Forum » Na cesti » Menjava vetrobranskega stekla - Rogelj Romat ali Carglass?
Menjava vetrobranskega stekla - Rogelj Romat ali Carglass?
makucv ::
Na pol leta starem avtu (škoda kamiq) mi je zgleda kamenček naredil veliko horizontalno razpoko par cm nad spodnjim robom stekla.
Ker je zelo slabo vidna sem jo opazil ko je ze 40cm dolga.
Steklo je ogrevano. Kdo od navedenih vgrajuje tovarniško steklo? Koga bolj priporočate?
Ker je zelo slabo vidna sem jo opazil ko je ze 40cm dolga.
Steklo je ogrevano. Kdo od navedenih vgrajuje tovarniško steklo? Koga bolj priporočate?
fikus_ ::
Pri Carglasu moraš zahtevati "Škoda" steklo (da bo napis na steklu kot je sedaj), sicer ti vgradijo "noname", ki pa je primerljivo originalnemu, verjetno celo isti proizvajalec.
Vztrajaj pri "Škoda" steklu, ker znajo nekateri komplicirati, ko prodajaš avto in ni original steklo.
Vztrajaj pri "Škoda" steklu, ker znajo nekateri komplicirati, ko prodajaš avto in ni original steklo.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Utk ::
Normalno, imaš nov avto pod garancijo, ti boš pa vozil nekam drugam. Naj pooblaščeni zamenja (ni nemogoče, da bojo oni peljali na carglass, ampak to je njihov problem). Ker ko ti čez pol leta crkne to ogrevanje, ali pa senzor za brisalce, ali pa nek radar, bo uradni servis to prevalil na šipo, in kdo ti bo potem to popravljal? Carglass ali Rogelj? Ne se zajebavat...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
starfotr ::
Če imaš zavarovanje, potem pelji na uradni servis. Če ga nimaš, potem pelješ kamorkoli želiš. Povsod imaš dobre in slabe delavce in rezervne kose.
wcpapir ::
Jaz bi peljal na uradni servis, ni malo strank s težavami pri Carglassu, da asistenčni sistemi niso dobro umerjeni itd. V kolikor ti vgradijo "ponaredek" pa nikoli več na zavarovanje ne dobiš originala.
Invictus ::
Če imaš zavarovana stekla, je najboljši uradni servis.
Tako boš dobil povrnjeno...
Tako boš dobil povrnjeno...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
borut_p ::
Uradni servis. S carglassom imam slabe izkusnje, tudi v barskih debatah se marsikaj slisi o njih.
delavec44 ::
Brez zavarovanja priporočam Novomat. Meni je ugodno in kakovostno uredil, tudi kamero in senzorje. PE Koper.
Sem dal pa neoriginal. Ni neke bistvene razlike.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
dussan ::
Brez zavarovanja priporočam Novomat. Meni je ugodno in kakovostno uredil, tudi kamero in senzorje. PE Koper.
Dobre izkušnje sem imel tudi jaz pri Novomatu v Trzinu. Kot navadno sem imel steklo počeno dan pred dopustom in so mi zadevo popravili takoj. Tudi uredili vse pri zavarovalnici.
Pri Carglass me niti niso poklicali nazaj :(
Na vsak način pa uradni servis, če je avto v garanciji.
asdf_jklc ::
Carglass-a se izogni v strašansko velikem ovinku. Njihova reklama je prispoda temu: velika kola maleni kurac.
Blinder ::
Naj ti sporocijo ceno pri Carglass preden jim prepustis avto ker mojo znanko so zeleli nategnit z neko oderusko ceno.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava vetrobranskega stekla (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 39510 (7506) | BCSman |
» | Carglass - alternative (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16336 (8128) | escanor |
» | Počeno vetrobransko stekloOddelek: Na cesti | 2668 (2470) | Mare2 |
» | Pozor pri Carglassu "originalni" nateg stoletja (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 20309 (16416) | mihec500 |
» | Carglass in "original" stekloOddelek: Na cesti | 9709 (8159) | bastadu |