» »

GMX

GMX

CyberPunk ::

Je tu še kak die-hard uporabnik GMX pošte? Kdaj pa so tile umaknili opcijo za forwardiranje vseh mailov na drug naslov? Pred kakšnim letom sem imel, potem izklopil, sedaj pa sem hotel nazaj vklopiti, pa sploh ni več na voljo (bilo je pod filter rules).
Sem mislil, da so dali pod kakšno plačljivo opcijo, pa vidim, da tega niti nimajo.

Han ::

Kdaj so umaknili prepošiljanje, ne vem, ker tega nisem nikoli koristil. GMX bazira na mail.com platformi, ki posredovanje še podpira.

Han ::

Ja pa forwarding na mail.com plačljiva funkcija oziroma na voljo le v Premium računu.

CyberPunk ::

Potem so verjetno kaj "poenotili" v ozadju, pa je to kolateralna škoda. Včasih sta bili to dve različni firmi, kasneje jih je 1&1 veselo kupoval.

Danes sem vklopil 2FA za GMX, pa sem potem ugotovil, da ne morem več dostopati do pošte ne preko Outlooka ne preko telefona. Je kakšen način, da to deluje (kot pri ta velikih - iCloud, Gmail, Outlook.com - kjer se da nastaviti "app specific passwords" tudi ob vklopljenem 2FA), ali pa je še ena stvar, ki je bolj napol narejena?

Han ::

Prejšnji teden sem imel zaradi 2FA preglavice - zaradi menjave gesla na gugl računu je Google enostavno pobrisal 'app specific password' za Outlook, menija (opcije), da bi to znova nastavil, pa nikjer. 8-O Direktno povezavo sem po tem našel na M$ podporni strani.

GMX verjetno te opcije sploh nima.