Forum » Šport » NBA sezona 2024-2025
NBA sezona 2024-2025
Temo vidijo: vsi
GodoBoy ::
Pa sej Mato in njegovi somišljeniki tako pravijo da je Dallas boljši brez Luke. Torej sedaj tako niso tako smolasti. Pa kako deep je Dallas tudi pravijo nekateri. Pol jih pa Memphis brez pol ekipe (Morant, Bane, Aldana...) pošola.
Mato989 ::
Jaz ne pravim da je Dallas nujno boljši brez Luke... zagotovo so pokazali da ko je manjkal bolj ali manj SAMO Luka da je večkrat igra bila bolj dinamična in vseobsegajoča... Seveda pa je logično da če manjkata tako Luka kot Irving, da potem pač ne morejo biti boljši in bolj konstantni, to je tako kot če bi manjkala tako Davis kot James pri LAL... ali pa Lillard in Greek Freak... in še kak primer...
Če bo Irving res manjkal do februarja... in če predvidevamo da Luka res ne bo do po AS tekmi potem je realnost Dallasa nekje 10-12 mesto... odvisno seveda tudi od konkurence in njihovih poškodb...
FunFact:
Če bo Irving res manjkal do februarja... in če predvidevamo da Luka res ne bo do po AS tekmi potem je realnost Dallasa nekje 10-12 mesto... odvisno seveda tudi od konkurence in njihovih poškodb...
FunFact:
Brez Luke ima Dallas v tej sezoni 7 zmag in 7 porazov, brez Irvinga pa 1 zmago in 5 porazov.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
judoka ::
Klovn spet vleče Doncica v vsak post in se hkrati pritozuje, da ga drugi konstantno omenjajo...
Kolk tekem brez Irwinga ni igral tudi Doncic?
Kolk tekem brez Irwinga ni igral tudi Doncic?
2dark ::
Verjetno bi James vsakega 40 letnika iz NBA premagal 1 na 1...
Mislim, da je James najstarejši v NBA ligi.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Verjetno bi James vsakega 40 letnika iz NBA premagal 1 na 1...
Mislim, da je James najstarejši v NBA ligi.
Mislim tudi na tiste ki so danes 40 let in ne igrajo več so pa igrali v NBA...
DejchSLO ::
Mogoče bi dallas mogu tanknt sezono, pustit, da se poškodovani 100% healajo in mogoče še dobijo top15 pick. Razn, če so strejdal vse 1st round picke, pol pa kurac.
Kurzweil ::
Bi pa omenil Detroit Pistonse, ki so na zadnjih 8-ih temah 7-krat zmagali oz. so v seriji 4-ih zmag, imajo pa tudi 4 zmage več, kot v lanski sezoni, ki je bila rekordno slaba.
Sem pa še danes vesel, da jim draft lottery ni bil naklonjen, saj so kot takšni dobili zgolj 5. pick. Ena proper zaušnica za ekipe, ki tankajo in delajo ligo manj zanimivo. Jaz bi pravila še zaostril. Tudi to je kamenček v mozaiku, zakaj je gledanost lige slabša, poleg gore drugih razlogov, o katerim pa smo že govorili.
Anyhow, Detroit ima score 18-18, kar jih uvršča na 7. mesto vzhoda ali drugače, z malce sreče morda celo vidijo playoff. To omenjam tudi malce za primerjavo, kako je zahod tight in kako je na vzhodu.
Sem pa še danes vesel, da jim draft lottery ni bil naklonjen, saj so kot takšni dobili zgolj 5. pick. Ena proper zaušnica za ekipe, ki tankajo in delajo ligo manj zanimivo. Jaz bi pravila še zaostril. Tudi to je kamenček v mozaiku, zakaj je gledanost lige slabša, poleg gore drugih razlogov, o katerim pa smo že govorili.
Anyhow, Detroit ima score 18-18, kar jih uvršča na 7. mesto vzhoda ali drugače, z malce sreče morda celo vidijo playoff. To omenjam tudi malce za primerjavo, kako je zahod tight in kako je na vzhodu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
Eh če pa so baje slabi brez LDja :D Pa so premagali konkurenta
Zmaga Dallasa proti Lakersom, seveda brez Dončiča in Irvinga, pure gold. Ne samo, da je bilo več kot pomembno prekinit ta niz 4-ih zaporednih porazov, šlo je tudi za tekmo ekip, ki sta imeli isti score pred tekmo, torej tekma med neposrednima konkurentoma na zahodu.
