Forum » Šport » NBA sezona 2024-2025
NBA sezona 2024-2025
Temo vidijo: vsi
čigra ::
Tega Dončića in brezvezne franšize Dallas Mavericks je res dovolj.
Kidd je povprečen trener in vso to čudaško eksperimentiranje je znak, da slabo obvlada svoj posel. Imel pa je srečo zadnja 3 leta.
Vsekakor je tega dovolj in ne predstavljam si, da bi treniral NYK, BOS, GSW, MEM, OKL, DEN, CLE (ma nobenk od najboljših ekip v NBA).
Irwing in Thompson sta stara, Dončič je zanemaril svojo fizično pripravo (in je pri 25 non stop nekaj poškodovan - kaj mu je bilo treba lani poškodovanemu forsirati MVP, meni ni jasno).
Pozabite na to ekipo, kar nekaj mladih ekip je pred vrati naslova prvaka (in naj se pozornost usmeri na te ekipe).
ps: trenutno zgleda ta tema kot LD77 + DAL + ... + NBA.
Kidd je povprečen trener in vso to čudaško eksperimentiranje je znak, da slabo obvlada svoj posel. Imel pa je srečo zadnja 3 leta.
Vsekakor je tega dovolj in ne predstavljam si, da bi treniral NYK, BOS, GSW, MEM, OKL, DEN, CLE (ma nobenk od najboljših ekip v NBA).
Irwing in Thompson sta stara, Dončič je zanemaril svojo fizično pripravo (in je pri 25 non stop nekaj poškodovan - kaj mu je bilo treba lani poškodovanemu forsirati MVP, meni ni jasno).
Pozabite na to ekipo, kar nekaj mladih ekip je pred vrati naslova prvaka (in naj se pozornost usmeri na te ekipe).
ps: trenutno zgleda ta tema kot LD77 + DAL + ... + NBA.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Groot ()
Brez LD ta ekipa nima nobene identitete in pomena. Ker je nima tudi Kidd kot trener.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Groot ()
V svoji 4 in 5 sezoni je Rose skupaj origral 10 tekem zaradi dveh resnih poškodb: strgana prednja križna vez in nato še meniskus.
Popolnoma druga zgodba kot pri LD.
Popolnoma druga zgodba kot pri LD.
Kurzweil ::
Danes pa tekma Cleveland-Dallas.
En zanimiv podatek, Cleveland v tej sezoni še sploh ni izgubil proti nobeni izmed ekip iz zahoda.
Pri Dallasu pa bodo seveda manjkali Kleber, Exum, Dončič in Marshall, Washington pa je questionable.
Sicer Dallas tule res nima kaj izgubit, ampak bo res veliko presenečenje, če tole Dallas dobi.
En zanimiv podatek, Cleveland v tej sezoni še sploh ni izgubil proti nobeni izmed ekip iz zahoda.
Pri Dallasu pa bodo seveda manjkali Kleber, Exum, Dončič in Marshall, Washington pa je questionable.
Sicer Dallas tule res nima kaj izgubit, ampak bo res veliko presenečenje, če tole Dallas dobi.
judoka ::
Kaj pa je spet s Kleberjem? Model manjka na vsaki 5 tekmi. Sem mislil da je PJ fasal bolj resno poskodbo...vsaj to je+.
Legon ::
Samael ::
Ja, meni tudi ni povsem jasno, o čem govori Mato?
Kdaj ima Luka res fantastičen večer, pa rečemo kakšno o tem. Sploh če je več večerov. Ja, čisto okej za debatirati, ane. Potem pa pride večer, ko mu kar ne gre in ne gre, rata rdeč v faco, se jezi nad sodniki, krilo z rokami... ja, takrat nam zna iti pa tudi rahlo na živce. Ampak saj je samo človek.
Recimo tu je klasičnim forumskim težakom lažje hvalit tuje igralce. Oni so prav poezija oh in sploh. Ker tudi če so imeli 5 shitty večerov zaporedoma, ni nihče fokusiran na to. Važno, da so na splošno mojstri. Kot je na splošno mojster tudi Luka, ampak pri njemu ti naši težaki vidijo vse, kar jih moti :)
Ali pa so kot Mato, ko Luka zmaguje ves čas lepo tiho pod kamnom in zlezejo ven, ko pride njihov moment pljuvanja.
