Forum » Pomoč in nasveti » Hardware problem
Hardware problem
3J ::
Računalnik mi noče loadad v windowse. Začel se je ko so se mi začel pojavljat kr ene napake, in sm se odloču da formatiram disk. Potem hočem naložit winse in mi pokaže blue-screen. Ql uredu, najbrž je kej sfukam cede, probam naložit windows 98 in se vse naloži normalno. Zaženem še enkrat, in ko mi vse zloada se mi komp restira(in tako naprej) .
Pol dam enmu frendu zrihtat in mi lepo delajo win xp, probam naložit ene programe, zaženem in po minuti spet reset. Delu mi je edin windows media player, pa eni manj zahtevni programi, špile tud niso delale. Zamenjam matično, spet noče pridt u win, sam pokaže win xp in spet se magična zgodba ponovi.
Kva je kle narobe če mi lahko kdo pomaga!!!
Pol dam enmu frendu zrihtat in mi lepo delajo win xp, probam naložit ene programe, zaženem in po minuti spet reset. Delu mi je edin windows media player, pa eni manj zahtevni programi, špile tud niso delale. Zamenjam matično, spet noče pridt u win, sam pokaže win xp in spet se magična zgodba ponovi.
Kva je kle narobe če mi lahko kdo pomaga!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen/zatikajoč PC in internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1475 (1204) | s6c-gEL |
» | Hp 8510p + WinXP ProOddelek: Pomoč in nasveti | 1455 (1343) | Pyr0Beast |
» | Windows Vista 64 bit build 5308Oddelek: Operacijski sistemi | 1472 (1114) | aljo82 |
» | Linux čudni problemi z novim računalnikomOddelek: Operacijski sistemi | 1038 (936) | @ljash |
» | Crknjen računalnik že ob nakupu...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1021 (774) | Grey |