-business globalni push pod duetom Trump&Musk
Po moje ta push kaj veliko uspeha izven ZDA ne bo imel. Se v ZDA je bolj tako-tako, malo poglej kak je bil odziv javnosti po umoru tiste direktorja zdravstvene zavarovalnice.
V Nemciji ti IG Metall in Ver.di pokazeta zobe, pa je v vladi krizni sestanek. IG Metall je se Muska uspel prizemljit.
Malidelničar je izjavil:
ter uspeh Javierja Mileia
Vprasanje kako uspesen je/bo Milei. Res je mocno uspel omejiti inflacijo (ampak to ni nek dosezek, pac ustavis tiskanje denarja), medtem mu pa revscina raste. Bomo videli ta uspeh cez 3-5 let. Morda pa bo uspel, ampak dvomim.
Poleg tega je znan citat da so "na svetu 4je tipi ekonomij. Razvite, nerazvite, Japonska in Argentina".
Malidelničar je izjavil:
ter 2) da Die Grünen še vedno niso ob popolnoma zgrešenem zelenem prehodu (ki ga zavračajo mase ljudstva po Evropi) po podpori padli na mejo nivoja vstopa v Bundestag.
To pa tudi jaz nimam blage. Od kod Nemcem ta ljubezen do Zelenih, pa so naredili konkretno vec skode kot koristi.
Malidelničar je izjavil:
Kako si to razlagate? So mladi v Nemčiji res anti-business?
Ne samo v Nemciji. Povsod. Zaupanje mladih in malo manj mladih (se pravi Milenijcev) v trenutni sistem je na dnu. Naj spet spomnim na tistega direktorja, ki so ga pred dobrim tednom ustrelili...
Malidelničar je izjavil:
Pa veliko mladi Nemci vlagajo v ETF-e, imajo Trade Republic, številnim je v interesu delati v nemških srednje-velikih firmah t.i. Mittelstanda ....
Kolikor jaz spremljam zadevo, Mittelstand in libertarianska ideologija ne gredo skupaj. Vecina vidi FDP Nemcijo kot mini-ZDA. Corpofevdalizem.
Malidelničar je izjavil:
Zaupanje v korporacije je na dnu, mladi prezirajo visoki/vodilni management (se enkrat, naj spomnim na ustreljenega direktorja) in naceloma ni veliko optimizma za prihodnost. IMHO je tudi pomanjkanje vere en element, saj nekdo, ki ni veren naceloma ni pripravljen na vecje zrtve, razen ce dobi zagotovila. Delovnost (bolj produktivnost; delavnost je strupeno jabolko), varčnost, preudarnost, spoštovanje posela; to niso zadeve, ki jih povprecen Nemec povezuje z tipi kot so FDP ali Elon Musk. Povprecen nemec tak sistem povezuje z goljufanjem in hinavscino.
arnecan1 ::
Malidelničar je izjavil:
Tudi meni je to fascinantno. Še več...zadnjih nekaj tednov jim je podpira celo narasla na 14%.
Jaz si to razlagam kot rezultat 2 desetletja dolge zelene indoktrinacije. In koliko sem sam v stiku z nemci, oni še vedno verjamejo v zelene pravljice. Potrebno bo še veliko bolečine da se zbudijo iz transa in se preusmerijo
Ja, ta fasciniranost z Zelenimi, ni mi jasno, od kod še vedno podpora.
Ali je res toliko indoktriniranih Nemcev, zravne pa še velik delež v Nemčiji živečih Turkov, Sirijcev in ostalih "vojnih" migrantov? Drugače si ne znam razlagati, da nekdo uniči gospodarstvo, potem pa še zna biti tretja ali četrta stranka na volitvah in bo mogoče brez nje celo težko sestaviti novo vlado?
Malidelničar je izjavil:
Mladi v Nemčiji dobro živijo na račun svojih staršev. živijo doma, malo delajo, imajo zadnji telefon, life is good...
Ko se odselijo, jih država ujčka s socialno podporo.
Pametni gredo pa po diplomi tako ali tako delat v nemška podjetja v ZDA.
FrRoSt ::
Malidelničar je izjavil:
Mešaš stvari, ki nimajo čisto nič skupnega, razen tega, da so se znašle ob istem času na istem mestu!?
