Forum » Šport » NBA sezona 2024-2025
NBA sezona 2024-2025
Temo vidijo: vsi

Horas ::
Letos v playoffu so 3 igralci strgal ahilovo tetivo: Lillard, Tatum in Haliburton
in vsi nosijo 0 na dresih
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Kurzweil ::
BREAKING: The Boston Celtics have traded Jrue Holiday to the Portland Trail Blazers for Anfernee Simons and two second-round picks.
BREAKING: Daniel Gafford has agreed on a three-year, $60 million contract extension with the Mavericks.
BREAKING: Khris Middleton has picked up his $33.3 million player option for the 2025-26 season.
Holiday je šel poceni... bi bil še vedno odlična menjava za Dončiča pri LAL. Mislim, da je s tem dealom tudi zaprta debata glede odhoda Gafforda v LAL, ki se je tu pa tam pojavila na raznih... tale 33M$ za Middletona pa je seveda preveč, ampak jebiga, kaj drugega niti ne gre pričakovati od igralca, kot da pobere player option, saj drugače takšnega deala ne bi več dobil.

Hispartija ::

Groot ::
Tudi jaz mislim, da je šel Holiday precej pod ceno. Očitno so pri BOS kar odločeni, da naredijo konkretne spremembe. Glede na to, da bo Tatum najbrž out praktično celotno naslednjo sezono, bo tole verjetno eno down leto za BOS. Posledično je potrebno poceniti ekipo, ker trenutno plačajo kar veliko luxury taxa.

Caracas ::
Jrue je 35, njegova pogodba pa je 2025/26, $32,400,000 ; 2026/27, $34,800,000 ; 2027/28, $37,200,000. Boston gre v rebuild. Glede na leta in predvsem plačo je vprašanje koliko več bi Boston lahko dobil. Pa tudi Holidayeva igra je bila letos statistično kar precej slabša kot prejšnja leta.

Jrue je 35, njegova pogodba pa je 2025/26, $32,400,000 ; 2026/27, $34,800,000 ; 2027/28, $37,200,000. Boston gre v rebuild. Glede na leta in predvsem plačo je vprašanje koliko več bi Boston lahko dobil. Pa tudi Holidayeva igra je bila letos statistično kar precej slabša kot prejšnja leta.
Jop, zato pravim, da bi bil kot kakšna menjava za Dončiča povsem OK... je pa drag, tako da se je BOS primarno znebil visoke plače, kar si že tako tudi sam nakazal. Mislim pa, da bo Jrue v POR malce zadihal in bo imel več svobode v igri po tem, ko je bil pri BOS seveda v prvem planu White.
Sicer pa ja... Horford star, Tatum bo out, na Porzingisa se ne moreš zanašat... White je star 30... Brown bo kmalu 3... sicer bi se še dalo flikat kakšno sezono, dokler nosilci ne bi šli proti cca 35. letu... tako pa so verjetno uvideli, da ne gre s tole ekipo več, Tatum vprašanje kdaj bo spet na nekem nivoju in mogoče več kot idealen čas za rebuild... potem pa bosta nosilca verjetno White in Brown, ostalo pa gre verjetno vse prej kot slej...
Jrue res ni imel dobre sezone, pa kot sem že prej rekel, zna biti, da bo sedaj kot prvi PG pri POR pa še dal nekaj več od sebe... če se malce navežem na POR... oni pa rabijo ravno igralca na položaju PG.
Dejansko bo sedaj BOS down... MIL mislim, da je že nekaj časa down, pa tudi pri jih je Lillard out, je znal MIL tu pa tam odigrati tudi dobro brez njega, ampak on a long run... IND brez Haliburtona tudi vprašanje kako bo fukcionirala, se je minulo sezono lepo videlo, da ko je bil out na začetku sezone, je bila tudi IND precej slaba... se nakako odpira velika priložnost za NYK, DET in ORL...

Nikola Topic became the first player in NBA history to win a title before playing an NBA game
Kurz, če zaenkrat nima sreče s poškodbami, pa ima vsaj naslov v ligi NBA in to pri svojih 19-ih letih

Horas ::
New Orleans in Washington sta v Ligi NBA izvedla menjavo. Med Pelikane prihajata Jordan Poole in Saddiq Bey, v ameriško prestolnico pa se selita CJ McCollum in Kelly Olynyk.
Ob tem je New Orleans Washingtonu poslal še prihodnji izbor drugega kroga nabora, v zameno pa je prejel letošnji 40. izbor, poroča ESPN.
McCollum, ki se mu po prihajajoči sezoni izteče pogodba, je letos dajal dobrih 21 točk na tekmo. Povprečje Olynyka, ki ima tudi še enoletno pogodbo, je bilo malce manj kot 11 točk.
Ob tem je New Orleans Washingtonu poslal še prihodnji izbor drugega kroga nabora, v zameno pa je prejel letošnji 40. izbor, poroča ESPN.
McCollum, ki se mu po prihajajoči sezoni izteče pogodba, je letos dajal dobrih 21 točk na tekmo. Povprečje Olynyka, ki ima tudi še enoletno pogodbo, je bilo malce manj kot 11 točk.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

Caracas ::
Če so eni mislili da je Boston dobil malo za Holidaya, kaj pol pravite za Porzingisa? Dobili so Nianga in 2.round picka...