Bi malce potegnil vzporednico s tisto debato, ko smo govorili o širini rosterja Dallasa in Lakersov v tem topicu. Me zanima, kako bi igral LAL, če bi pri njih manjkala James in Davis. Potem bi dejansko dobili tisto čisto pravi odgovor, kakšno klop ima Dallasa, ki sem jo jaz zagovarjal in kakšna je klop Lakersov, ki pravim, da je ozka.
V glavnem pomembna zmaga, glede na okoliščine sigurno nisem pričakoval takšnega rezultata. Odlično!
Bi malce potegnil vzporednico s tisto debato, ko smo govorili o širini rosterja Dallasa in Lakersov v tem topicu. Me zanima, kako bi igral LAL, če bi pri njih manjkala James in Davis. Potem bi dejansko dobili tisto čisto pravi odgovor, kakšno klop ima Dallasa, ki sem jo jaz zagovarjal in kakšna je klop Lakersov, ki pravim, da je ozka.
V glavnem pomembna zmaga, glede na okoliščine sigurno nisem pričakoval takšnega rezultata. Odlično!
Če bi izgubili, bi seveda bilo govora, kako ja LAL boljši. Če zmagajo, pa je to zaradi tega, ker ne igra Dončič. Res vam ga frcera...
Groot ::
Či bi DAL izgubil, bi danes tule poslušali Matota kako je LeFlop pri svojih 40ih kot en Superman ali pa kaj podobnega. Sedaj je pa do naslednjega poraza spet zlezel nazaj v svojo luknjo
Nekak tak ja...
Sicer pa iz jutri na petek še tekma proti Portlandu... če bi govoril pod vtisom današnje zmage, bi rekel, da Dallas tole mora zmagat, sploh glede težek razpored v prihodnjih dneh... realno pa je težko pričakovati, da bodo imeli spet samo 10 izgubljenih žog, imeli 11 skokov več in predvsem metali trojke 47%, kot danes. Bi pa bila tale zmaga res zelo pomembna.
Potem pa konec heca:
DEN
DEN
@NOP
OKC
@CHA
MIN
@OKC
BOS
---------------
WAS
@NOP
@DET
-- februar ----
@CLE
@PHI
@BOS
HOU
SAC
GSW
MIA
-- Allstar ---
Sicer pa iz jutri na petek še tekma proti Portlandu... če bi govoril pod vtisom današnje zmage, bi rekel, da Dallas tole mora zmagat, sploh glede težek razpored v prihodnjih dneh... realno pa je težko pričakovati, da bodo imeli spet samo 10 izgubljenih žog, imeli 11 skokov več in predvsem metali trojke 47%, kot danes. Bi pa bila tale zmaga res zelo pomembna.
Potem pa konec heca:
DEN
DEN
@NOP
OKC
@CHA
MIN
@OKC
BOS
---------------
WAS
@NOP
@DET
-- februar ----
@CLE
@PHI
@BOS
HOU
SAC
GSW
MIA
-- Allstar ---
Orlando je zame letos pravi fenomen. Kljub vsem poškodbam se držijo neverjetno dobro. Se prav sprašujem kaj bi bilo, če bi bili kompletni.
Ja Orlando, Detroit, mogoče tudi San Antionio so pozitivna presenečenja. Na drugi strani pa Chicago, negleden a poškodbe Philadelphia, Sacramento in še posebej Phoenix, ki je na 12. mestu zahoda.
Upam, da bom zmogel danes pogledat Oklahomo in Cleveland... kar se mene tiče, sam gladko za Cleveland.
Upam, da bom zmogel danes pogledat Oklahomo in Cleveland... kar se mene tiče, sam gladko za Cleveland.
Ja Orlando, Detroit, mogoče tudi San Antionio so pozitivna presenečenja. Na drugi strani pa Chicago, negleden a poškodbe Philadelphia, Sacramento in še posebej Phoenix, ki je na 12. mestu zahoda.
