» »

Zamenjava vozniške med stavko

Zamenjava vozniške med stavko

Trinitron ::

Mogoče kdo ve, ali je treba izgubo dokumenta (vozniška) in izdajo nadomestnega urediti na matični upravni enoti, ali se gre lahko v drug kraj? Rad bi se namreč med stavko izognil Tobačni, kjer bi verjetno čakal cel dan, pa niti ni nujno, da pridem na vrsto.

Na telefon se seveda nihče ne javi, na internetu so pa tudi malo nasprotujoče informacije.

Čewap ::

Lahko greš kamor koli, smo se ravno danes v službi pogovarjali, sodelavka iz LJ je zadeve urejala v Litiji, je klicala tja in že naslednji dan dobila termin.

Trinitron ::

Super, hvala. Bom probal na Vrhniki.

feryz ::

Kakšen klic!? Kakšen termin?
Greš na najbližjo UE izven Ljubljane in urediš v minuti ali dveh. Tako ali tako nimajo kaj delati. Če stavkajo ali ne.

Baltazar: ::

feryz je izjavil:

Greš na najbližjo UE izven Ljubljane in urediš v minuti ali dveh. Tako ali tako nimajo kaj delati. Če stavkajo ali ne.

Točno to. Ne vem kaj komplicirate. Vse normalno poteka. Za tobačno sicer ne vem toda na drugih UE stavkajo samo v sredah, tako da ne delajo do 17h.

VelkBla ::

Baltazar: je izjavil:

feryz je izjavil:

Točno to. Ne vem kaj komplicirate. Vse normalno poteka. Za tobačno sicer ne vem toda na drugih UE stavkajo samo v sredah, tako da ne delajo do 17h.

Tobačna in Linhartova v Lj. sedaj stavkajo vsak dan. Tudi tisti, ki so se prijavili za termin preko njihovega portala, ne sprejemajo oz. odvisno kako se jim zazdi, kakšnega sprejmejo, ostale odslovijo in napotijo na ostale upravne enote izven Lj.

Tudi če se prijaviš preko portala za UE izven Lj. bodi prijavljen da boš čakal zaradi "navala". Lahko se bo zgodilo, da boš imel srečko in bo šlo dokaj hitro ali pa čakanje, s tem, da boš vsaj lahko zamenjal/dobil novo vozniško.

Groot ::

feryz je izjavil:

Malo si zamudil "napredek" glede poteka stavke ;) sedaj delajo zgoln posamične UE, ki se niso pridružile stavki.

Groot je izjavil:

feryz je izjavil:

Malo si zamudil "napredek" glede poteka stavke ;) sedaj delajo zgoln posamične UE, ki se niso pridružile stavki.

Ne,ne nič nisem zamudil;) ker govorim iz prve 'roke'. Katere so pa tvoje 'zgoln' je pa tvoj problem. Moje delajo normalno. Pridi iz svoje luknje pa bodo tvoje tudi. V četrtek sem šel podaljšat vozniško, v ponedeljek-včeraj sem jo pa dobil. ;)

LeQuack ::

A ti res pričakuješ storitve od javnega sektorja, za katere si plačal? No go.
Quack !

Groot ::

Groot je izjavil:

feryz je izjavil:

Ne,ne nič nisem zamudil;) ker govorim iz prve 'roke'. Katere so pa tvoje 'zgoln' je pa tvoj problem. Moje delajo normalno. Pridi iz svoje luknje pa bodo tvoje tudi. V četrtek sem šel podaljšat vozniško, v ponedeljek-včeraj sem jo pa dobil. ;)

Ha? Saj če bi uspel normalno napisati 3 stavke, bi se še dalo pogovarjati.

Večina UE stavka, kar pač pomeni da ne naročajo in se greš loterijo glede vrste. V LJ na Tobačni ali pa Linhartovi se lahko gladko obrišeš pod nosom da boš prišel na vrsto če nisi že ob 7ih zjutraj pred vrati. Dober mesec nazaj, ko so stavkali "samo" ob sredah se je varnostnik samo zasmejal ko sem ga ob 8.10 vprašal koliko časa misli da bo trajalo. In ja tudi jaz sem potem uredil na drugi UE izven LJ, ki pač ne stavka. Ampak je tudi tam trajalo cca. uro in pol ker seveda nisem bil edini s podobno idejo izleta izven LJ.

