» »

NBA sezona 2024-2025

NBA sezona 2024-2025

Temo vidijo: vsi
««
46 / 80
»»

Gremio ::

Udarec?

Legon ::

Z irvingom so se dobesedno stisnili v kot. Če mu ne dajo max years+sallary ali pripeljejo KD sem prepričan, da bo drugo sezono igral drugje. S tem, da njegov max ne bo poceni, pa tu tudi najmlajši ni ni.

Ampak počakajmo še par tekem, če bodo sploh ujeli playin letos.

Kar se poškodbe tiče, pa ni bilo udarca ampak si je konkretno nategnil ligamente, upajmo da ne celo kaj natrgal. Čevapi so jeba, nimaš kaj. Sploh ti v Dallasu so še posebej nevarni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

GupeM ::

Ufff... Vidim ja. Problem je bilo levo koleno. Sem mislil, da je šlo za udarec v desno koleno. Tole pa res ne izgleda obetavno in zna biti kar dolgo odsoten.

Po drugi strani pa sem imel podobno "poškodbo", ko mi je soigralec padel na koleno. Nimam pojma, kako daleč se mi je koleno ukrivilo v napačno smer, vem pa, da sem bil kar hitro ok. Cca 14 dni recimo.

Edit 2: Gledam zdaj od Briana Suttererja video, pa tudi on pravi, da je lahko season ending poškodba, lahko pa minorna.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

globoko grlo ::

A nej bi res prpelal KDja, pa se znebil Livleya, pa PJja, pa se kksnga?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

judoka ::

Menjava Doncica, vse poskodbe in visje cene sezonskih vstopnic za naslednjo sezono;((

https://sports.yahoo.com/nba/article/ma...

globoko grlo je izjavil:

A nej bi res prpelal KDja, pa se znebil Livleya, pa PJja, pa se kksnga?

A to kot zadnji zebel v krsto?

Ganon ::

Luka je še pravi čas zamenjal ekipo. Kakršen karakter je, bi jim bil zvest in gnil v Dallasu. Ni vredno.

arnecan1 ::

Človek se vpraša, zakaj Luka ni več verjel zdravstvenemu osebju Dallasa in je imel svoje ljudi, katere je plačal iz svojega žepa. Ali je to vse res samo naključje ali pa nekaj delajo narobe?

P.S.: Ampak še dobro, da imajo Mavsi 26-letnega super igralca, mogoče se izvlečejo v play -in ter nato z zdravim timom do finala.:D

Me pa tudi zanima, koliko gre ta poškodba na rovaš tega, da mora sedaj Kai brez Luke prevzeti dvojno breme nase.

Na kar smo sicer tudi opozarjali na tem forumu. Moderna igra sili ekipe, da imajo na igrišču vsak čas dva igralca, katera znata kreirati tudi za soigralce. Ni nujno, da sta oba playmakerja z višino 1.88 m. Lep primer so PHO, imajo tri šuterje, pa nimajo enega vrhunskega playmakerja. Saj ti trije šuterji dosežejo svojo število točk, ampak za resni preboj je to premalo.

Luka in Kai sta bila lep primer tega, znala sta kreirati za sebe in za soigralce. Dante in Hardy ter Spencer so pomagali omenjenima, včasih bolje včasih slabše. Potem so tukaj bili tudi igralci, kateri so znali igrati v izolaciji, npr, Naji ali PJ, ostali so bolj kot ne potrebovali pomoč preostale ekipe pri zaključkih. Vloge so bile lepo razdeljene in prihodnost je bila videti super za Mavse.

Menjava Luke za k poškodbam nagnjenega 32-letnega AD-ja mi še vedno ne gre v glavo. Razumel bi, sicer težko, da bi se odrekli npr. Livelyu pa še komu in bi poskusili z AD-jom na 4 ter kockali z njegovim zdravjem. Kai enostavno ne more nositi napad Mavsov par mesecev sam, to je marsikdo opozarjal.

