Forum » Omrežja in internet » router SMC7004
router SMC7004
sandik114 ::
Živjo!
Imam omenjeni router na katermu imam imam nastavljen domain name WORKGRUP in vklopljen DHCP, na PCju imam nastavljen in vpisan workgroup in na notesniku imam nastavljen in vpisan domain..Nasprotni računalniki se mi vidijo na njih pa se ne morem povezat in mi izpiše not Accessible..Kje tiči problem? Je to zaradi različnih nastavitev workgroupa in domene, kajti domene ne morem oz. ne smem spreminjati na notesniku..
Hvala
LP
-------------
tole bolj spada pod internet, premikam --predator
Imam omenjeni router na katermu imam imam nastavljen domain name WORKGRUP in vklopljen DHCP, na PCju imam nastavljen in vpisan workgroup in na notesniku imam nastavljen in vpisan domain..Nasprotni računalniki se mi vidijo na njih pa se ne morem povezat in mi izpiše not Accessible..Kje tiči problem? Je to zaradi različnih nastavitev workgroupa in domene, kajti domene ne morem oz. ne smem spreminjati na notesniku..
Hvala
LP
-------------
tole bolj spada pod internet, premikam --predator
- premaknil iz Strojna oprema: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako nastaviti LAN?Oddelek: Omrežja in internet | 11607 (7277) | Tomi |
» | prosim pomoč pri mreži ter internetuOddelek: Omrežja in internet | 2747 (2543) | boych |
» | HomenetworkOddelek: Omrežja in internet | 3473 (2749) | MrStein |
» | Težave z XP SP2 DNS?Oddelek: Omrežja in internet | 1016 (904) | Ziga Dolhar |
» | WORKGROUP vs. DOMAINOddelek: Programska oprema | 948 (862) | andrej |