Sacramento im 5 zaporednih zmag. Sunsi so pa res izjemno negativno presenečenje. Kaj se tam dogaja meni ni jasno. Da imaš Duranta, Bookerja in Beala, pa si tako obupno slab.
Danes pa Cavs - OKC on 1.00, 10 zaporednih proti 15 zaporednih (v rednem delu).
Prava zgodnja ura za malo pogledat. Me zanima, kako se bo tale tekma odvila.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
Zadnje čase sem malce v gužvi, tako da sem zgolj bežno zasledil, da se je zadnjič Nurkić v slačilnici "skregal" s soigralcem... in da sta sedaj oba suspendirana s strani kluba... me nič ne moti, če je Phoenix tako slab...
Sacramento je seveda počasi že moral obrniti trend/formo... seveda je pomagala odslovitev Mika Browna oz. prihod Douga Christieja, so pa še vedno 11. oz. izven play-in cone. Pa verjamem, da bo sedaj šlo na bolje.
Sem hotel gledat tekmo Cleveland-Oklahoma, ampak iz prej omenjenega razloga sem podlegel, sem pa vesel, da je Cleveland zmagal. Mitchella so tako dobro pokrivali ali je imel tako slab dan? Govorim o metu 3/16 (18%) iz igre?!
Sacramento je seveda počasi že moral obrniti trend/formo... seveda je pomagala odslovitev Mika Browna oz. prihod Douga Christieja, so pa še vedno 11. oz. izven play-in cone. Pa verjamem, da bo sedaj šlo na bolje.
Sem hotel gledat tekmo Cleveland-Oklahoma, ampak iz prej omenjenega razloga sem podlegel, sem pa vesel, da je Cleveland zmagal. Mitchella so tako dobro pokrivali ali je imel tako slab dan? Govorim o metu 3/16 (18%) iz igre?!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
Zvezdica27 ::
jaz mam gripo in gledam vse... razen NBA. Fak, ABA liga je bolj zanimiva, se vsaj smejem, a fantje se borijo, tole NBA nabijanje pa... prav ne morem gledat tega... Da ne omenim Olimpija Krka, kjer je bila tekma uber zanimiva, vsi pa na svojem limitu. Krka za 2 stopnički slabša, a so grizli, skor pogrizli, pol pa... Da evrolige ne omenjam.
KO pa je NBA... pa res ni čudno, da imajo tako slabe ratinge, ker to vse skupaj ni nič, ne me narobe razumet, vidi se iz vesolja, da so vsi v regular season mode, vsi obvladajo žogo, vse izdelano, vse generično... prav predobri so, da bi blo kaj od zanimivega basketa... pol pa še kakih 140: 130 rezultat in to je to.
Jaz bom počakal playoff, če se Duka Lončič sploh uvrsti tja z ekipo. Če ne pa fak of... NFL imajo format, da se morajo boriti vsako tekmo in se vidi (ne mroeš gledati live, predolgo), tko da NBA bo nekaj morala narediti, ne le glede pravil, tudi glede tekem... 82 za redni del... preveč.
Nisme pa vedel, da imajo pri baseballu okoli 120 tekem rednega dela... WTF???
Ti ameri so res fuknjeni...
KO pa je NBA... pa res ni čudno, da imajo tako slabe ratinge, ker to vse skupaj ni nič, ne me narobe razumet, vidi se iz vesolja, da so vsi v regular season mode, vsi obvladajo žogo, vse izdelano, vse generično... prav predobri so, da bi blo kaj od zanimivega basketa... pol pa še kakih 140: 130 rezultat in to je to.
Jaz bom počakal playoff, če se Duka Lončič sploh uvrsti tja z ekipo. Če ne pa fak of... NFL imajo format, da se morajo boriti vsako tekmo in se vidi (ne mroeš gledati live, predolgo), tko da NBA bo nekaj morala narediti, ne le glede pravil, tudi glede tekem... 82 za redni del... preveč.
Nisme pa vedel, da imajo pri baseballu okoli 120 tekem rednega dela... WTF???
Ti ameri so res fuknjeni...
Tudi jaz gledam vse mogoče lige in so po večini bolj zanimive, ker je pristop precej drugačen, tudi če ni kvaliteta včasih najboljša, vsaj vidiš, da igralci po večini dajejo maksimum od sebe, to radi vidimo.