Kdaj ima Luka res fantastičen večer, pa rečemo kakšno o tem. Sploh če je več večerov. Ja, čisto okej za debatirati, ane. Potem pa pride večer, ko mu kar ne gre in ne gre, rata rdeč v faco, se jezi nad sodniki, krilo z rokami... ja, takrat nam zna iti pa tudi rahlo na živce. Ampak saj je samo človek.
Recimo tu je klasičnim forumskim težakom lažje hvalit tuje igralce. Oni so prav poezija oh in sploh. Ker tudi če so imeli 5 shitty večerov zaporedoma, ni nihče fokusiran na to. Važno, da so na splošno mojstri. Kot je na splošno mojster tudi Luka, ampak pri njemu ti naši težaki vidijo vse, kar jih moti :)
Ali pa so kot Mato, ko Luka zmaguje ves čas lepo tiho pod kamnom in zlezejo ven, ko pride njihov moment pljuvanja.
Samael != Samuel
Mato989 ::
Btw LAL so pred Dallasom....
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
2dark ::
Btw LAL so pred Dallasom....
Sej bo do konec meseca še cel kup ekip pred Dallasom.
ZDaj je samo dilema, ali Dončića naj obremenijo na polno ko se vrne in tvega nove poškodbe, ali ga pretežno počivajo , da bo potem v playoffu svež. Letos je prelomna sezona, saj je vse razen osvojitev NBA naslova neuspeh.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
To glede LAL sem izpostavil ker je bila debata kako se bodo iztrošili po začetku in padli daleč zadaj... zdaj pa Lebron melje kot da je star 30 ne pa 40...
To glede LAL sem izpostavil ker je bila debata kako se bodo iztrošili po začetku in padli daleč zadaj... zdaj pa Lebron melje kot da je star 30 ne pa 40...
Vsi se bodo iztrošili, samo Dallas bo poletel, popolnoma svež. Samo počakati je potrebno, da se Donke vrne. Marca bo v top kondiciji.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Naj te še enkrat spomnim, da sem napisal, da bi bila zmaga Dallasa veliko presenečenje. Kar se resnosti tiče!
Vsi se bodo iztrošili, samo Dallas bo poletel, popolnoma svež. Samo počakati je potrebno, da se Donke vrne. Marca bo v top kondiciji.
In ko bo (če bo) DAL kompleten - enkrat februarja - bo poletel. Zmagoval bo vse po vrsti... In pol bo prišel play-in in ekipa bo iztrošena in preforsirana.
In kaj se bo zgodilo? Spet poškodbe nosilcev itd.
Sezona 24/25 je "zaključena", kar se finala zah. konference tiče.
Ker trenerski mastermind Kidd ni sposoben s 100mio vredno ekipo (brez LD in KI) narediti popolnoma nič.
Bo bolje v sezoni 25/26 (ali pa 26/27?)
Morda se nocoj vrača Leonard pri Clippersih. Bo zanimivo videti, kako se bo (če se bo) vklopil v ekipo do nekje all-star tekme.
Če se bo, bodo Clippersi močni v drugem delu prvenstva.
Če se bo, bodo Clippersi močni v drugem delu prvenstva.
Leonard se bo do all stara spet poskodoval zal
Groot ::
Ok če preskočimo izpade nekaterih, kaj ostali pravite na suspenz Butlerja s strani MIA?
Nikdar nisem bil velik fan Butlerja, ampak tole se mi zdi pa vseeno precej grda poteza MIA. Sploh glede na to kako radi omenjajo svoj Heat culture in enkrat Heat vedno Heat tip for. Človek je vseeno dal precej klubu. Razumem, da je njegov letošnji pristop precej na ravni užaljenega otroka, ampak vseeno ne vidim logike, da ga suspendiraš, kar dejansko vpliva zgolj na to, da ni plačan v celoti.
Nikdar nisem bil velik fan Butlerja, ampak tole se mi zdi pa vseeno precej grda poteza MIA. Sploh glede na to kako radi omenjajo svoj Heat culture in enkrat Heat vedno Heat tip for. Človek je vseeno dal precej klubu. Razumem, da je njegov letošnji pristop precej na ravni užaljenega otroka, ampak vseeno ne vidim logike, da ga suspendiraš, kar dejansko vpliva zgolj na to, da ni plačan v celoti.
nejc_nejc ::
Pat Riley, je stara šola in se z "snežinkam" ne zajebava.
