Forum » Pomoč in nasveti » Težave s predvajanjem mp4 posnetka
Težave s predvajanjem mp4 posnetka
ananchel ::
Pozdravljeni.
V Windows Media Playerju poskušam predvajati en mp4 posnetek, pa mi ga noče. Naj povem, da sem ga na prejšnjem računalniku normalno predvajala z omenjenim programom, sedaj pa se ga ne da več odpreti.
Posnetek sem s prejšnjega računalnika skopirala na prenosni disk, vendar ga nisem nič spreminjala (da bi spreminjala format, ga skrčila ali karkoli; samo skopirala sem ga).
Sem poskušala tudi na enem drugem računalniku v media playerju, pa tudi noče.
V čem bi lahko bila težava?
V Windows Media Playerju poskušam predvajati en mp4 posnetek, pa mi ga noče. Naj povem, da sem ga na prejšnjem računalniku normalno predvajala z omenjenim programom, sedaj pa se ga ne da več odpreti.
Posnetek sem s prejšnjega računalnika skopirala na prenosni disk, vendar ga nisem nič spreminjala (da bi spreminjala format, ga skrčila ali karkoli; samo skopirala sem ga).
Sem poskušala tudi na enem drugem računalniku v media playerju, pa tudi noče.
V čem bi lahko bila težava?
errhec ::
Poizkusi še enkrat predvajati na starem PCju, in nato prenesi z drugim diskom oz USB-jem.
dd
ananchel ::
poskusi še z VLC playerjem
Se opravičujem za pozen odgovor. Sem čisto pozabila na to temo.
Niti VLC Player mi noče predvajat.
Kodeki ali kakšen drm ?
Lahko pojasniš, kaj misliš s tem?
Kateri kodek bi lahko manjkal?
Kaj pa je drm?
Poizkusi še enkrat predvajati na starem PCju, in nato prenesi z drugim diskom oz USB-jem.
Žal nimam več starega PC-ja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ananchel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predvajanje UHD filmov iz USb na Samsung 7Uhd 4K televizorju (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5501 (4094) | m0LN4r |
» | VLC player (MP4, 1080)Oddelek: Zvok in slika | 1694 (1588) | Hayabusa |
» | Razlika med formatoma zapisa...Oddelek: Zvok in slika | 2999 (2667) | Zvezdica27 |
» | Gledanje FULL HD na računalniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11804 (10679) | oracle |
» | predvajanje filmov.mkv na AMD Athlon 3000+Oddelek: Pomoč in nasveti | 5345 (4799) | gibaj |