Forum » Na cesti » Avto - VIN pod vetrobranskim steklom
Avto - VIN pod vetrobranskim steklom
miha1135899 ::
Pozdravljeni.
Pod vetrobranskim steklom nimam v okencku stevilke sasije, in ze na prejsnjem avtu je ni bilo.
Zanima me ali je kaj povezano z GDPR, ali rabis kaksno posebno luc da vidis, a je treba dat kontakt da projecira?
V glavnem, teorija da to pac odpade s sipe ocitno ne drzi
Pod vetrobranskim steklom nimam v okencku stevilke sasije, in ze na prejsnjem avtu je ni bilo.
Zanima me ali je kaj povezano z GDPR, ali rabis kaksno posebno luc da vidis, a je treba dat kontakt da projecira?
V glavnem, teorija da to pac odpade s sipe ocitno ne drzi
fikus_ ::
Nekateri avtomobili (predvsem starejši) nimajo VIN pod vetrobranskim steklom, ampak nekje drugje na plehu.
Na netu preveri, kje naj bi bila VIN za tvoj avto.
Na netu preveri, kje naj bi bila VIN za tvoj avto.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
feryz ::
Jaz jo tudi nimam, glanc nova zafira. Okenček je prazen.
Predvidevam da zaradi lopovov. Malo težje je avto ukrasti, v času digitalnih ključev. Kako minuto več jim vzame.
Predvidevam da zaradi lopovov. Malo težje je avto ukrasti, v času digitalnih ključev. Kako minuto več jim vzame.
miha1135899 ::
Prejsnji je bil 2015 zdajsnji je pa nov. Okencek verjetno ni sam sebi namen vseeno? V 9 letih bi se to lahko ukinilo?
fikus_ ::
Potem je "okenček" ostanek od naštancanega materiala ali uporabljajo še ista orodja,... številka je pa drugje.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Ahim ::
Mogoce nesmiselno vprasanje, ampak a si pogledal tisto okence iz razlicnih strani? Lahko da se vidi samo pod dolocenim kotom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Puch (Mercedes - Benz) razred G (G-Wagen, G-Klasse)Oddelek: Na cesti | 2473 (901) | matobeli |
» | Poliranje vetrobranskega steklaOddelek: Na cesti | 25575 (11373) | Smartydug |
» | Zatemnjeno vetrobransko okno na avtomobiluOddelek: Na cesti | 3819 (3291) | Engineer_ |
» | Kupujete rabljen avto? Vas zanima njegova zgodovina? Nič lažjega, tukaj je e-uprava! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 53159 (7443) | karafeka |
» | Kaj je dobro vedeti pred nakupom GPS naprave? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12411 (9101) | AtaStrumf |