Forum » Izdelava spletišč » HITROST.COM - preverjanje domene in hitra registracije tretje osebe
HITROST.COM - preverjanje domene in hitra registracije tretje osebe
HotBurek ::
Dobro jutro.
Evo, fantje in dekline, sledeča izkušnja v vednost.
HITROST.COM omogoča, da na spletni strani preveriš, če je domena frej za različne pogoste končnice.
Danes sem opazil, da so me že drugič "zajebali".
Prvič z domeno miamiprice.com, drugič z dropmethis.com. V obeh primerih je bila domena, katero sem preverjal, če je frej, kak teden kasneje registrirana.
To pa ne pomeni, da vsak drek za input avtomatsko registrirajo.
Torej v vednost, če si preko HITROST.COM vmesnika ogledujete, ali je določena domena frej, in če je, pa da vam interni filing pravi, da je domena dobra, potem jo prec naročte/kupte.
---
Kar se tiče njihovega supporta, vmesnika in ostalo, so mi top of the top. Nobenih problemov.
Mogoče se oni niti ne ukvarjajo s tem, ampak zgolj uporabljajo interface od "tretje zabave", in drugi ribarijo.
Evo, fantje in dekline, sledeča izkušnja v vednost.
HITROST.COM omogoča, da na spletni strani preveriš, če je domena frej za različne pogoste končnice.
Danes sem opazil, da so me že drugič "zajebali".
Prvič z domeno miamiprice.com, drugič z dropmethis.com. V obeh primerih je bila domena, katero sem preverjal, če je frej, kak teden kasneje registrirana.
To pa ne pomeni, da vsak drek za input avtomatsko registrirajo.
Torej v vednost, če si preko HITROST.COM vmesnika ogledujete, ali je določena domena frej, in če je, pa da vam interni filing pravi, da je domena dobra, potem jo prec naročte/kupte.
---
Kar se tiče njihovega supporta, vmesnika in ostalo, so mi top of the top. Nobenih problemov.
Mogoče se oni niti ne ukvarjajo s tem, ampak zgolj uporabljajo interface od "tretje zabave", in drugi ribarijo.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj vse potrebujem za svojo email domeno?Oddelek: Omrežja in internet | 2653 (1982) | Reaper |
» | postavitev spletne strani in domene.comOddelek: Izdelava spletišč | 3396 (301) | FireSnake |
» | Povezava domene z google sitesOddelek: Pomoč in nasveti | 1236 (1099) | Ales |
» | Spletno gostovanje (E-streznik)Oddelek: Izdelava spletišč | 3997 (2947) | neoserv |
» | Host za JoomloOddelek: Izdelava spletišč | 2134 (1477) | JayKay |