Po drugi strani se NBA gleda drugače, vsaj jaz... jaz v večini primerov počnem še kaj zraven, v večini primerov je NBA na drugem screenu ali celo TVju... si pa ne znam predstavljat, da bi se usedel na kavč in izključno gledam samo tekmo, je absolutno preveč prekinitev, da ne bi zraven popizdil.
Ja z velikim številom tekem pretiravajo oz. je šla stvar v ekstrem, sedaj pa plačujejo davek v obliki manjšega zanimanja. Njim pa je seveda pomembno primarno samo to, da je income od oglasov, pravic, mercha in ne vem česa še vse, čim večji.
Se pa najde tu pa tam kakšna tekma, ki je zanimiva tudi izven playoffa, ampak po pravilo zato, ker so med klubi kakšna rivalstva, zamere, zgodovina, kakšni osebni obračuni in podobno, sigurno pa ne zato, ker bi sama liga NBA kaj imela pri tem.
Po drugi strani se NBA gleda drugače, vsaj jaz... jaz v večini primerov počnem še kaj zraven, v večini primerov je NBA na drugem screenu ali celo TVju... si pa ne znam predstavljat, da bi se usedel na kavč in izključno gledam samo tekmo, je absolutno preveč prekinitev, da ne bi zraven popizdil.
Ja z velikim številom tekem pretiravajo oz. je šla stvar v ekstrem, sedaj pa plačujejo davek v obliki manjšega zanimanja. Njim pa je seveda pomembno primarno samo to, da je income od oglasov, pravic, mercha in ne vem česa še vse, čim večji.
Se pa najde tu pa tam kakšna tekma, ki je zanimiva tudi izven playoffa, ampak po pravilo zato, ker so med klubi kakšna rivalstva, zamere, zgodovina, kakšni osebni obračuni in podobno, sigurno pa ne zato, ker bi sama liga NBA kaj imela pri tem.
ja sam zaradi statistike se bojim, da bo 82 ostalo, da bo lahko nekdo nekoč v karieri dosegel 345.782 točk s povprečjem 302 metov trojke na tekmo in bo prvi v zgodovini, ki bo v klubu igral z dvema sinovoma, enim potomcem 8-ih spolov in 7 vnuki (Ropotčeva enajsterica anyone?)
Fak... mi sploh ne bomo več imeli zgodb, kot je bila Rijeka v Real: https://direktno.rs/sport/fudbal/439970...
Jebeni Ameri...
Fak... mi sploh ne bomo več imeli zgodb, kot je bila Rijeka v Real: https://direktno.rs/sport/fudbal/439970...
Jebeni Ameri...
Eh no, ne bit naiven. 82 tekem ne bo ostalo zaradi statistike ampak izključno zaradi prihodka. Vsaka tekma manj je pac manj prihodkov.
Eh no, ne bit naiven. 82 tekem ne bo ostalo zaradi statistike ampak izključno zaradi prihodka. Vsaka tekma manj je pac manj prihodkov.
To sicer ne drži točno... lahko se tekme zmanjšajo in prihodek poveča, vse je odvisno od pogodb z oglaševalci itd...
ne, ne... mislim na to, da ne bo zgodovinske statistične primerjave... A veš, kdo bo kadarkoli sklatil Curryja ali LBJ, če bo po novem, ne vem, 41 tekem? Mislil sem na to, da se statistika lahko zgodovinsko primerja, rekordi itd...
Potem bi moral vse GOAT rekorde izničiti - to pa bi bil lahko velik minus, sam hkrati pa dobiš nove rekorderje... ah... težko biti pameten. Računovodja bo povedal. Že all star week je odveč (NFL ima probowl, kjer se vsi zavedajo, da je komedija in ne šteje v nobenem pogledu nič, torej en dan in čao). Saj isto je s fuzbalom, ki je fizično neskončno bolj naporen od basketa, kjer se število tekem samo veča in veča in veča, zaradi narave (CPL, pokal, domača prvenstva) pa niti ena tekma ni easy... Zdaj pa hočejo še svetovno klubsko prvenstvo širiti, WC se veča... ja, rekordi bodo padali, sam tud ne vem, kam to pelje...
