Forum » Loža » ukradena pošiljka s kopijo osebnih podatkov po GDPR
ukradena pošiljka s kopijo osebnih podatkov po GDPR
xangxang ::
Od Paypala sem zahteval kopijo osebnih podatkov po GDPR. Poslali so mi jih po DHLju brez osebne vročitve oz. podpisa. Dostavljalec je kuverto lepo vložil v nabiralnik tako, da je štrlela iz njega (poslali so mi sliko). Popoldne kuverte ni bilo, nekdo od sosedov jo je očitno ukradel (ne prvič).
Auč.
Ne le da nisem prejel kopije osebnih podatkov, še ukradli so mi jih. Kaj naj naredim?
Auč.
Ne le da nisem prejel kopije osebnih podatkov, še ukradli so mi jih. Kaj naj naredim?
NuMaN ::
Ni porinil kuverte do konca v predalčnik - šlamparija, mudilo se mu je, je brskal po netu na telefonu ...
Sicer menim, da je trol tema, ampak bazira na dogodkih iz resničnega življenja.
Sicer menim, da je trol tema, ampak bazira na dogodkih iz resničnega življenja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NuMaN ()
link_up ::
pac dostavljalec placa odskodnino...glede na zapisano gre lahko stevilka v stotisoce...
In and Out
Osebno sem mnenja, da je krivda na Paypalu, da take pošiljke ni poslal z zahtevo po podpisu/osebno. Malomarno ravnanje z osebnimi podatki.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xangxang ()
ja seveda...paypal bi moral poslati v sefu...
morda sem na napačnem forumu ampak verjetno obstajajo boljše rešitve kot sef po pošti
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xangxang ()
feryz ::
Zakaj bi nekdo od PayPala zahteval kopijo osebnih podatkov, ki jih je sam poslal tja?
Ker lahko? Ok, zakaj pa ne?
Ker lahko? Ok, zakaj pa ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrdilo naslova - kje dobiti račun?Oddelek: Loža | 6065 (5100) | Mavrik |
» | Na kaj "paziti" pri nakupu telefona preko Bolhe?Oddelek: Loža | 14305 (12466) | poweroff |
» | Dostavna služba dostavila kr nekomu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24025 (17517) | xxxul |
» | Zdaj bi še YouTube rad, da se podpišete s polnim imenom (razen če ste iz Južne Koreje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 22399 (18273) | Jupito |
» | Korejska igra hoče mojo sliko in kopijo osebne (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 11883 (10482) | Reycis |