Forum » Pomoč in nasveti » ipv6 in XP
ipv6 in XP
No0ne ::
No odkar mam racunalnik imam tudi xp-je in preden sem sformatiral disk je tudi ipv6 normalno ..deloval a dkras sn c disk sformtiral ipv6 vec ne dela sov sem v start > run > ipv6 install in na hitro se je odprlo dos okno .. nato sem odsel v control panel in tam izbral network connections , nato sem izbral se Propreties in hotel instalirati ipv6 .. a tam pod protocols ni bilo ipv6 ..an tudi nikjer drugje .. ves postopek sn se parkrat ponovil a brez uspeha .. a mogoce gdo ve kaj je krivo ..in mi lahko kakor koli pomaga
PROSIM POMAGAJTE
LP
PROSIM POMAGAJTE
LP
.:. No`0ne liVe§ 4eW3r .:.
bom probo ja.. sam se nekaj bi vpraso... kaj se da naredit ce se ti od explorera ikona iz namizja zbrise.. kak jo nazaj das na namizje ?
se vedno ne gre instalirat ko potegnem dol pa hočem instalirat mi pove da nimam nekega service packa 1 instaliranega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IPv6 najbolj razširjen v Švici, Slovenija ni slabaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 12214 (9444) | Bakunin |
» | V device managerju se pojavi 6TO4 adapter - kaj to je?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1026 (918) | Good Guy |
» | ipv6 for g33k`s (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13034 (9590) | Kami |
» | IPv6 on Linux RH9Oddelek: Omrežja in internet | 2323 (1872) | Gandalfar |
» | IPV6 in WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 2635 (1927) | Tarzan |