dobro, pustimo rantanje. Ali kdo ve, kako kaj kaže z LD77, že kaj hodi?
zz
Potem bi moral vse GOAT rekorde izničiti - to pa bi bil lahko velik minus, sam hkrati pa dobiš nove rekorderje... ah... težko biti pameten. Računovodja bo povedal. Že all star week je odveč (NFL ima probowl, kjer se vsi zavedajo, da je komedija in ne šteje v nobenem pogledu nič, torej en dan in čao). Saj isto je s fuzbalom, ki je fizično neskončno bolj naporen od basketa, kjer se število tekem samo veča in veča in veča, zaradi narave (CPL, pokal, domača prvenstva) pa niti ena tekma ni easy... Zdaj pa hočejo še svetovno klubsko prvenstvo širiti, WC se veča... ja, rekordi bodo padali, sam tud ne vem, kam to pelje...
zz
Zvezdica27 je izjavil:
zz
Že hodi.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Dobro je Dallas s to serijo v zadnjih minutah obrnil rezultat, tudi precej povedno in pomembno... kaj naj rečem, občudujmo to 4. mesto, sedaj pa res ne pričakujem veliko zmag v prihajajočih tekmah.
Prav boli gledat, kako ima trenutno Dallas 1 zmago prednosti pred Denverjem, sledita pa 2 domači tekmi prav proti njim, seveda brez Irvinga in Dončiča.
Kot vesta je bila zaradi požarov preložena tekma LAL-CHA... vidim pa, da ima LAL v naslednjih 6 tekmah kar 5 domačih tekem, ki bi se tudi znale prestavit oz. vsaj del njih. Po eni strani počitek, po drugi strani pa se jim bodo še dodatno zgostila v nekem obdobju.
Prav boli gledat, kako ima trenutno Dallas 1 zmago prednosti pred Denverjem, sledita pa 2 domači tekmi prav proti njim, seveda brez Irvinga in Dončiča.
Kot vesta je bila zaradi požarov preložena tekma LAL-CHA... vidim pa, da ima LAL v naslednjih 6 tekmah kar 5 domačih tekem, ki bi se tudi znale prestavit oz. vsaj del njih. Po eni strani počitek, po drugi strani pa se jim bodo še dodatno zgostila v nekem obdobju.
Res me zanima kakšen bo izkupiček DAL na naslednjih tekmah. Tudi jaz nisem največji optimist, čeprav je malo smešno, da ravno obe naslednji gostujoči tekmi bi lahko zmagali (NOP in CHA), medtem ko domače tekme so pa vse po vrsti zares težke. Ampak morda ravno zaradi domačega parketa vseeno dobijo vsaj tekmo ali dve.
Tudi mene, ja obe tekmi gostujoči... CHA je tudi danes počival... pri NOP pa je vprašanje, kako se bo vrnil Zion. Seveda če bi eden od dvojca Irving/Dončič igral bi bil seveda optimističen, tako pa se malce bojim, seveda bi bilo zlata vredno, če tole dvoje zmagajo, ker ostale tekme so res realno... 2x OKC, Boston, MIN, 2x DEN Objektivno glede na okoliščine, se še dobro držijo...
Sicer pa kako sta povedni tile dve sliki, ki sem ju ukradel iz članka na RTV - Težave Lige NBA: trojke, obramba in pomanjkanje rivalstev
... seveda tisti, ki spremljamo, nam je to več kot znano... je pa pred leti vendarle bil tale short chart še vsaj malce bolj bogat, sedaj pa res izključno še samo raketa in trojka.
in
Vodstvo lige glede na igro, interes ljudi, gledanost, samo igro, dinamiko, obrambo... res ni v zavidljivem položaju. Itak geneza tega traja že vsaj 20 let, preden se najde kakšen smart ass, da me na to spomni, ampak vseeno, ko takole pogledaš te slike, je še toliko bolj poveden prikaz.