1) mladi so premajhna in preslabotna sila, da bi se razmere lahko obrnile
2) volitve ne bodo spremenile ničesar
3) Nemčija bo še naprej počasi tonila
Poiskati je potrebno alternative in se obrniti, prestrukturirati drugam!
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
fikus_ ::
Po 2008/2009 krizi se je DE gospodarstvo obrnilo na Kitajski trg in še energente so imeli poceni.
Kam se bodo pa obrnili sedaj? Kam bodo prodajali svoje avtomobile? Jeklarne, kemično industrijo in podobno energetsko obremenjene zadeve zapirajo ali selijo izven EU....
Kam se bodo pa obrnili sedaj? Kam bodo prodajali svoje avtomobile? Jeklarne, kemično industrijo in podobno energetsko obremenjene zadeve zapirajo ali selijo izven EU....
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
pegasus ::
V Hamburgu sem videl ogromno ladijo, ki tedensko izvaža nemški štirikolesni pleh v Afriko ...
Daniel ::
Zaenkrat pač upajo, da jih bo rešil trgovinski sporazum z južno ameriko. Da bojo oni tja revežem prodajali predrage avte in od tam uvažali poceni hrano.
Prav nič jih ne moti, da se tam za to izsekavajo gozdovi, da se poceni redi še več živine, niti, da so tam dovoljeni rastni hormoni, antibiotiki in škropiva, ki so v eu že dolgo prepovedani... Samo, da se trži, to jim je edina skrb.
Prav nič jih ne moti, da se tam za to izsekavajo gozdovi, da se poceni redi še več živine, niti, da so tam dovoljeni rastni hormoni, antibiotiki in škropiva, ki so v eu že dolgo prepovedani... Samo, da se trži, to jim je edina skrb.
V EU parlamentu nek sporazum z J Ameriko o sprostitvi trgovanja na področju kmetijskih pridelkov? Morajo ga potrditi, FR kmetje so se že nekaj puntali, ....
Kaže da ima EU v načrtu dati raji "poceni kruh in cenene igre", samo da bo mir, četudi gre kasneje v tri krasne vse skupaj.
Kaže da ima EU v načrtu dati raji "poceni kruh in cenene igre", samo da bo mir, četudi gre kasneje v tri krasne vse skupaj.
Po 2008/2009 krizi se je DE gospodarstvo obrnilo na Kitajski trg in še energente so imeli poceni.
Kam!?? KAM!??
Krčili se bodo! Tako, kot vsa ostala evropa!! Za kaj drugega ocitno niso sposobni!?
Razlika med Šultzem in Milejem je ta, da je hotel Sulch z denarjem zagnati gospodarstvo v prestrukturiranje, Mile je pa proti in pravi, da rabi gospodarstvo samo dobre ukrepe!?
+ podpira in stopnjije vijno v Ukrajini!!
Potem bodo pa še bolj v dreku!
Pa smo pomovno pri nemški naivnosti!? Iz dežja pod kap!
Bo sedaj Trump začel svij mandat in diktat, tudi evropi.
Pa da vidimo, kam bodo šle stvari!?
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
V Hamburgu sem videl ogromno ladijo, ki tedensko izvaža nemški štirikolesni pleh v Afriko ...
Pa tebi se vsaj približno sanja kakšna je razlika med kupno močjo afrike in kitajske? Ti tvoji 4kolesniki so kaplja v morje
Dejansko ni samo nemčija v peesdi, ampak cela EU. Eni to bolj čutijo, drugi manj. Investicij v R&D izven automobilske industrije praktično ni. Ves naš denar sedi na bančnih računih. Ni inovacij, samo stagnacija. Kar pa je še najhujše...ni vizije. Idioti v bruslju si samo čohajo glave in riti, nič kaj drugače ni v vladah. Kako naprej se nobenemu ne sanja. Super Mario je dal lepo poročilo kako naprej. Doživel je 1 dan pozornosti in je že šlo v pozabo.
Če kdo misli da je v USA kaj boljše, se moti. Tam prosperira samo tech sektor, od katerega pa velika večina ljudi nima kaj dosti. Njihove neenakosti si ne želimo.
Cela EU se gre zdaj to, kar se italija gre že desetletja....la dolche vita. Life is good, delamo vedno manj, predvsem konkretno manj od usa in kitajske.
