Forum » Loža » "pametna" straniščna školjka
"pametna" straniščna školjka
pero50 ::
Pozdrav.
Ziher si je kdo od vas že vzel čas in naštudiral to zadevo in si nabavil kakšen bolj napreden WC.
Hočem da ima WC sledeče zadeve
- brezrobi
- funkcijo bideja
- gretje pokrova
- da ne stane 4 jurje
- bonus: zračenje oziroma odzračevanje
predpripravo imam 110.366.00.5, kombifix od geberita do tja je napeljana elektrika.
Ima kdo nagledano ali že zmontiran WC, ki bi ustrezal mojim zahtevam?
Časovno se mi ne mudi, tako da je bp iz tujine.
Ziher si je kdo od vas že vzel čas in naštudiral to zadevo in si nabavil kakšen bolj napreden WC.
Hočem da ima WC sledeče zadeve
- brezrobi
- funkcijo bideja
- gretje pokrova
- da ne stane 4 jurje
- bonus: zračenje oziroma odzračevanje
predpripravo imam 110.366.00.5, kombifix od geberita do tja je napeljana elektrika.
Ima kdo nagledano ali že zmontiran WC, ki bi ustrezal mojim zahtevam?
Časovno se mi ne mudi, tako da je bp iz tujine.
pegasus ::
+1 zainteresiran. Slišim da si folk naroča wcje prek amazona iz japonske, nisem se pa še poglobil v detajle.
hotig ::
Gagatronix je izjavil:
Kje ti Danjela vidis ? V speglu ?
Ma ne no, sam glede na OPove zahteve in tvoj prvi komentar sem avtomatsko predpostavil, da ma on spet tiste dneve v mesecu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Omejitve 40 in 60 na izvozih AC (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8023 (5596) | Comandante |
» | Sestava jedilnika mišična masaOddelek: Loža | 2850 (2096) | dela |
» | čudne stvari, čudne številke, sanje katere se zgodijo, bog (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10121 (8200) | GupeM |
⊘ | Predlog: oddelek za sproščen in nemoderiran chat (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8787 (7694) | hojnikb |
» | O smrti in življenju po njej (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 9236 (7013) | c3p0 |