Če so eni mislili da je Boston dobil malo za Holidaya, kaj pol pravite za Porzingisa? Dobili so Nianga in 2.round picka...
Jaz bom rekel da kaj veliko več od tega tudi ni vreden. V najboljšem primeru je steklenko sposoben odigrati 40 tekem v sezoni. Posledično neke hude tržne cene nima več.

bambam20 ::

nejc_nejc ::
Jaz bi prej rekel, da je slabo anatomsko zasnovana obutev.
Jaz sem takoj na to pomislil in prvi zadetek na guglu:
https://sports.yahoo.com/article/someth...
"It has something to do with them dam lows" - Nick Van Exel thinks players today are prone to Achilles injuries because they don't wear high tops anymore
Tudi jaz sem razmišljal o obutvi, ampak se mi zdi da se ta vseeno ni toliko spremenila v zadnjih par letih. Ok več igralcev nosi nizke superge, ampak ta trend je prisoten že kar nekaj časa.
No saj na koncu je zagotovo kombo več razlogov.
90% igralcev ima bandažirane gležnje.
Potem je čisto vseeno kakšne patike obujejo.

"It has something to do with them dam lows" - Nick Van Exel thinks players today are prone to Achilles injuries because they don't wear high tops anymore
Tudi jaz sem razmišljal o obutvi, ampak se mi zdi da se ta vseeno ni toliko spremenila v zadnjih par letih. Ok več igralcev nosi nizke superge, ampak ta trend je prisoten že kar nekaj časa.
90% igralcev ima bandažirane gležnje.
Potem je čisto vseeno kakšne patike obujejo.
Bandaža gležnjev oz. ligementov te ne bo rešila natrganja ahilove tetive. Ahoilova gre proti mečni mišici. Haliburton je imel že prej poškodvano mečno. To potegne za seboj. Tudi Lillard. edino za Tatuma ne vem, če je bil popolnoma zdrav.
"The Atlanta Hawks, Boston Celtics and Brooklyn Nets agreed to a three-team deal Tuesday that saw the Celtics send center Kristaps Porzingis and a second-round pick to the Hawks, while Terance Mann and Atlanta's No. 22 pick headed to the Nets, and finally, Georges Niang and a second-rounder landed with the Celtics, sources told ESPN's Shams Charania."
Boston gre v rebulding, tako da bo Jaylen Brown tudi na voljo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()

Pobč, dej mal se umir.
Glede na vse tvoje zapise še nisi videl športne slačilnice iz notranje strani.
Glede na vse tvoje zapise še nisi videl športne slačilnice iz notranje strani.

Okapi ::
Mogoče je pa dolžina hlač kriva. Včasih ni bilo toliko poškodb.

Ja in ta je odvisna od tipa superge.
Brezveze, se ne grem vec,
Zagrizeni rekreativci ste itak superiorni.
Brezveze, se ne grem vec,
Zagrizeni rekreativci ste itak superiorni.

BT52 ::
Mislim, da imate tisti z obutvijo logiko. Tudi fizika reče podobno. :d Akcija reakcija. newton že reče to.
Za moderni basket, čeprav se nekateri zmrdujete, kako so vsi pussiji in da igra ni napredovala se motite.
Za moderni basket, čeprav se nekateri zmrdujete, kako so vsi pussiji in da igra ni napredovala se motite.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()

Ganon ::
Na posnetku se točno vidi trenutek, ko pride do poškodbe. Mene zaboli, ko vidim. 
Ojoj.

Irving bo zavrnil klavzulo v svoji trenutni pogodbi, ki bi mu v prihodnji sezoni zagotovila 43 milijonov dolarjev (37 milijonov evrov). Nato bo podpisal triletno pogodbo v višini 119 milijonov dolarjev (102 milijona evrov).
Ojoj.

BT52 ::
Moderna igra zahteva od igralcev preveč. Pa rečimo load managment gor ali dol. Tekem je preveč za nastope na najvišjem nivoju. Zato je redni del tako šarlatanski na trenutke.

Moderna igra zahteva od igralcev preveč. Pa rečimo load managment gor ali dol. Tekem je preveč za nastope na najvišjem nivoju. Zato je redni del tako šarlatanski na trenutke.
Točnk to.
Tipi superg so pa naštelani za množice in komercialo.
Zato so pa potrebni klasični prijemi, zglesas in, kar pa si kot igralec obvezen.

Scaramouche3 ::
https://www.b92.net/sport/kosarka/nba/1...
Ne moreš verjet, model javno reče da je Jokić za trade...
Ne moreš verjet, model javno reče da je Jokić za trade...

Irving bo zavrnil klavzulo v svoji trenutni pogodbi, ki bi mu v prihodnji sezoni zagotovila 43 milijonov dolarjev (37 milijonov evrov). Nato bo podpisal triletno pogodbo v višini 119 milijonov dolarjev (102 milijona evrov).
Ojoj.
Pričakovano. Še zadnja prava pogodba v karieri za Irvinga. Sam imam sicer določene pomisleke o tem, ali bo res oddelal še 3 sezone.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Šport | 291178 (84811) | mersault |