Mislim, da je Nico poskušal posnemati igro Cavsov, z dvema centroma na 4 in 5 ter ter zelo dobrim playmakerjem. Saj na papirju ne izgleda slabo, ampak potrebno je upoštevati karakter igralcev, kemijo, starost, kompatibilnost, role playerje...... samo kopirati nekaj na silo ponavadi ne prinese rezultata.

Ne bi se čudil, če ni pri tem načrtu sodeloval tudi Kidd. Meni je bolj blizu filozofija, da igro gradiš ter prilagajaš okoli glavnih 2-3 igralcih in pač ekipi dodajaš potrebne soigralce, ne pa da poskusiš na silo dodati igralce, da dobiš igro, za katero želiš in verjameš, da bo prinesla uspeh. Za tisto prvo je pač potreben dober trener in potrpežljivost. Drugo je kockanje in kockanje se le redko izplača.

Razumel bi, sicer težko, da bi se odrekli npr. Livelyu pa še komu in bi poskusili z AD-jom na 4 ter kockali z njegovim zdravjem.

Če izhajaš iz tega da so na mrtvo hoteli AD, ker je Nico res tako zabit, da je verjel, da to lahko prinese prstan, potem ni bilo ničesar drugega kar bi lahko ponudili.

Caracas ::

Kyrie + Lively (Gafford) + Pick?

IMO Pelinka ne bi niti telefona dvignil.

Zgodovina sprememb…

No ti že veš, sam mislim da bi za kombinacijo z Livelyjem. Z Gaffordom verjento ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Caracas ()

Po kaki logiki? AD je bil najbližje obrazu franšize, po upokojitvi LaBrona. Lively to niti v sanjah ni. Ravno tako jih menjava, ki jo opisuješ ne postavi nič bližje prstanu. S tem, da je Irving na player option ob koncu sezone in bi lahko zastonj odkorakal kamor mu paše.

Zgodovina sprememb…

Po logiki da je LeBron večkrat vabil Irwinga v LA, da bi se s tem trejdom lahko vmešali v boj za naslov, obraza ekipe pa ne reši ne. LeBron bo zelo verjetno igral še minimalno eno sezono, tako da se jim to ne mudi tako. Glede AD in obraza franšize Lakersov se pa verjetno šališ...

Če pogledaš LAL na začetku sezone. Kdo razen LaBrona pa po tvoje bi lahko bil obraz franšize? In to ti tudi pove zakaj Irving + Lively niti pod razno ne bi zadostovala za menjavo za AD. LAL je hočeš nočeš moral razmišljat tudi o situaciji ko se Labron ne vrne naslednjo sezono.

Mater, folk, a lahko nehate Irving pisat kot Irwing!!! Tri četrt folka piše Irving z w. Tukaj in na RTV forumu. Mi kar pokrov dvigne, ko to vidim. Pa sploh nisem njegov fan, ampak mi gre na kurac, ko se kar od nekje potegne nek način zapisa, pol ga pa 3/4 ljudi začne uporabljat.

Sorry za rant, ampak ta skr(o)pucala mi grejo res na k...

Zgodovina sprememb…

Če smo že pri brezveznih rantih:

O kakem folku in 3/4 ljudi bluziš v množini, glede na to, da je na zadnjih x straneh samo en uporabnik, ki dela to napako?

Zgodovina sprememb…

Pa je samo letošnja tema. Da ne omenjam RTV foruma.

Ja, malo sem pretiraval s 3/4. Vsekakor jih pa ni malo, ki pišejo Irwing.

Zgodovina sprememb…

Men je bolj všeč Irwing, bom kar nadaljeval tako. Da enga Gupeta jezim je samo bonus ;)

Legon je izjavil:

Če pogledaš LAL na začetku sezone. Kdo razen LaBrona pa po tvoje bi lahko bil obraz franšize? In to ti tudi pove zakaj Irving + Lively niti pod razno ne bi zadostovala za menjavo za AD. LAL je hočeš nočeš moral razmišljat tudi o situaciji ko se Labron ne vrne naslednjo sezono.