Po moje pravilno. So profiji in v javnosti nimajo kaj blebetati.
Očitno mu pa lahkp ne plačjo sano na ta nacin.....
Po moje pravilno. So profiji in v javnosti nimajo kaj blebetati.
Očitno mu pa lahkp ne plačjo sano na ta nacin.....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()
Glede Butlerja bi bilo treba prvo videt celotno zgodbo, tako da je težko kaj konstruktivno pisat... nekak pa nisem presenečen, ker Butler praktično že celotno sezono ponavlja, mestoma tudi izsiljuje, da bi ga MIA tradal... vemo tudi, da ne bi bilo prvič, če bi bil Butler konflikten... njega je treba negovat, sicer je hitro užaljen in igra žrtev. Počasi pa že tudi prihaja čas, ko gre njegova kariera v zaton, pa tudi poškodb je vedno več, tako da ne vem, če je ravno v položaju, da igra superzvezdnika, ker to več ni. Vsekakor pa ni več vreden max pogodbe, ampak verjetno nekje pol manj.
Kot je nejc_nejc pred mano že napisal... Pat Riley je stara šola in kot takšen se ne bo pustil izsiljevat. Kot tako vsi dobro veste, to je zadnja leta že kar malce smešno, kako ti zvezdniki izsiljujejo svoje trade, takoj ko se ne počutijo dobro oz. ko se naveličajo.
Ko ima Butler idealne pogoje, nima poškodb, je motiviran... pa seveda je dodana vrednost, ampak se bojim, da od njega to več ne bomo videli. Mogoče je bil prav Goran Dragić zadnji, s katerim je res dobro shajal. Je pa tudi Dončič takšne kvalitete, da zna tovrstne igralce sprejet in vklopit v ekipo, nenazadnje je tudi Irving nekako v novi pomladi. Butler pa tudi veste, da si najbolj želi trade v GSW, DAL, HOU, pa še kakšen klub bi se našel.
Sicer pa se mi zdi, da če ne bi Butler ostal brez dobrih 3M$, da se kaj pretirano ne bi sekiral suspenza, ker se mi zdi, da mu ni več za odigrat ene same tekme za ta klub.
Kot je nejc_nejc pred mano že napisal... Pat Riley je stara šola in kot takšen se ne bo pustil izsiljevat. Kot tako vsi dobro veste, to je zadnja leta že kar malce smešno, kako ti zvezdniki izsiljujejo svoje trade, takoj ko se ne počutijo dobro oz. ko se naveličajo.
Ko ima Butler idealne pogoje, nima poškodb, je motiviran... pa seveda je dodana vrednost, ampak se bojim, da od njega to več ne bomo videli. Mogoče je bil prav Goran Dragić zadnji, s katerim je res dobro shajal. Je pa tudi Dončič takšne kvalitete, da zna tovrstne igralce sprejet in vklopit v ekipo, nenazadnje je tudi Irving nekako v novi pomladi. Butler pa tudi veste, da si najbolj želi trade v GSW, DAL, HOU, pa še kakšen klub bi se našel.
Sicer pa se mi zdi, da če ne bi Butler ostal brez dobrih 3M$, da se kaj pretirano ne bi sekiral suspenza, ker se mi zdi, da mu ni več za odigrat ene same tekme za ta klub.
Butler dobesedno sabotira ekipo zadnjih par tekem, od kar mu je Pat Riley rekel, ne bo izsilil trade na mehko. Skoraj pol manj pik daje na tekmo.
Sam poglej recimo proti pacerjem dva dni nazaj. Začne z vrhunskim prodorom, praktično sam proti celi ekipi, potem pa namerno kot hlod stoji na igrišču praktično do konca tekme. Ravno zaradi Heat Culture takih otročjih izpadov ne tolerirajo. Tudi pri novih CBA bi bil idiotizem, da mu dajo pri 35ih max deal, to se grejo LAL, ne pa ekipe kot je Miami. So odjebal Wada, kaj ne bodo Butlerja.
Sam poglej recimo proti pacerjem dva dni nazaj. Začne z vrhunskim prodorom, praktično sam proti celi ekipi, potem pa namerno kot hlod stoji na igrišču praktično do konca tekme. Ravno zaradi Heat Culture takih otročjih izpadov ne tolerirajo. Tudi pri novih CBA bi bil idiotizem, da mu dajo pri 35ih max deal, to se grejo LAL, ne pa ekipe kot je Miami. So odjebal Wada, kaj ne bodo Butlerja.