Sicer pa kako sta povedni tile dve sliki, ki sem ju ukradel iz članka na RTV - Težave Lige NBA: trojke, obramba in pomanjkanje rivalstev
... seveda tisti, ki spremljamo, nam je to več kot znano... je pa pred leti vendarle bil tale short chart še vsaj malce bolj bogat, sedaj pa res izključno še samo raketa in trojka.
in
Vodstvo lige glede na igro, interes ljudi, gledanost, samo igro, dinamiko, obrambo... res ni v zavidljivem položaju. Itak geneza tega traja že vsaj 20 let, preden se najde kakšen smart ass, da me na to spomni, ampak vseeno, ko takole pogledaš te slike, je še toliko bolj poveden prikaz.
Sacramento pa po menjavi trenerja melje dalje, sedaj je že v seriji 6-ih zmag. Tokrat so prepričljivo premagali Boston, impresivno tekmo pa je odigral Domantas Sabonis, saj je 23 točkam ob dobrem metu (10/15 oz. 66,7% iz igre, za 3 je metal 3/4, kar je seveda 75%), dodal pa je kar 28 skokov! Sacramento je tako samo še 1 zmago oddaljen od mest, ki vodijo direkt v playoff, ali drugače, na zahodu se stvar še dodatno zaostruje...
Na vzhodu pa se je zelo dvignila recimo Indiana, ki je v seriji 5-ih zmag in ima sedaj že tisti 6 seed, ki vodi direktno v playoff. Indiana je danes ponoči brez kakšnih večjih težav premagala Golden State in je tako samo eno mesto za Orlandom, kamor pa se je kot itak že veste, vrnil Paolo Banchero. Na vzhodu ne gre pozabiti tudi Detroit, ki sem ga že omenil v enem od preteklih postov, tudi njim dobro kaže, vsaj za play-in... glede na lansko sezono, velik preskok...
Ko gledam Chicago se mi nekako zdi, da bi se počasi vendarle začen znal pobrati. Vsekakor pa je na vzgodu veliko lažje kot na zahodu. Po vseh teh letih mislim, da je vendarle čas, da se počasi spremeni sistem samega tekmovanja, sej bi kot takšen bil bolj zanimiv, ko ravno zadnje čase govorimo o 1001 razlogu, zakaj pada gledanost. Redni del bi bil mogoče manj zanimiv, če bi bilo več tekem med vzhodom in zahodom, ne pa da se v rednem delu v veliki meri borijo med samo samo ekipa iz obeh konferenc... ampak playoff, če bi bil zblendan pa bi bilo veliko bolj zanimivo, saj se ne bi na zahodu v 7 tekmah na serijo potolkle vse ekipe, potem pa bi jih pol neprimerljivo manj tekmah čakal tam v finalu nekdo, ki je precej bolj spočit in menj poškodovan. Ali drugače... se mi ne zdi OK, da na vzhodu gre v playoff ekipa tipa Atlanta, Detroit, Indiana, Orlando... na zahodu pa brez ostanejo ekipe, kot so Phoenix, Sacramento, Golden State, Clippers, Minnesota, Lakersi... da ne omenim, da se bosta Boston in Cleveland zadnjih 20 krogov verjetno samo še šalila. Mogoče najbolje, da vsak z vsakim igra enako tekem... potem pa top 16 ekip v 1/8 finala... pa naj se zmešajo ekipe vzhoda in zahoda...
Na vzhodu pa se je zelo dvignila recimo Indiana, ki je v seriji 5-ih zmag in ima sedaj že tisti 6 seed, ki vodi direktno v playoff. Indiana je danes ponoči brez kakšnih večjih težav premagala Golden State in je tako samo eno mesto za Orlandom, kamor pa se je kot itak že veste, vrnil Paolo Banchero. Na vzhodu ne gre pozabiti tudi Detroit, ki sem ga že omenil v enem od preteklih postov, tudi njim dobro kaže, vsaj za play-in... glede na lansko sezono, velik preskok...
