» »

A1 XPLORE TV GO

A1 XPLORE TV GO

spamer ::

Ce koga zanima kaj vec informacij o A1, ker oni so nesposobni dati pomembne informacije na eno mesto, pa tudi zaposleni vecina sploh ne vedo kaj tocno ponujajo.

50% popusta ob vezavi za 24 mesecev od 9.99€ na mesec za 2 leti, se splaca pogledati pa se kolegu dati popust, ce koga poznate.
https://www.a1.si/mio?_gl=1*1lwc3wd*_up.....&gclid=EAIaIQobChMI1-vxq7i_hgMVyKhoCR3JtgGDEAAYASAAEgJwGPD_BwE

A1 Xplore TV
https://www.a1.si/a1-xplore-tv?_gl=1*1p.....&gclid=EAIaIQobChMI1-vxq7i_hgMVyKhoCR3JtgGDEAAYASAAEgJwGPD_BwE

Spoznajte račun za mobilne storitve
https://www.a1.si/spoznaj-racun

Splošni pogoji za storitev A1 Xplore TV GO
https://www.a1.si/documents/927877/2755...

Programska shema - A1 Xplore TV Go
https://www.a1.si/documents/927877/3953...

Pac to ni reklama ampak le kot informacije, ker mi gre na zivce, ko stalno iscem informacine in je vse povsod skrito. Zakaj oteziti zivljenje ljudem v 21 stoletju?

Skratka, baje lahko dobis mobilno telefonijo in doplacas se za TV shemo in lahko potem gledas na telefonu ali na smart TV? Pac nevem podrobnosti,
ker vecina zaposlenih sploh neve kaj je TV GO, oziroma pravijo, da ni mogoce gledati na smart TV, pol eni pravijo, da je mogoce.


* V paketih A1 Xplore TV Go je vključen dostop do A1 Xplore Smart TV aplikacije na eni napravi.

Kaj potrebujete za uporabo A1 Xplore Smart TV aplikacije?

Paket s TV storitvami (A1 Net + TV ali A1 Ultra net + TV) z vklopljeno A1 Xplore Smart TV aplikacijo ali aktivirano storitev A1 Xplore TV Go, če ste zgolj mobilni uporabnik.
Pametni televizor z operacijskim sistemom Tizen OS (Samsung), Web OS (LG), Vidaa OS (Hisense) ali z Android TV OS 9 in novejši (Philips, Sony, Xiaomi, TCL, Sharp, Toshiba, Panasonic, Grundig, Tesla, JVC, VOX in drugi) z letom izdelave 2018 ali novejši.



Torej, ce prav razumem je mozno gledati na smart TV? Ali je kdo probal, da zna povedati?
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

spamer ::

Ker vidim, da so ljudje neaktivni in zaposleni na A1 in drugje nesposobni, sem moral sam sprobati stvar in trenutno stvar dela res tudi na smart TV, samo treba klicati, da ti aktivirajo smart TV, ceprav so res nesposobni, ker vcasih klices in ti recejo, da ni mogoce itd.... sem moral veckrat klicati, ker cene so te samo preusmerjali iz enega operaterja na drugega in pol se niso vec javili, oziroma na koncu sem moral pisati preko mail supporta, da aktivirajo.

Pac nevem ali sem jaz tisti ki ne razume ali zaposleni ne vedo kaj govorijo, ker vsakdo rece drugace in so eni ki se zares spoznajo in komot in hitro to zrihtajo, medtem ko eni samo recejo, da to ni mozno, itd... in tako odganjajo stranke.

Nisem nek strokovnjak ampak se spoznam dovolj dobro na tehnologijo saj ze ogromno let se ubadam z racunalniki in vem vec od vecine ljudi ki poznam, pa ne maram se hvaliti, to je samo dejstvo, ceprav vem, da so ljudje, ki vedo kaj vec od mene in jih spostujem, toda kadar poslusam ljudi, ki nimajo pojma da meni pametujejo pac ni lih prijetno, ker takim ljudem res tezko kaj dopoves.

Zaenkrat dela TV vredu za to ceno, samo aplikacijo za smart TV bi se lahko se kaj izboljsalo, da o A1 aplikaciji ne govorim, bomo vidli tekom mesecev kako bo stvar delovala in kaksna bo poloznica.

Samo res me jezi, kako nesposobne dobis na telefon, ki nimajo pojma o mobilni tv in smart TV, mislim, res bi mogli bolje izobraziti svoje zaposlene ali narediti bolj enotne pakete, da je bolj razumljivo za vse, tako zaposlene kot za stranke, pa vasi zaposleni bi morali kdaj pogledati kaj sploh ponujajo na njihovi strani, ker vecina zaposlenih tudi pri T2, telemach in telekomu ne vedo kaj tocno ponujajo na svoji strani, ker oni imajo neke svoje programe in ocitno to je vse kar vedo. Vsi bi morali narediti bolj transparentne in razumljive storitve.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 Slovenija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
36592605 (656) MrStein
»

A1 Xplore TV (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Omrežja in internet
1105194351 (1759) -JM-
»

A1 - Protekt

Oddelek: Informacijska varnost
152992 (2226) AnotherMe
»

A1 XploreTV

Oddelek: Pomoč in nasveti
111447 (1064) xseki
»

A1 Si NOW - Tv ponudba

Oddelek: Omrežja in internet
155528 (2329) Bezukhoff

Več podobnih tem