Se strinjam, da Butler močno pretirava z izsiljevanjem. Si je pa po drugi strani stara šola Riley v večji meri sam kriv za tole situacijo. Dati takšno pogodbo Butlerju pri teh letih je pač bila napaka. Res me zanima katera ekipa bo tako nora, da ga bo pobrala s to pogodbo. Sam sem pred časom napovedal, da mogoče HOU, če malo padejo po lestvici. Ampak se zanekrat kar držijo visoko.
Bolj kot pogodba je problem njegov odnos. To kar se dodaja mu resno zbija vrednost. Dejansko bi bilo za Miami najboljše, če bi ga poleti menjali. Ampak zdaj je kar je. Kot raumem ima pogodbo do konca sezone, potem pa lahko gre, če mu kaj ni prav. Škoda za konec kariere, ker sem ga imel za garača na igrišču, ampak tole je pod kritiko. Očitno mu je edina prioriteta koga nafarbat, da ga čim boljše plača in ker se ni pošlo se sedaj obnaša kot pet letni otrok.
DejchSLO ::
Se strinjam, da Butler močno pretirava z izsiljevanjem. Si je pa po drugi strani stara šola Riley v večji meri sam kriv za tole situacijo. Dati takšno pogodbo Butlerju pri teh letih je pač bila napaka. Res me zanima katera ekipa bo tako nora, da ga bo pobrala s to pogodbo. Sam sem pred časom napovedal, da mogoče HOU, če malo padejo po lestvici. Ampak se zanekrat kar držijo visoko.
Houston bi bil zabit, če bi uzel Butlerja, saj imajo mlado jedro in bi mogl preveč dat, plus verjetno bi kemija šla, pravtako jim Butler ne more pomagat do naslova, tko da trade je nesmiselen za Houston. Butler bi moral it v ekipo, ki konkurira za naslov in pri kateri doda nekaj kar jim primanjkuje, to bi bil recimo Denver.
Houston bi bil zabit, če bi uzel Butlerja, saj imajo mlado jedro in bi mogl preveč dat, plus verjetno bi kemija šla, pravtako jim Butler ne more pomagat do naslova, tko da trade je nesmiselen za Houston. Butler bi moral it v ekipo, ki konkurira za naslov in pri kateri doda nekaj kar jim primanjkuje, to bi bil recimo Denver.
Se popolnoma strinjam za HOU.
Ja DEN je opcija, ampak nisem prepričan kaj lahko oni sploh še dajo stran. Spet moram omeniti, da mi je prav neverjetno kako je DEN razmontiral dobro pozicionirano ekipo. Brez Jokića bi bili sedaj nekje na nivoju Toronta, če ne že proti Washingtonu.
jonystar ::
Butler je težek karakter tako, da ne vem katera ekipa se bi "zagrabla" zanj. V vseh klubih, ki je bil v vseh se je razšel na bojni nogi. Mogoče Memphis? za Smarta + Kennard + Clark in kakšen pick.
Uf Morant in Butler skupaj, to bi pa obetalo, ampak bolj kakšen real life strelski obračun kot kaj drugega
Horas ::
za tiste , ki ne veste kakšen je Pat Riley in kako je uspel sploh, ga dobr pokažejo v Winning Time the Rise of the Lakers Dynasty.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
GodoBoy ::
Dallas pa vprašanje če bo sploh v play in prišel. Luka še sploh ne more stopiti s poškodovano nogo (video s tekme Clivlend) tako da imo najkasneje se bo vrnil pol all stars, če sploh letos. Irwing je pa za jutri z Memphis že out - hrbtenica, tako da je tudi za njega vprašanje koliko bo manjkal. Tako gre sezona v kurac. Lani ko je Irwing manjkal decembra in januarja jih je Luka držal nad vodo, Irwing pa ni ta kaliber...
Ni panike, Mato&Co. pravijo, da igra Dallas brez Luke bolje...
Zdejle se začne tekma Oklahoma-Boston, tole bi seveda moralo biti zanimivo.
Zdejle se začne tekma Oklahoma-Boston, tole bi seveda moralo biti zanimivo.
