Forum » Omrežja in internet » RASPPPOE in Hibernacija
RASPPPOE in Hibernacija
Sci-Fi ::
No problem je verjetno razviden že iz naslova.
V glavnem:
Na računalo sem si namestil raspppoe in ga nastavil da je "zmeraj gor", vse lepo in prav. stvar odlično funkcionira in je oh in sploh.
Imam pa naslednjo težavico. Ker je povezava "zmeraj gor", mi rač javi, ko hočem hibernirat, da se ne more, ker je aktivna internetna povezava.
Kul.
kliknem na dva monitorčka, ki predstavljata adsl povezavo in jo disalam. Lepo. Se da. Ampak ko ponovno poizkusim hibernirati, mi sistem javi isto napako.
Vprašanje je torej kako bi pripravil mašino skupaj s sistemom, da bi se hibernirala kljub aktivni povezavi.
Sem preiskal arhiv foruma pa nisem našel rešitve, zato me zanima, če je imel kdo podoben problem, pa mu ga je uspelo rešit.
Bi blo priročno, da ne bi blo treba zmeri ugašat. :)
Hvala
V glavnem:
Na računalo sem si namestil raspppoe in ga nastavil da je "zmeraj gor", vse lepo in prav. stvar odlično funkcionira in je oh in sploh.
Imam pa naslednjo težavico. Ker je povezava "zmeraj gor", mi rač javi, ko hočem hibernirat, da se ne more, ker je aktivna internetna povezava.
Kul.
kliknem na dva monitorčka, ki predstavljata adsl povezavo in jo disalam. Lepo. Se da. Ampak ko ponovno poizkusim hibernirati, mi sistem javi isto napako.
Vprašanje je torej kako bi pripravil mašino skupaj s sistemom, da bi se hibernirala kljub aktivni povezavi.
Sem preiskal arhiv foruma pa nisem našel rešitve, zato me zanima, če je imel kdo podoben problem, pa mu ga je uspelo rešit.
Bi blo priročno, da ne bi blo treba zmeri ugašat. :)
Hvala
Sci-Fi is the best way to dream
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Slovenski torrent trackerOddelek: Omrežja in internet | 32829 (25514) | Mavrik |
» | Računalniški praktikumOddelek: Šola | 2324 (1553) | WarpedGone |
» | [Windows Vista] Izboljšanje zagonskega časa s pomočjo Windows Performance Toolkit (WP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11981 (8965) | vbohinc |
» | [Win XP SP2] Ura zaostaja oz. dela neumnostiOddelek: Operacijski sistemi | 1451 (1235) | SkIDiver |
» | Zagon Windows pri prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2516 (2006) | Gundolf |