Obraz franšize ;) Kolk ti padeš pod marketing. LAL še nikakor ni rabil novega "obraza franšize" že to ali naslednje leto. Tudi če LeBron neha igrat, lahko eno leto igrajo brez "Obraza franšize".

nejc_nejc ::

Caracas je izjavil:

Legon je izjavil:

Obraz franšize ;) Kolk ti padeš pod marketing. LAL še nikakor ni rabil novega "obraza franšize" že to ali naslednje leto. Tudi če LeBron neha igrat, lahko eno leto igrajo brez "Obraza franšize".

seveda lahko igrajo brez, kot VSI ostali v ligi, se jim pa komplet sistem v NBA okoli parketa sesuje...

Vidva preveč 24kur bereta...

GupeM je izjavil:

Mater, folk, a lahko nehate Irving pisat kot Irwing!!! Tri četrt folka piše Irving z w. Tukaj in na RTV forumu. Mi kar pokrov dvigne, ko to vidim. Pa sploh nisem njegov fan, ampak mi gre na kurac, ko se kar od nekje potegne nek način zapisa, pol ga pa 3/4 ljudi začne uporabljat.

Sorry za rant, ampak ta skr(o)pucala mi grejo res na k...

Podobno kot OMW. :))

Caracas je izjavil:

Vidva preveč 24kur bereta...

Ti pa premalo spremljaš NBA, kaj čmo.

Za obraz kluba potrebuješ kaj več kakor dobro igro in točke. Potrebuješ karizmo in flashy koše.

Hehe dobra

Kurzweil ::

BREAKING: Kyrie Irving has suffered a season-ending torn ACL in his left knee.

Težko se bo vrnil v podobni formi. Bravo, Dallas, res. Debili.

Zvezdica27 ::

ooo... shit.

Škoda je Earwinga... fak, pa lih ko je začel prevzemati ekipo in spet na polno igrati. Aj, jebi ga...

Res mi je (bil) hud. Ampak, KD je pokazal, da lahko tudi po super poškodbi vrneš na isti ravni...

zz

Zimonem ::

Kd ni na isti ravni, kot je bil pred poškodbo. Sicer kolenske vezi niso taka reč kot Ahilova pa vseeno to ni več hec pri teh letih. Nico bo imel pa sedaj capspaca da podpiše kdja, pa še livelyja se lahko znebi kateri mu tudi ni pogodu.

Me je pa kai pri Dallasu prijetno presenetil.

Kar malce absurdno, da je Irving po strganih križnih kolenskih vezi potem še zadel 2 prosta meta.

In točno o tem sem/smo govorili kmalu po tradu Dončič-Davis. All-In s staro in injury prone ekipo, seveda za instant success... jaz bi gladko rekel, da to ni smola, ampak outcome, ki se ti zgodi ob prej omenjenem dejstvu. Pri Davisu se zdi, da medical stuff DAL ni naredil domače naloge oz. je hotel čim prej pomiriti navijače DAL z dobro igro iz njegove strani. Seveda želim tako Irvingu kot Davisu, da se čim prej vrneta. Vse to smo govorili, da se bo verjetno prej kot slej zgodilo... seveda si nihče ne bi mislil, da bodo to kar naenkrat vsi Irving, Lively, Gafford in Davis.

Je pa lahko tole poškodba, ki pomeni, da se Irving ne bo vrnil še niti dober del začetka naslednje sezone. Ni pa Irving niti najmlajši, da bi recovery šel blazno smooth.

Je pa Irving nosil ekipo DAL v tem obdobju, vsekakor je igral več, bil bolj obremenjen in dajal res vse od sebe, tudi vse to je posledica, da je prišel do te poškodbe. Seveda bi bila možnost manjša, če bi igral manj, bil bolj razbremenjen...

Vprašanje po seriji vseh teh dogodkov... po dejstvu, da je GM klovn v podobi Harrison, če niso z ritjo podrli že vse, kar so leta gradili, tu precem ciljam na dejstvo, da jim bo prav gotovo sedaj težje pripeljat kakšne igralce.

Kevin Durant ni več to kar je bil, pa tudi vprašanje, če mu je do Dallasa.