Ko gledam Chicago se mi nekako zdi, da bi se počasi vendarle začen znal pobrati. Vsekakor pa je na vzgodu veliko lažje kot na zahodu. Po vseh teh letih mislim, da je vendarle čas, da se počasi spremeni sistem samega tekmovanja, sej bi kot takšen bil bolj zanimiv, ko ravno zadnje čase govorimo o 1001 razlogu, zakaj pada gledanost. Redni del bi bil mogoče manj zanimiv, če bi bilo več tekem med vzhodom in zahodom, ne pa da se v rednem delu v veliki meri borijo med samo samo ekipa iz obeh konferenc... ampak playoff, če bi bil zblendan pa bi bilo veliko bolj zanimivo, saj se ne bi na zahodu v 7 tekmah na serijo potolkle vse ekipe, potem pa bi jih pol neprimerljivo manj tekmah čakal tam v finalu nekdo, ki je precej bolj spočit in menj poškodovan. Ali drugače... se mi ne zdi OK, da na vzhodu gre v playoff ekipa tipa Atlanta, Detroit, Indiana, Orlando... na zahodu pa brez ostanejo ekipe, kot so Phoenix, Sacramento, Golden State, Clippers, Minnesota, Lakersi... da ne omenim, da se bosta Boston in Cleveland zadnjih 20 krogov verjetno samo še šalila. Mogoče najbolje, da vsak z vsakim igra enako tekem... potem pa top 16 ekip v 1/8 finala... pa naj se zmešajo ekipe vzhoda in zahoda...
Mene veseli, da se dviga Sacramento. Ekipa odlična. Ne more takšna ekipa igrat tako slabo. Po moje bi še SUnsi morali menjat trenerja.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Danes pa so prestavljene kar 3 tekme...
Lakers - San Antonio
Clippers - Charolotte
Houston - Atlanta
Kar je seveda razumljivo zaradi požara/ov... kar se obeh ekip iz LAja tiče... tista tretja tekma med HOU in ATL pa je prestavljena zaradi vremena.
Se pa zdejle ob 23:00 začne tekma med 12. Phoenixom in 14. Utahom
Lakers - San Antonio
Clippers - Charolotte
Houston - Atlanta
Kar je seveda razumljivo zaradi požara/ov... kar se obeh ekip iz LAja tiče... tista tretja tekma med HOU in ATL pa je prestavljena zaradi vremena.
Se pa zdejle ob 23:00 začne tekma med 12. Phoenixom in 14. Utahom
Me zanima kako bodo stisnili tekme LAL in LAC v koledar. Se ne spomnim kdaj bi bilo nazadnje par tekem zapored prestavljenih.
Danes pa kar 3 tekme ob normalnem času in vse tri bodo zanimive oz. za tekmo Dallas-Denver upam, da bi bila
21:00 ... DALLAS - DENVER
21:00 ... NEW YORK - MILWAUKEE
21:30 ... CHICAGO - SACRAMENTO
00:00 ... BOSTON - NEW ORLEANS
00:00 ... CLEVELAND - INDIANA
00:00 ... ORLANDO - PHILADELPHIA
00:00 ... WASHINGTON - OKLAHOMA CITY
02:00 ... UTAH - BROOKLYN
03:00 ... PHOENIX - CHARLOTTE
21:00 ... DALLAS - DENVER
21:00 ... NEW YORK - MILWAUKEE
21:30 ... CHICAGO - SACRAMENTO
00:00 ... BOSTON - NEW ORLEANS
00:00 ... CLEVELAND - INDIANA
00:00 ... ORLANDO - PHILADELPHIA
00:00 ... WASHINGTON - OKLAHOMA CITY
02:00 ... UTAH - BROOKLYN
03:00 ... PHOENIX - CHARLOTTE
Horas ::
Tudi mene, ja obe tekmi gostujoči... CHA je tudi danes počival... pri NOP pa je vprašanje, kako se bo vrnil Zion. Seveda če bi eden od dvojca Irving/Dončič igral bi bil seveda optimističen, tako pa se malce bojim, seveda bi bilo zlata vredno, če tole dvoje zmagajo, ker ostale tekme so res realno... 2x OKC, Boston, MIN, 2x DEN Objektivno glede na okoliščine, se še dobro držijo...
in
točno to, midrange shootinga ni več, kolker js poznam pa vidim sta še sam derozan, durant, mogoče lebron pa kakšen booker, ki še mečejo s polrazdalje. tu ne štejem tistih par centrov pa še koga in enkrat dvakrat na tekmo vržejo. včasih je bil midrange shooting majka. si malo driblal, se ustavil, skok šut pa koš. dans pa same trojke pa trojke blah.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Westbrook solal Dallasov defense
Zakaj si tako negativen. Pohvali dallas, ker so dve četrtine odigrali dobro.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Res škoda za tale poraz, ko so že ravno vodili za cca 20 točk. Sploh zadnjo četrtino pa popoln kolaps, v veliki meri krivim Kidda, ker je od teh +20 do -2 rabil odločno preveč, da je vzel minuto odmora. Če bi mi pred tekmo kdo rekel, da bo takšen rezultat, bi glede na okoliščine sprejel, po tem vodstvu pa je kar malce težko. Objektivno pa pohvalno, da se brez 2 glavnih zvezdnikov tega moštva sploh lahko kosajo z Denverjem.
