Forum » Omrežja in internet » Kako narediti
Kako narediti
MaverickT ::
Zanima me, kako narediti, da bi naprimer baner spreminjal velikost glede na resolucijo? Se prav, da pri resoluciji 800x600 nebi blo treba scrolat.
- spremenilo: MaverickT ()
Elemen_T ::
Banner ima vedno natančno določeno velikost. Npr. 468x61 pixlov. Če daš to v tabelo s 100% se pixli s procenti sploh ne morejo primerjat. Tako bannerju ostane fiksna velikost (z resolucijo se torej veča)...s tem sem imel tudi jaz probleme.
MaverickT ::
TO sem že zdavnej opazu. Mogu bi met kšno tako foro, da bi sliko naštimav v procentih, pa bi šlo. Sam kako ma pa lohk slotech baner pri vseh resolucijah lepo viden in ni treba scrulat? Pa to se ne ve
freejack ::
Lepo viden,..dej lepo vas prosim,..
Se lepo vidi, da ni absolutnega prilagajanja, ker tega ni mogoče izvest,.. Lažja verzija je to, da je popačenje minimalno opazno ob raztegnitvah; namreč fiksnost al raztegnljivost glede na variiranje tabele,.. Mah,..kkrkol,..vse se da nardit (bolj ali manj) če vas pa zanima kk je Slo-Tech to naredil, mislim halo, pa mal možgančke uporabite,..
P.S. Če si po pol urah še niste prišli gor,..vam dam en namig,.. POGLEJTE V IZVORNO KODO (dovolj nazorno) ???
Se lepo vidi, da ni absolutnega prilagajanja, ker tega ni mogoče izvest,.. Lažja verzija je to, da je popačenje minimalno opazno ob raztegnitvah; namreč fiksnost al raztegnljivost glede na variiranje tabele,.. Mah,..kkrkol,..vse se da nardit (bolj ali manj) če vas pa zanima kk je Slo-Tech to naredil, mislim halo, pa mal možgančke uporabite,..
P.S. Če si po pol urah še niste prišli gor,..vam dam en namig,.. POGLEJTE V IZVORNO KODO (dovolj nazorno) ???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MojaČokolada.si - mnenja? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 11884 (8420) | Tilen |
» | prosim ocenite stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4958 (3775) | Bela01 |
» | www.spletka.orgOddelek: Izdelava spletišč | 2250 (1298) | Tody |
» | Velikost WEB straniOddelek: Izdelava spletišč | 1706 (1353) | njok |
» | Koliko oglasov na Slo-Tech?Oddelek: Novice / Obvestila | 2112 (2112) | noogy2noogy |