Kako gre zdaj to:

Christie, Dinwiddie
Thompson, Exum, Hardy
Prosper, Martin, Kessler
PJW, Marshall
Brown, Kelley, Powell

Razpored Dallasa:

@MIL
MEM
PHO
@SAS
SAS
@HOU
PHI
@IND
...

Se zna zgoditi, da bo DAL kmalu bil borbo z Phoenixom in Portlandom, da sploh pridejo v play-in.

In Dallas je včeraj podražal vstopnice za 6,7%. :))

val46 ::

Ja, je mogu. Zdravila so dražja od čevapov :)) Nikomur ne privoščim poškodb, sam, sej veste kaj pravijo ne? Karma is a bitch!

val46 je izjavil:

Ja, je mogu. Zdravila so dražja od čevapov :))

Em, kaj natanko si mislil s tem oz. na koga leti?

Sicer pa noben pri zdravi pameti ne privišči poškodb... se pa kaže to, kar nas je tako večina vedela in govorila, tole mi nihče ne proda, da ima DAL smolo... privoščim pa kakšno posmehljivo na račun Harrisona.

Aja... :))

Dallas Mavericks guard Jaden Hardy will be OUT for “some time” after suffering an ankle sprain.

Dallas je včeraj podražal vstopnice za 6,7%.

Mah to je bolj tako, kot da vržeš še ročno granato potem ko si vrgel že jedrsko bombo.

Me pa zanima ali je vse to kaj povezano tudi z psiho, ne zgolj s tem da sedaj Dallas igra izredno obrambo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

BT52 ::

Ne skrbite. Obramba zmaguje prvenstva. Kyrie ne bo pogrešan, saj je Kidd defenzivni mastermind... /s KARMA pa take fore. Pač je bilo jasno, pravzaprav vsem tuki jasno, da ima Nico tule 2 letno okno, da osvoji neki z neštetimi asterixi. No... ***** umm...

judoka ::

Je pa lahko tole poškodba, ki pomeni, da se Irving ne bo vrnil še niti dober del začetka naslednje sezone.

Zna bit kar celo naslednjo sezono, 8-12 mesecev za to vrsto poskodbe.

Tole z Dallasom v zadnjem mesecu je generacijski meltdown. Ne pomnim takega padca v parih tednih.

Utk ::

Temu se reče Dončičevo prekletstvo. Nihče se ne more odpovedat Dončiču in preživet. Ask Divac...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

ja, IMO je play in izgubljen. Do konca je še 20 tekem, phoenix pa samo 3 poraze več... Težka bo, glede na to, da praktično pol ekipe manjka. LAL po drugi strani na 2 mestu, sicer z minimalno prednostjo. Karma je res kurba. Bo pa Irving verjetno sedaj vzel player option:)

Ampak kot že napisano, to ni nesreča, to je pač nesposobnost Dallasa. Irving je zadnji mesec igral v povprečju 40 minut na tekmo. To se pač ne more končat drugače kot s poškodbo, sploh za igralca, ki kreira in je žoga večino časa pri njemu in ni ravno najmlajši.

Breaking news: Nico Harrison is becoming general manager on famous slo-tech. Previous management was not fucked enough.

val46 ::

Kurzweil je izjavil:

val46 je izjavil:

Ja, je mogu. Zdravila so dražja od čevapov :))

Em, kaj natanko si mislil s tem oz. na koga leti?

Sicer pa noben pri zdravi pameti ne privišči poškodb... se pa kaže to, kar nas je tako večina vedela in govorila, tole mi nihče ne proda, da ima DAL smolo... privoščim pa kakšno posmehljivo na račun Harrisona.

Aja... :))

Dallas Mavericks guard Jaden Hardy will be OUT for “some time” after suffering an ankle sprain.

Ja, na tvoj info, da je Dallas podražal vstopnice, pa sm napisal da so morali, ker so zdravila dražja od čevapov, k so jih kao menda morali nabavljati za Dončiča. Zdej pa morajo razna zdravila, pomoje največ apaurinov za Harisonove glavobole ;)

drvo ::

Bo preživel na stolčku do konca sezone?