Mah prezgodaj je za takšne napovedi, smo lani videli kaj se lahko naredi samo v obdobju po playoffu. Je la res, da je zahod noro izenačena na sredini in vsaka zmaga zaostanka je hitro problem na koncu.
Okc Boston, slaba tekma. Slab met, 1 na 1 praktično vseskozi. Okc na koncu mal bolj zadeva.
Zimonem ::
Buttler je na koncu sezone pocen. Niti ne vem če se mu gre za keš. Sicer bi izkoristil opcijo in dobil 50mega na račun. Hoče it stran iz Miamija. Doma je pa iz Houstona.tip gre preprosto med veterane.
Sem prepričan da bo hotel vsaj 2 leti in 70mil, če ne več. Mogoče celo 3 leta za 100mil. Nič ne bo poceni...imo seveda.
Cleveland ma 10 zmag zapored. Bolano
Oklahoma ima winning streak 15 tekem...
NIma. 10 zaporednih tekem so zmagali.
Vmes so imeli 1 poraz.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
GupeM ::
Ne drži. Ker govorimo o rednem delu NBA lige.
Lahko se pa delaš pametnega, ampak ti to ne pomaga.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
Ne drži. Ker govorimo o rednem delu NBA lige.
Kako o rednem delu lige? Če imajo samo 10 zaporadnih zmag?
Kako naj vem, da je edini poraz bil v finalu tistega turnirja? Jaz sem samo videl, da so vmes imeli en poraz.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
Team w L WIN% GB CONF DIV HOME ROAD Neutral OT LAST10 STREAK
1
Logo
Oklahoma City
Thunder
30 5 .857 -- 19-5 5-1 16-2 13-3 1-0 0-0 10-0 W 15
1
Logo
Oklahoma City
Thunder
30 5 .857 -- 19-5 5-1 16-2 13-3 1-0 0-0 10-0 W 15
IL_DIAVOLO ::
Zdaj bodo morali it po butlerja. Ni druge.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
IL_DIAVOLO je izjavil:
Zdaj bodo morali it po butlerja. Ni druge.
Obvezno, da bo poba lahko vzel naslednjo sezono 50 milijonov. To Dallas potrebuje.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Edino srečo ki jo ima Dallas je, da so tudi Clippersi zgubli proti Timberwolvesom
Sicer pa pričakovano, ekipa brez njunih najboljših igralcev pač ni konkurenčna... dvomim da bi katerakoli bila...
Ampak tako kot so eni govorili kako bostap oškodovana in iztrošena James in Davis pri LAL, zdaj deluje zelo obratno... Karma malo pa to? Me zanima koliko je košarkašov ki bi zmoglo to kar dela James pri 40tih... Verjetno bi James vsakega 40 letnika iz NBA premagal 1 na 1...
Sicer pa pričakovano, ekipa brez njunih najboljših igralcev pač ni konkurenčna... dvomim da bi katerakoli bila...
Ampak tako kot so eni govorili kako bostap oškodovana in iztrošena James in Davis pri LAL, zdaj deluje zelo obratno... Karma malo pa to? Me zanima koliko je košarkašov ki bi zmoglo to kar dela James pri 40tih... Verjetno bi James vsakega 40 letnika iz NBA premagal 1 na 1...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Irving vsaj 2 tedna out, verjetno bolj en mesec...
Luka out vsaj do konca januarja...
Tudi Gafford si je zvil gleženj...
V januarju pa Dallas čaa še 12 tekem... ko bi to bilo vsaj februarja, ko je vmes pavza za all-star.
Ja zgleda bodo te poškodbe na zelo izenačenen zahodu pomenile boj Dallasa do samega konca, da pride v playoff oz. play-in. Škoda, ker so bili že vmes na 2-3. mestu.
Kako se lahko stvari hitro obrnejo... letos Dallas res nima sreče...
Luka out vsaj do konca januarja...
Tudi Gafford si je zvil gleženj...
V januarju pa Dallas čaa še 12 tekem... ko bi to bilo vsaj februarja, ko je vmes pavza za all-star.
Ja zgleda bodo te poškodbe na zelo izenačenen zahodu pomenile boj Dallasa do samega konca, da pride v playoff oz. play-in. Škoda, ker so bili že vmes na 2-3. mestu.
Kako se lahko stvari hitro obrnejo... letos Dallas res nima sreče...
