Forum » Omrežja in internet » Refresher
Refresher
VuLc4n0 ::
Rabim program ki je sposoben osvežiti internet stran vsaki 2 sekundi. Sicer OPERA to funkcijo ma sam vsaki/e 2,3 minuti/e dobim ''ta program je izvedel neveljavno operacijo....''
Sicer sem na download.com našel program imenovan ''refresher'' vendar osvežuje le vsakih 7 sekund.
help
Sicer sem na download.com našel program imenovan ''refresher'' vendar osvežuje le vsakih 7 sekund.
help
http://christinalake.cjb.net
Sci-Fi ::
Obstaja mod za Internet Explorer imenovan MyIE2.
V njem je možno osveževati pojubno stran, odprto v neaktivnem tabu tudi vsako sekundo. Ne vem sicer čemu bi bilo to koristno (dej povej ko me res zanima), ampak da se.
Link.
V njem je možno osveževati pojubno stran, odprto v neaktivnem tabu tudi vsako sekundo. Ne vem sicer čemu bi bilo to koristno (dej povej ko me res zanima), ampak da se.
Link.
Sci-Fi is the best way to dream
Sci-Fi ::
Ja tale mala stvarca ma tolk stvari, da kr težko verjameš.
Mi je tolk k srcu zrasla da ne vem kak bi se navadu nazaj na navadnega IE.
Se v bistvu sploh nočem :)
Mi je tolk k srcu zrasla da ne vem kak bi se navadu nazaj na navadnega IE.
Se v bistvu sploh nočem :)
Sci-Fi is the best way to dream
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chrome: nova beta, hitrejši pogon za Java Script, napoved nove podobe (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 25404 (22768) | MrStein |
» | FPSji in refresh rateOddelek: Igre | 4439 (2745) | gumby |
» | Klikanje v disku in zmrzovanjeOddelek: Strojna oprema | 3280 (2309) | e-marko |
» | Firefox 2.0.0.12 z resno varnostno luknjo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 11153 (6961) | Loki |
» | slo-tech slovenjenje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12453 (9298) | moj_nick |