IL_DIAVOLO ::

Zdaj ne vem, kaj to pomeni za Irvinga. Lazja odlocitev za odhod iz Dallasa ali pa bo manj privlačen na trznici.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Od 16 januarja letos do 3 marca je Kyrie igral največ minut. In bil tudi najstarejši in z najdaljšim popisom prejšnjih poškodb.

Pri tem je potrebno opozoriti, da kreirati celotni napad sam ali z Luko bi isto. Na igrišču sta se z Luko pri kreiranju izmenjavala, bilo je vmes malo počitka ali dobiti kakšen met na črti ili narediti kakšen prodor pod koš po dobri podaji, usage rate je bil popolnoma različen.

Skratka pri Mavsih so popolnoma odpovedali na celotni črti. Ali pa je bil zadaj bolj prefinjen načrt. Vsi se verjetno spomnimo Casey Smitha, vedno je bil zraven Luke, skrbel je za njegovo fizično pripravljenost, bil v Sloveniji, na obisku svetovnega prvenstva v Aziji.... Sedaj je pri Knicksih. https://www.zurnal24.si/sport/kosarka/d...

Košarkarska ekipa Dallas Mavericks uvaja spremembe pred prihajajočo sezono lige NBA, ki neposredno zadevajo tudi Luko Dončića. Smith, neuradno znan kot "LeBron James med trenerji", je od leta 2018 bdel nad slovenskim asom in skrbel za razvoj njegovega fizičnega potenciala. Z razširitvijo zadolžitev bo imel Smith odslej precej manj neposrednega stika z Dončićem, navaja ESPN.

Ameriškega strokovnjaka za fizično pripravo je generalni menedžer ekipe Nico Harrison že prejšnji mesec obvestil, da bodo pred prihajajočo sezono nekoliko predrugačili njegovo vlogo znotraj ekipnega ustroja. Po poročanju ESPN-a bo Smith odslej manj prisoten pri vsakodnevnem dogajanju, kar pomeni, da se ne bo več redno pojavljal v slačilnici ali prisostvoval vsaki tekmi.

Smith velja za enega najvplivnejših mož znotraj Dallasove organizacije, katere član je že slabi dve desetletji (od leta 2004). Vrsto let je uspešno sodeloval z največjim košarkarjem v zgodovini franšize Dirkom Nowitzkim in ima zelo dober odnos s trenerjem Jasonom Kiddom, odlično pa se znajde tudi v vlogi povezovalnega člena med slačilnico in klubskimi pisarnami. Pristavil je levji delež k fizičnemu razvoju slovenskega košarkarja, zaradi katerega se je v preteklosti mudil tudi v Sloveniji.

Znebili so se tudi Casey Spanglerja, fizioterapevta, s katerim si je bil Luka zelo blizu.

Pa še par ljudi, vsi blizu z Luko so zapustili Dallas. Naključje? Vedno manj izgleda tako.

fur80 ::

arnecan1 je izjavil:

Za obraz kluba potrebuješ kaj več kakor dobro igro in točke. Potrebuješ karizmo in flashy koše.

Točno tako, naš Luka je car in verjetno je sedaj onim tam vodilnim v Dallasu to še bolj jasno! :D

Kurzweil je izjavil:

In Dallas je včeraj podražal vstopnice za 6,7%. :))

Zanimivo ravno včeraj so po radiu govorili, da so cene vstopnic v Dallasu padle za 40%, medtem ko so cene vstopnic v LA-ju poskočile za 20%.
Mogoče si je pa ženska narobe prevedla novico in je mislila zanimanje za tekme, kaj veš, to bi bilo bolj smiselno! :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

Luka je pravi Luka. :D

Brezveznno prerivanje in celotni ekipi fokus pade. Dobro da je konec četrtine.

Duhec ::

Ha, še Bronny je dobil nekaj minut igre in dal koš...
http://blackbird.si/

Lal naredu lol nopu.

Groot ::

Matooo kje so sedaj čevapčiči?! Čakam in čakam, pa nič od tega :))
««
46 / 80
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733296673 (90306) mersault

Več podobnih tem