Forum » Elektrotehnika in elektronika » Rdeči gumb Tunstall piperfon, reprogramiranje klicnih štev.
Rdeči gumb Tunstall piperfon, reprogramiranje klicnih štev.
atis ::
Imam rabljeno to napravo, namenjeno osebam, ki s pritiskom na gumb, ki je na zapestici sproži klicanje tel.štev. , ki so
vnesene vnapravo. Kupljeno pri MKS Lj leta 2014. Na klice se odzovejo, tako da nevem ali še obstajajo.
Imajo sicer spletno stran, po mojem ni ažurana oz. je mrtva.
Ali bi kdo znal vnesti nove telef.štev, na hrbtni strani je vhod, ki je namenjen programiranju.
Hvala za pomoč! Marjan
vnesene vnapravo. Kupljeno pri MKS Lj leta 2014. Na klice se odzovejo, tako da nevem ali še obstajajo.
Imajo sicer spletno stran, po mojem ni ažurana oz. je mrtva.
Ali bi kdo znal vnesti nove telef.štev, na hrbtni strani je vhod, ki je namenjen programiranju.
Hvala za pomoč! Marjan
Jure14 ::
Kakšen priključek pa je to na zadnji strani?
Za telefonsko žico, za mrežni kabel, USB?
Tašča je imela en GSM telefon s 3. gumbi, ki se ga je preko SMS programiralo.
Nekatere naprave se tako programirajo, da v tisto luknjo navaden telefon vtakneš, pa odtipkaš številko, pa si jo naprava zapomni.
Za telefonsko žico, za mrežni kabel, USB?
Tašča je imela en GSM telefon s 3. gumbi, ki se ga je preko SMS programiralo.
Nekatere naprave se tako programirajo, da v tisto luknjo navaden telefon vtakneš, pa odtipkaš številko, pa si jo naprava zapomni.
Hvala za oba odgovora!
Za boljše razumevanje. Naprava se priključi na analogni telefon. Ima 4 vhode: 1.izhod na analogni telefon,
2. Vhod Line iz omrežja. 3.AUX za programing. 4.Napajanje
Vse 4 so ralične oblike (verjetno da ne pomešaš) Ta 3. AUX je enake oblike kot standard, vendar širši.
misek: to sem vse pregledal, šel sem tudi na stran od Tunsall lifeline ali piperfon, vendar nisem našel kaj
v zvezi z vnosom številk. Po mojem imajo program samo pooblaščeni prodajalci. Lahko kakšen maher?
Jure14: Hvala, vendar ni za digitalne telefone. Lahko pa kliče na mob. telefone.
Leta 2014 smo dali 430€, se mi zdi škoda za odpad, dal bi ga sorodniku, ki ga seda rabi.
Za boljše razumevanje. Naprava se priključi na analogni telefon. Ima 4 vhode: 1.izhod na analogni telefon,
2. Vhod Line iz omrežja. 3.AUX za programing. 4.Napajanje
Vse 4 so ralične oblike (verjetno da ne pomešaš) Ta 3. AUX je enake oblike kot standard, vendar širši.
misek: to sem vse pregledal, šel sem tudi na stran od Tunsall lifeline ali piperfon, vendar nisem našel kaj
v zvezi z vnosom številk. Po mojem imajo program samo pooblaščeni prodajalci. Lahko kakšen maher?
Jure14: Hvala, vendar ni za digitalne telefone. Lahko pa kliče na mob. telefone.
Leta 2014 smo dali 430€, se mi zdi škoda za odpad, dal bi ga sorodniku, ki ga seda rabi.
Misek: Čaki, čaki, ma kaj sem to spregledal? Joj kakšna mona!
Hvala, grem v akcijo. O uspehu povem.
Hvala, grem v akcijo. O uspehu povem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Klic iz +333Oddelek: Loža | 10152 (9100) | St235 |
» | Kakšen Telefon za Siol IP telefonijoOddelek: Omrežja in internet | 6544 (4550) | x.sci |
» | Voip telefon SKYPE BRONDIOddelek: Omrežja in internet | 4457 (3626) | leechen |
» | Kje dobit spodobne VoIP telefone z Ethernet vmesnikom ( za T-2 rabim)Oddelek: Omrežja in internet | 3284 (2402) | netko |
» | ADSL brez ISDN že prihodnje leto? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14793 (10680) | Bistri007 |