Mah no ja... sreče nimajo bolj Orlando z Bancherom itd... pa Wagnerji, Dallas je recimo ko je marsikdo bil poškodovan imel kompletno ekipo, zdaj se bo zamenjalo malo da se izenači...
Če Dallas nima sreče kaj potem porečt ko je Leonard za CLipperse manjkal skoraj 1 leto... to je nesreča, 1 mesec je klasika imo.
Me res zanima kje bodo konec februarja... sumim da nekje na 9-12 mestu...
Če Dallas nima sreče kaj potem porečt ko je Leonard za CLipperse manjkal skoraj 1 leto... to je nesreča, 1 mesec je klasika imo.
Me res zanima kje bodo konec februarja... sumim da nekje na 9-12 mestu...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Torej ima Orlando sedaj tudi poškodovano ekipo, da se izenači?! Se pa recimo zdej vrača Holmgren pri Oklahomi, ki je praktično edini nosilec te ekipe, ki je bil poškodovan v zadnjih dveh letih, kdaj pa se bo tu izenačilo?
Moram sploh kaj pisat... malce pomisli na poškodbe, load management in odsotnost Leonarda v preteklosti, tole res ni neka smola za LAC...
Če je nekdo poškodovan za 1 mesec to ni smola... da pa greš v sezono že s poškodovanimi nosilci, potem manjkajo izmenjaje, sedaj pa kar obe, plus še nekaj drugih pomembnih igralcev, well, to pa ni povsem normalno oz. na izenačenem zahodu zna biti to že usodno. Konstantno pa manjka še kdo od igralcev, kot so Washington, Marshall, Lively, Gafford... že celo sezono ni Exuma... Nisem pa rekel, da ima smolo samo Dallas... saj če si bral, sem recimo za prej omenjeni Orlando večkrat tu pisal, da ima res veliko smolo... dejansko po vsaki poškodbi... tako Banchera, kot potem Wagnerja...
Pač se zgodi, saj nisem rekel, da se drugim ne dogaja, pravim samo, da nimajo sreče in da bodo bili hud boj, da sploh pridejo v playoff. Masikdo ki to bere si že tako misli, zakaj sploh odgovarjaš Matotu, ampak zanimivo je, kako si pa ti obrnil stvar... ne da ima Dallas smolo, ampak da jo imajo tudi ostali... čeprav, ko je govora o ostalih, seveda tudi to omenimo.
In še ena stvar, Dallas ko je bil kompleten par tekem se je jasno pokazalo, da sodijo v vrh zahoda, kjer so tudi že bili. Pride pa definitivno sedaj vaš čas, ko boste uživali ob nesreči drugih oz. ko boste opazovali, kako Dallas leze po lestvici navzdol.
Moram sploh kaj pisat... malce pomisli na poškodbe, load management in odsotnost Leonarda v preteklosti, tole res ni neka smola za LAC...
Če je nekdo poškodovan za 1 mesec to ni smola... da pa greš v sezono že s poškodovanimi nosilci, potem manjkajo izmenjaje, sedaj pa kar obe, plus še nekaj drugih pomembnih igralcev, well, to pa ni povsem normalno oz. na izenačenem zahodu zna biti to že usodno. Konstantno pa manjka še kdo od igralcev, kot so Washington, Marshall, Lively, Gafford... že celo sezono ni Exuma... Nisem pa rekel, da ima smolo samo Dallas... saj če si bral, sem recimo za prej omenjeni Orlando večkrat tu pisal, da ima res veliko smolo... dejansko po vsaki poškodbi... tako Banchera, kot potem Wagnerja...
Pač se zgodi, saj nisem rekel, da se drugim ne dogaja, pravim samo, da nimajo sreče in da bodo bili hud boj, da sploh pridejo v playoff. Masikdo ki to bere si že tako misli, zakaj sploh odgovarjaš Matotu, ampak zanimivo je, kako si pa ti obrnil stvar... ne da ima Dallas smolo, ampak da jo imajo tudi ostali... čeprav, ko je govora o ostalih, seveda tudi to omenimo.
In še ena stvar, Dallas ko je bil kompleten par tekem se je jasno pokazalo, da sodijo v vrh zahoda, kjer so tudi že bili. Pride pa definitivno sedaj vaš čas, ko boste uživali ob nesreči drugih oz. ko boste opazovali, kako Dallas leze po lestvici navzdol.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Šport | 274239 (67872) | mersault |