V kateri luknji pa ti živiš mi je pa popolnoma vseeno. Vprašanje je bilo za LJ, zato izkušnje iz tvoje zabačene luknje bolj malo koristijo.

WizzardOfOZ ::

Mogoče bi pa banke morale začet štrajkat in tistim, ki sedaj štrajkajo, ene par mesecev plač ne izplačat. Bi bilo zanimivo videt.

Sicer me res zanima zakaj se tistim, ki štrajkajo, sploh daje plačo? Sej štrajkajo in ne delajo, naj bodo še brez plačila.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Zgodovina sprememb…

Groot je izjavil:

V kateri luknji pa ti živiš mi je pa popolnoma vseeno. Vprašanje je bilo za LJ, zato izkušnje iz tvoje zabačene luknje bolj malo koristijo.

Glej če živiš v luknji je to tvoj problem ne moj:))

c23po ::

WizzardOfOZ je izjavil:

...Sicer me res zanima zakaj se tistim, ki štrajkajo, sploh daje plačo? Sej štrajkajo in ne delajo, naj bodo še brez plačila.

Stavka je zakonita oblika boja za pravice. Dokler stavkajo zakonito jim pripada plača.
Evo, sedaj si razsvetljen!
Računalniki nimajo spominov.

Sej lahko stavkajo, ampak samo dokler ne delajo škode drugim ljudem. Ko enkrat delajo škodo ljudem, potem nebi smeli biti za to še "nagrajeni".

denabiker ::

zadnjič sem šel na UE nisem mogel nič zrihtat, stoli čez hodnik, napis stavka do preklica.

starfotr ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Sej lahko stavkajo, ampak samo dokler ne delajo škode drugim ljudem. Ko enkrat delajo škodo ljudem, potem nebi smeli biti za to še "nagrajeni".

Stavka je namenjena, da se dela škoda drugim ljudem. Stavka brez škode ne obstaja.

starfotr je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Stavka je namenjena, da se dela škoda drugim ljudem. Stavka brez škode ne obstaja.

Potem pa ne rabijo biti plačani, ker nebi smelo biti nagrade za tiste, ki delajo škodo drugim.

starfotr ::

Pač ne poznaš pravil igre. Nič zato, veliko je nevednih ljudi na tem svetu.

Torej banke štrajkat, pa vsi ne boste dobili plač pa izplačil socialnih transferjev ene par mesecev. Kako bi se to odražalo?

Med štrajkom bi moralo vsaj nekaj stvari delat. Ne da invalidi, ki jim poteče vozniška, ne morejo niti pregleda narediti za novo vozniško, niti na občini ne morejo dobiti nove vozniške, ker zdravniki in tisti na občini štrajkajo. Odgovor je pa - pejte do odvetnika pa to tam rešujte!

GodoBoy ::

V javnem sektorju ne bi smelo biti stavk. Tam lahko stavkajo vekomaj pa jih bomo še zmeraj futrali davkoplačevalci. V privatnem sektorju pri dolgotrajnih stavkah podjetje propade in plače ni več...

Točno tako.

Šimpanz ::

Naj vlada naredi tako da ti UE avtomatično pošlje nov dokument ko ti stari preteče, tako kot to delajo banke z karticami. Noben ne hodi na banko po novo kartico. Ali pa naročanje dokumentov preko spleta pa bo.
Evo takoj jih lahko polovico odpustijo.

delavec44 ::

Pa te še avtomatično slikajo in je.

krho ::

Če moraš podaljšat, potem preveri datume. Meni ni podaljšala vseh kategorij, Tako da sem čakal 3x po cca 2h.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

stavke zaradi plač (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11310581 (7326) Dwupo
»

Stavka (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Problemi človeštva