» »

NBA sezona 2024-2025

NBA sezona 2024-2025

Temo vidijo: vsi
««
56 / 56
»
»»

arnecan1 ::

Ja, na papirju potrebujejo vsaj dve zmagi, če se ne motim. Ampak to jim baje garantira komaj četrto mesto.

Torej Dallas in Portland in so sigurno na četrtem mestu. Če pa zasledovalcu spodrsne pa bo dovolj tudi za tretje mesto. https://siol.net/sportal/kosarka/luka-d...

Kombinacij je izgleda nešteto, ker jih večina na Zahodu še igra med seboj. Najbližji zasledovalec je Denver, imajo dve težki tekmi proti Sacramentu in Memphisu, prvi se borijo za prednost domačega igrišča v play-innu, drugi pa za 6 mesto in neposreden PO. Zadnja tekma je verjetno dobljena, HOU bo najverjetneje počival igralce. Denver zaostaja za LAL 2 piki, s tem da bo LAL najverjetneje tankal juti proti OKL, potem je samo še ena pika prednosti in isto število tekem. Ampak Lakersi trenutno vodijo v pacifiški diviziji, zato imajo prednost v primeru izenačenja z Denverjem, pa tudi praktično z vsemi preostalimi ekipami.

Skratka kaže dobro za tretje mesto, ampak še bo potrebno kaj zmagati vsaj proti DAL in POR, pa tudi za HOU kaže dobro, saj imajo ti drugo mesto zagotovljeno v kolikor LAL jutri izgubi in bodo zato verjetno igrali z drugo postavo.

Mato989 ::

Ampak ultimativno ti 3. mesto ne prinaša kaj dosti, ok majčkeno rpednost domačega terna v primeru 7me tekme... vsi nasprotniki bodo težki...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Kurzweil ::

Ja, tole je kar pričakovano... in točno tole sem govoril, ko mi je @Zimonem... eh...

Denver je trenutno v kar slabi formi, tudi sicer so v seriji 4-ih porazov. Se jim pozna odsotnost Murraya... jaz niti ne bi bil šokiran, če bi DEN padel v play-in oz. na rob play-ina.

Dejansko bo ogromno v vseh teh kalkulacijah odvisno od Houstona, če bi šel v tekme na polno, kar bi bili malce nori, če bi...

Pri OKC zaenkrat nič ne kaže, da bi sidelinali nosilce... tako da jaz če bi bil trener LAL bi storil točno to, kar že govorimo nekaj dni... proti OKC bi igral rezervirano, običajno se temu reče, da se gre na polno v tekmo, potem pa če gre, kot na zadnji tekmi, greš po zmago, sicer pa pač pustiš... ampak liga očitno precej bolj dopušča to, da hliniš poškodbe pred tekmo, kot pa da bi seveda sredi tekme dal na klop vse nosilce in se v zgodnji fazi tekme predal... nima veze.

V glavnem... iti na polno v OKC in potem prorti DAL, ki je mimogrede b2b polovično in po možnosti izgubiti še to, to bi bil pa double slap in tudi jaz bi šel v to, da se gre 110% v Dallasa... in mimogrede še to... tekmi s Houstonom in Portlandom sta tudi b2b, tako da tudi tam ne bom presenečen, če bo proti HOU... LAL počival.

Med vsemi ekipami na zahodu bi rekel, da ima mogoče LAL še najboljše možnosti za 3. mesto, ni pa seveda nič garantirano in bo zelo zanimivo do konca.

Caracas ::

LAL dve zmagi garantirata 3. mesto. Tudi krog Mini, Denver, LAL prinaša 3. mesto LAL (se je v preteklosti pisalo da v tem primeru je Mini prvi, ampak ne drži)

Mato989 je izjavil:

Ampak ultimativno ti 3. mesto ne prinaša kaj dosti, ok majčkeno rpednost domačega terna v primeru 7me tekme... vsi nasprotniki bodo težki...

Prednost domačega terena ni "majčkena prednost"...

Okapi ::

Glavna prednost je, da dobiš Oklahomo šele v finalu.

Mato989 ::

Okapi je izjavil:

Glavna prednost je, da dobiš Oklahomo šele v finalu.