V svetovnem merilu usa v r&d investicijah predstavlja preko 40%, mi niti 20%. In večina od tega gre v avtomobilsko industrijo. In kakšen faktor v tej celotni sliki točno si ti?
Kot kaže si zadovoljen s svojim vrtičkom?
svecka, bm1973, Kresnik - a lahko potemtakem govorimo o nihilizmu nemških mladih?
Da se je pojavila neka destruktivnost - najprej leta 2008 v Evropi s Podemos/Occupy Wall Street, Nemčija je pa dobro pregurala in so mladi zato izjemoma zajahali val zelenih politik - zdaj pa kot pravite, v ZDA imajo mladi izbiro, naredijo kariero na East/West Coast/Texas Triangle, imajo low-tax okolje za nov biznis, ali pa se grejo homesteading, v Nemčiji so pa nihilisti in ne vidijo zase finančne računice, ker ne bodo podedovali zlatih povojnih let, kot so jih boomerji?
Da se je pojavila neka destruktivnost - najprej leta 2008 v Evropi s Podemos/Occupy Wall Street, Nemčija je pa dobro pregurala in so mladi zato izjemoma zajahali val zelenih politik - zdaj pa kot pravite, v ZDA imajo mladi izbiro, naredijo kariero na East/West Coast/Texas Triangle, imajo low-tax okolje za nov biznis, ali pa se grejo homesteading, v Nemčiji so pa nihilisti in ne vidijo zase finančne računice, ker ne bodo podedovali zlatih povojnih let, kot so jih boomerji?
Saj je Sparkxxl napisal...
EU je v fazi la dolche vita...
Dokler bo sociala furala, bo šlo. Kaj bo kasneje, ne vem. Čas za orožni list?!?!?!
EU je v fazi la dolche vita...
Dokler bo sociala furala, bo šlo. Kaj bo kasneje, ne vem. Čas za orožni list?!?!?!
Malidelničar je izjavil:
v Nemčiji so pa nihilisti in ne vidijo zase finančne računice, ker ne bodo podedovali zlatih povojnih let, kot so jih boomerji?
Mladi imajo zdaj take pogoje za delo in učenje, kot jih še ni bilo...
Sam so preprosto leni, ker jim ni treba, ker mislijo, da imajo vse...
bm1973: ne vem, kar govorimo o Nemčiji, morda tvoje pisanje velja za ZDA. Mladi Nemci očitno vidijo, da dejansko nimajo šans za finančno samostojnost in da nekaj ustvarijo, ker imajo tako ješčo državo, Europe-style.
Telbanc ::
Bolje bi blo da že zaj na volitvah zmaga AFD. Kot na naslednjih volitvah.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
hamez66 ::
Iz stališča zelenosti je edino pravilno, da Nemčija propada, glede na to, da so paradni konj Nemčije 2 tonski osebni avtomobili, in da je interes prodajalcev avtomobilov, da stranke avtomobil čim večkrat menjajo. Naj imajo zeleno in naj propadejo, če jim tako paše. Pač od debilnih ukrepov, kot so poviševanje davkov (zeleni kuponi ali pri nas nepremičninski davek), ne bo pozitivnih rezultatov, ker je državni aparat itak prenažrt z denarjem.
Daniel ::
Ja, ta logika ne gre ravno skupaj. Biti zelen in obenem producirati in prodati čim več novih, novejših, najnovejših... Verjetno imajo med politiki iste ljudi kot pri nas. Take, ki niso bili za kam drugam...
avani12 ::
Glede afd, jaz se spomnim enega Rebeka, kjer so se najstnice izjavljale, da so za afd. Staranja je tudi zelo popularna na tiktoku in je kul med mladimi, na vzhodu celo 40%. Na zvezni ravni je pa tako med mladimi:
Afd 22%
Zeleni 18%
Pa še vir https://europeanconservative.com/articl...
Po moje je največji problem Nemčije FDP, Ker ima nemogoče vodstvo. Nemci bi najbolj rabili eno DOGE stranko, in fdp je še najbližje temu. Torej deregulacija, manj države, večja učinkovitost, konec brezveznih projektov, manj davkov. Vse ostale stranke so žal pro-avtoritarian, torej več države. Cdu celo proti karjsnikoli spremembam.