DEN je spet očitno našel to svojo staro igro ko meljejo meljejo in meljejo, dokler pač ne popustiš. DAL odlično do začetka zadnje četrtine, čeprav morda zaradi precej nadpovprečnega šuta to ni bil ravno realni pokazatelj stanja. Nato se je pa dobro videlo da manjkata LD in KI, ker Dinwiddie kljub svojim izkušnjam več kot očitno ni sposoben odvoditi končnice.
Mato evo, da ne boš rekel da ti nikoli nič ne damo ne bi rekel, da je ravno šolal obrambo DAL, ampak ja Westbrook se je letos zaenkrat res pokazal kot koristen igralec za DEN. Lepo se je prilagodil igri z Jokićem, nisem pričakoval tako uspešnega vklopa. Se pa bojim da je tole za DEN vseeno krepko premalo, da bi bili zares nevarni v končnici. Razen če Murray najde še ene 4 dodatne prestave.
Mato evo, da ne boš rekel da ti nikoli nič ne damo ne bi rekel, da je ravno šolal obrambo DAL, ampak ja Westbrook se je letos zaenkrat res pokazal kot koristen igralec za DEN. Lepo se je prilagodil igri z Jokićem, nisem pričakoval tako uspešnega vklopa. Se pa bojim da je tole za DEN vseeno krepko premalo, da bi bili zares nevarni v končnici. Razen če Murray najde še ene 4 dodatne prestave.
Zakaj si tako negativen. Pohvali dallas, ker so dve četrtine odigrali dobro.
Ja 2 četrtini so igrali nadpovprečno dobro... to je treba povedat se strinjam...
DEN je spet očitno našel to svojo staro igro ko meljejo meljejo in meljejo, dokler pač ne popustiš. DAL odlično do začetka zadnje četrtine, čeprav morda zaradi precej nadpovprečnega šuta to ni bil ravno realni pokazatelj stanja. Nato se je pa dobro videlo da manjkata LD in KI, ker Dinwiddie kljub svojim izkušnjam več kot očitno ni sposoben odvoditi končnice.
Ja itak, saj realno bom tako rekel:
Če ne bo prvak Boston ali pa OKC/CLE vse ostalo imo bo relativno veliko presenečenje, glede na trenutno prikazano...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Spencer se nekaj naredi ce ga ne primejo resno, ko se na njem igra prava obramba je tipo zgubljen. Bolj zgubljen je samo se Kidd ki tega ne vidi, ceprav se na njem ne igra nobena obramba. Obrambo si naredi kar sam v svoji glavi, obrambo pred dejstvi in tako jasno sliko, da jo se mi vidimo.
Zanimivost:
Luka Dončić je letos vknjižil 3x TD
Nikola Jokić pa je letos vknjižil 3x TD samo proti Dallasu
Luka Dončić je letos vknjižil 3x TD
Nikola Jokić pa je letos vknjižil 3x TD samo proti Dallasu
Ampak Dallas res mnogo bolje igra brez Donćića. Igra je dosti bolj tekoča, dosti lepše za gledat.
Ampak Dallas res mnogo bolje igra brez Donćića. Igra je dosti bolj tekoča, dosti lepše za gledat.
Iskreno povedano Dallas igra za K, večino časa z Dončićem ali brez... Pretirano lepe igre nikoli Dallas ni imel (od LD77 naprej)
Iskreno povedano Dallas igra za K, večino časa z Dončićem ali brez... Pretirano lepe igre nikoli Dallas ni imel (od LD77 naprej)
Ne nabijaj, igrajo lepše in tudi boljši so. Vsi troli ste nam to povedali, kaj se zdej nazaj vlečeš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Šport | 274235 (67868) | mersault |