Forum » Pomoč in nasveti » Problem z zvokom
Problem z zvokom
Denji85 ::
Zdravo,
imam en problem, ki mi bo požrl živce. Preselil sem se v novo stanovanje in ko sem na novo priklopil zvočnike kar naenkrat ne delajo. Če jih dam priklopim na drug komp delajo. Gonilnike imam najnovejše. Tudi v winsih jih imam enablane. A zvoka ni. Dela mi zvok samo, če izberem v winsih zvok preko ekrana.
A moji logitech zvočniki ne delajo. A ima kdo kako idejo kaj je fora? Ker vse kar sem naredil je, da sem jih izklopil, prenesel na novo lokacijo in ponovno konektal. To je pa to.
imam en problem, ki mi bo požrl živce. Preselil sem se v novo stanovanje in ko sem na novo priklopil zvočnike kar naenkrat ne delajo. Če jih dam priklopim na drug komp delajo. Gonilnike imam najnovejše. Tudi v winsih jih imam enablane. A zvoka ni. Dela mi zvok samo, če izberem v winsih zvok preko ekrana.
A moji logitech zvočniki ne delajo. A ima kdo kako idejo kaj je fora? Ker vse kar sem naredil je, da sem jih izklopil, prenesel na novo lokacijo in ponovno konektal. To je pa to.
jonystar ::
Če si probal čisto vse in 100% ni software napaka ti predlagam da kupiš USB audio adapter. Če ne misliš kupovati nove matične, bo še najceneje. Npr. https://www.mlacom.si/komponente/i_2800...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ZVOK NE delaOddelek: Operacijski sistemi | 2062 (1715) | Facebook dev |
» | Upravljanje glasnosti preko TV daljincaOddelek: Zvok in slika | 1750 (1194) | bosslipxx |
» | Zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 2170 (1219) | Han |
» | Zvočniki ne delajo (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 3959 (3656) | zwerca |
» | brnenje v zvočnikihOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7602 (5378) | bullet321 |