Afd 22%
Zeleni 18%
Po moje je največji problem Nemčije FDP, Ker ima nemogoče vodstvo. Nemci bi najbolj rabili eno DOGE stranko, in fdp je še najbližje temu. Torej deregulacija, manj države, večja učinkovitost, konec brezveznih projektov, manj davkov. Vse ostale stranke so žal pro-avtoritarian, torej več države. Cdu celo proti karjsnikoli spremembam.
Malidelničar je izjavil:
bm1973: ne vem, kar govorimo o Nemčiji, morda tvoje pisanje velja za ZDA. Mladi Nemci očitno vidijo, da dejansko nimajo šans za finančno samostojnost in da nekaj ustvarijo, ker imajo tako ješčo državo, Europe-style.
Kako da ne?
Delaš en teden, pa si kupiš računalnik plus tečaje na Udemy. Pic of kake...
Nemčija je še vedno manj ješča od Slovenije. Davki so tam tam, socialni prispevki pri nas so ubitačni za visoke plače.
Iz stališča zelenosti je edino pravilno, da Nemčija propada, glede na to, da so paradni konj Nemčije 2 tonski osebni avtomobili, in da je interes prodajalcev avtomobilov, da stranke avtomobil čim večkrat menjajo. Naj imajo zeleno in naj propadejo, če jim tako paše. Pač od debilnih ukrepov, kot so poviševanje davkov (zeleni kuponi ali pri nas nepremičninski davek), ne bo pozitivnih rezultatov, ker je državni aparat itak prenažrt z denarjem.
Če propade Nemčija, gre cel EU v k***c. Preveč firm vezano na avtomobilsko industrijo, pri nas 50% izvoza.
Dejstvo je, da se je državni aparat razpasel, napredka tam ni, ker ni potreben, zakaj že, odpušča se ne, pravzaprav se celo zaposluje (Tako Nemčija rešuje problem nezaposlenosti - zaposlitve v javnem sektorju), javni sektor je VELIKA volilna baza.
Nemčija se gre zelene, zraven pa računa, da jim bodo manjko energije dobavile ostale države. Kar nabija ceno elektrike po teh državah in na splošno.
Meni so Britanci že 6-7 let nazaj rekli, če Nemčija prevzame EU vodenje, bo šlo vse v 3PM... Očitno so imeli prav...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bm1973 ()
Tudi v EU je javni sektor končna publika in ne realnosektorska zalega - nekdo je enkrat sicer zapisal, da ni prišlo v Sloveniji do evropeizacije ampak obratno, v EU je prišlo do slovenizacije.
Picture of excrements? Jebena amigdala, očitno bi bilo potrebno nekaj metati v nekoga...
Picture of excrements? Jebena amigdala, očitno bi bilo potrebno nekaj metati v nekoga...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()
Meni so Britanci že 6-7 let nazaj rekli, če Nemčija prevzame EU vodenje, bo šlo vse v 3PM... Očitno so imeli prav...
Nemčija vodi EU že od vsega začetka, zato je britansko blebetanje brezpredmetno. In ravno oni pametujejo...po izhodu gospodarsko tonejo, drsijo v autoritarnost in irelevantnost.
In pri njih se odvija točno ista scena kot marsikje v EU: establišment je tako zelo zayebal, da je zdaj Farange v naglem vzponu. Musk mu bo bojda doniral 1 mio usd. In politiki in medijem se dobesedno trga ob tem novici. Bojda je to ful problem. Celo tako velik problem, da so pripravljeni zakonodajo spremeniti zaradi tega. Fun fact...Blackrockov šef Fink je Starmerju doniral kar nekaj miljonov. To pa ni noben problem ne za politiko, ne za medijsko greznico
Glede afd, jaz se spomnim enega Rebeka, kjer so se najstnice izjavljale, da so za afd. Staranja je tudi zelo popularna na tiktoku in je kul med mladimi, na vzhodu celo 40%. Na zvezni ravni je pa tako med mladimi:
Afd 22%
Zeleni 18%
Ja sej kot sem spraševal, zakaj za FDP ne potegne? Je to samo problem vodstva stranke?
Ali nihilizem in obup (burn-everything-to-the-ground)?
avani12 ::
Kolikor vem, je vodstvo zanič, zelo zanič. Lindner je zelo obogatel odkar je v vodstvu stranke. Moj vtis je, da jo uporablja za svoj fevd. Saj bodo verjetno izpadli iz parlamenta.