Glede na to kako so jo premagali bi pričakoval da bodo premagali pol vse in nima veze kdaj dobiš kao Oklahomo kajne :)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

judoka ::

Itak. Ker 1 tekma pove vse in dokončno določi vse.

Caracas ::

Malone trener Denverju odpuščen

Groot ::

Tole je pa kar šok, res nisem niti približno mislil da so v Denverju sposobni takšne poteze. Tudi nisem povsem prepričan, če je tole prava pot.

Me pa na dolgi rok zanima ali morda tole kaj odpira pot do tega da Jokić kdaj menja okolje. Še vedno bi mi bila ena top zgodb, če bi se z Luko našla skupaj.

arnecan1 ::

Denver tik pred končnico odpustil trenerja Malona. https://www.rtvslo.si/sport/kosarka/lig...

Nisem siguren, da bo šok terapija pomagala. So bila kakšna trenja znotraj ekipe mogoče?

IL_DIAVOLO ::

Enako nori kot Memphis, verjetno se malo bolj :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

globoko grlo ::

Se prav Jokic v LAL, pa mamo prstanov za izvoz :)
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Ganon ::

Nimam nič proti, če se jih še dodatno destabilizira. Voda na mlin LAL.

Sem malce presenečen, da so v tej fazi odslovili Malona... oz. kot je ESPN napisal, od zadnjih 6-ih trenerjev, ki so postali prvaki lige NBA, so že štirje ostali brez kluba. To so Nurse (TOR), Vogel (LAL), Budenholzer (MIL) in sedaj še Malone.

Prav dolgo ne bo iskal novega kluba...

streki ::

Mogoče v Dallas :D

Zimonem ::

Budholzer in Nurse sta naredila čudež kot ga je Malone. Vogel je druga zgodba.

Groot ::

Zimonem je izjavil:

Budholzer in Nurse sta naredila čudež kot ga je Malone. Vogel je druga zgodba.

Zate je naslov Denverja čudež? Zame je v zvezi z Denverjem edini čudež v zadnjih letih to kaj so uspeli narediti iz res vrhunsko uravnotežene ekipe. Naslov je bil vse prej kot čudež, bi bilo povsem na mestu da bi odnesli kaj več tudi že pred tem.

Kolikor berem naokrog, je tule zadaj gotovo še nekaj drugega. Morda kakšna interna trenja, čeprav je ekipa v kateri je Jokić zadnja za katero bi pomislil na to.

Vidim, da je odletel tudi GM Booth... tole izgleda kot nek interni spor med ownerji in obema omenjenima..

Denver je bil uravnotežen samo vi letu ko so zmagali. Ker Murray ni bil poškodovan, za njegovo pozicijo praktično nimajo menjave. Mpj je neka podobna zgodba. Letos jim pa precej izostaja še Gordon.
Ampak Play je v Denverju problem, tri leta nazaj in sedaj. Tako da ekipa ni bila nikoli vrhunsko uravnoteženaa.

Kot trener je pa malone čisto nasprotje budholzerju. Ampak sta bila ob pravem času , da sta dala ekipi pravo vižo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

BT52 ::

kateri glupani. Jokić nosi tole invalidno ekipo, zdaj pa trener kriv, ko so razbili formulo...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

Tako nekak

Scaramouche3 ::

BT52 je izjavil:

kateri glupani. Jokić nosi tole invalidno ekipo, zdaj pa trener kriv, ko so razbili formulo...

Indijanc Perkins je rekel da je Nikola to hotel...

BT52 ::

ne moreš ti met westbricka v tej moderni košarki...

Okapi ::

Dončić že spet ni mogel biti tiho in izključen, Lakersi pa mogoče ravno zaradi tega izgubili.

nejc_nejc ::

Sicer primitivna odločitev sodnikov, se pa za nevernike vidi, kaj pomeni Luka v igri.

globoko grlo ::

No ja, OKC vodil vecino cajta, verjetn bi zmagal w/o Lukeca.

Bi blo pa treba sudije lepo s soljo po tacah namazat pa koze nanje spustit. Amen!
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
««
56 / 56
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733282564 (76197) mersault

Več podobnih tem