Forum » Programska oprema » html editor za redhat
html editor za redhat
xpozed ::
antje (dekleta?) nujno rabm vaso pomoc
Ze cel popoldne iscem nek spodoben html editor (neki na foro dreamweaver-ja bi rad) in za linux redhat 9 ne najdem nic spodobnega... Mozilla compozer mi ni vsec...
Torej ce kdo pozna kaksnega, ki ima gui in da ni zgolj urejevalnik kode...
Ze cel popoldne iscem nek spodoben html editor (neki na foro dreamweaver-ja bi rad) in za linux redhat 9 ne najdem nic spodobnega... Mozilla compozer mi ni vsec...
Torej ce kdo pozna kaksnega, ki ima gui in da ni zgolj urejevalnik kode...
moj_nick ::
Žal bo treba za kaj takega še počakat nekaj časa. V novicah je bilo, da se je nekdo spravil delat tak program, ampak to pa mislim da je tudi vse. Do takrat pa - happy viming/emacsing
Gandalfar ::
Ja, netscape composer mal rihtajo .. sej bo :)
Drgac je se komercialen IBMov Netsphear.. al pa Dreamweaver ponovem menda dost dobr dela skoz wine. Sam zato rabis ze dost zivcev (da si ga usposobis).
Drgac je se komercialen IBMov Netsphear.. al pa Dreamweaver ponovem menda dost dobr dela skoz wine. Sam zato rabis ze dost zivcev (da si ga usposobis).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri programi so najboljsi?Oddelek: Izdelava spletišč | 3198 (2065) | nobodyelse |
» | Kateri program za izdelavo spl.strani (enostaven)?Oddelek: Izdelava spletišč | 3373 (2434) | tomaz321 |
» | Adobe prevzema Macromedio!Oddelek: Novice / Ostale najave | 4530 (3695) | janezl |
» | dreamweaver pomočOddelek: Izdelava spletišč | 1999 (1664) | Tody |
» | FTPOddelek: Izdelava spletišč | 1236 (964) | macplus |