Je pa škoda, ker je v drugi vrsti nekaj zelo sposobnih politikov, npr Volker wissing. Tudi npr. Pistorius pri SPD bi bil zelo dober kancler. Na srečo ima Nemčija dovolj velik bazen sposobnih ljudi.
Je pa škoda, ker je v drugi vrsti nekaj zelo sposobnih politikov, npr Volker wissing. Tudi npr. Pistorius pri SPD bi bil zelo dober kancler. Na srečo ima Nemčija dovolj velik bazen sposobnih ljudi.
mtosev ::
Jaz npr navijam za veliko koalicijo med CDU/CSU in SPD.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Malidelničar je izjavil:
Afd 22%
Zeleni 18%
Ja sej kot sem spraševal, zakaj za FDP ne potegne? Je to samo problem vodstva stranke?
Ali nihilizem in obup (burn-everything-to-the-ground)?
Za POTEGNIT rabiš vizijo!! Pa smo ponovno pri nemški naivnosti! Nemci so zadevo malce naivno in na lahko razumeli in vzeli. Verjetno zato, ker so v slepi pegi in ne morejo objektivno razumeti in videti stvari!?
So preveč pomembni, da bi jim spusrili Rusijo zraven, ker bi bili preveč močni in seveda tudi neodvisni!! Anglosasi so jih minirali, tako kot so jim minirali plinovod z rusijo!!
Torej, potrebuješ vizijo in vizionarja! Tega pa nemčija nima! Vsaj trenutno ne! Strinjajo se menda samo v tem, da je za to kriva Angela Merkel!!
Bog naj jim pomaga, če imajo samo v drugi vrsti sposobne politike!! Bodo morali skuriti prvo tiste v prvi vrsti!?
Naliti si bodo morali čistega vina!! Ali je to nespotizem, je pa že drugo vprašanje!?
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Mr.B ::
Ne bo..
Imeli smo na blagoslovljenih medijih, kdo bo zmagal v Ameriki, pa je zmagal Trump, enako se je zgodilo v Romuniji. V nemčiji bo isto, razen če misliš da bodo Truki in Sircij imeli volilno pravico, or...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Miki N ::
Ne bo..
Imeli smo na blagoslovljenih medijih, kdo bo zmagal v Ameriki, pa je zmagal Trump, enako se je zgodilo v Romuniji. V nemčiji bo isto, razen če misliš da bodo Truki in Sircij imeli volilno pravico, or...
Kaj hočeš povedat? Da je možno da afd pelje vse scat? Ni nemogoče. Ampak scenarij v teh primerih je zdaj že stalnica v eu: koalicija luzerjev, zmagovalec potisnjen na stran
Res je...predvsem če to sodelovanje pelje v untergang. Kar jim je skupaj res odlično uspelo
Mr.B ::
Res je...predvsem če to sodelovanje pelje v untergang. Kar jim je skupaj res odlično uspelo
Trenutno so svoje skozi glavo no zid na glavo... krivi zgolj njihova mentaliteta. Rusija in njeni energenti so zgolj izgovor.
Germany Is Unraveling Just When Europe Needs It Most
High energy costs and slumping exports have made German households €2,500 poorer and the decline threatens to become irreversible.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
roCkY ::
Ampak scenarij v teh primerih je zdaj že stalnica v eu: koalicija luzerjev, zmagovalec potisnjen na stranIn prav je tako. Solistov in samodržcev nihče ne mara. Potrebno je sodelovanje.
Kdo pa je samodržec in solist? Najprej politiki levice v veliki večini primerov. Medijsko so marsikje predstavljeni kot povezovalni a praksa govori drugače. Predvsem leva stran praktično nikjer noče sprejet nobenih idej z desne.
Glej Slovenijo, Kanado, Avstralijo,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Merklova se poslavlja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7430 (4553) | Invictus |
» | Der Untergang: Angela MerkelOddelek: Loža | 5303 (4276) | Zheegec |
⊘ | Volitve v Nemčiji končane (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 64749 (50384) | AndrejO |
⊘ | Volitve po Evropi (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Problemi človeštva | 140822 (111588) | Truga |